H hufeza Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 114 426 103 Yalova 20 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #1 Hanimlar bn 6 yillik evliyim bu gune kadar bebek gibi bi fikrimiz yoktu simdi bebk dusunuyoruz 6 yillik sure zarfinda esim korundu 1 hafta once denemelere basladik ne zaman belli olur cok merak ediyorum
Hanimlar bn 6 yillik evliyim bu gune kadar bebek gibi bi fikrimiz yoktu simdi bebk dusunuyoruz 6 yillik sure zarfinda esim korundu 1 hafta once denemelere basladik ne zaman belli olur cok merak ediyorum
medusares Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 3.833 10.845 158 20 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #2 Sorunuzu pek net anlamadım. Sanırım gebelik varsa ne zaman belli olur diye soruyorsunuz sanırım. Adet döneminiz yaklaştığında belli olur
Sorunuzu pek net anlamadım. Sanırım gebelik varsa ne zaman belli olur diye soruyorsunuz sanırım. Adet döneminiz yaklaştığında belli olur
H hufeza Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 114 426 103 Yalova 20 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #3 medusares .!.: Sorunuzu pek net anlamadım. Sanırım gebelik varsa ne zaman belli olur diye soruyorsunuz sanırım. Adet döneminiz yaklaştığında belli olur Genişletmek için tıkla... Evet aynen oyle sormak istedim tesekkur ederim
medusares .!.: Sorunuzu pek net anlamadım. Sanırım gebelik varsa ne zaman belli olur diye soruyorsunuz sanırım. Adet döneminiz yaklaştığında belli olur Genişletmek için tıkla... Evet aynen oyle sormak istedim tesekkur ederim
H Hufezaa ربّ هبلي من الصالحين 💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2019 2.526 7.260 158 20 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hufeza #4 Nicki görünce bir an ben böyle bir konu açmadım ki diye düşündüm sonra baktım ki ben değilim Genelde adet gecikmesiyle belli olur gebelik
Nicki görünce bir an ben böyle bir konu açmadım ki diye düşündüm sonra baktım ki ben değilim Genelde adet gecikmesiyle belli olur gebelik