Ben 2.5 yıldır Paxera 20 mg kullanıyorum arada iç sıkıntısı halsizlik ağlama normalmi ?? Benim gibi olan varmı acaba

sanem789

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
91
18
18
40
Ben Paxera 20 mg kullanıyorum 2,5 yıldır bu zamana kadar hiç bir şeyim yoktu ama şimdi arada böyle ağlama halsizlik keyifsizlşl iç sıkıntısı oluyor böyle olan varmı acaba yani böyle şeyler olabilir mi ilacı hala kullanıyorum

Ben de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir

Evetevet doğru s
öylüyuorsunuz
Çdoğru
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Sizde de oluyo yani
sizde de oluyo yani

Evet oluyor atak gibi her şeye sinirleniyorum ağlama geliyor bir dönem etrafımdakiler de fark ediyor. Belki ilaçlardan dolayı tepkisizlesiyoruz ve doluyoruz patlama oluyor bilmiyorum ama gayet normal bence

Durduk yere mi oluyor orası önemli. Yaşanan bir şey var mı? Tetikleyen? Ruh halimiz stabil olarak seyretmez. Normaldir muhtemelen.

Evet oluyor atak gibi her şeye sinirleniyorum ağlama geliyor bir dönem etrafımdakiler de fark ediyor. Belki ilaçlardan dolayı tepkisizlesiyoruz ve doluyoruz patlama oluyor bilmiyorum ama gayet normal bence
Siz hangi ilacı kullanıyorsınuz

Bazı ilaçlar belli bir süreden sonra etki etmemeye başlıyor, ya dozunu yükseltmelisiniz, ya başka bir ilaca geçmelisiniz, ya da yanına farklı tür ilaçlar eklenmeli augmentation olarak.

ben paxil kullanmıştım öyle etkiler olmamıştı. belki başka nedenlerle oluyordur çok stres yaşadığında oluyıordur ilaca bağlı mı doktorunuza sormanız daha faydalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…