Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
Evetevet doğru sBen de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
öylüyuorsunuzBen de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimBen de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
Ben de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
sizde de oluyo yaniBen de yıllardır kullanıuorum ilaç. Bazı dönemler olması cok normal bencr insaniz neticede bazen ağlamak da iyi geliyor. Dönem dönem bana da oluyor ama sonrasında normale dönüyor her şey. İçinizi ferah tutun. Ama eger uzun süre devam ederse doktorunuzla görüşün belki ilaç değiştirmeye gidebilir
Ben bir şeylere üzüldüğüm zaman gelde oluyor siz hangi ilacı kullanıyorsunuzDurduk yere mi oluyor orası önemli. Yaşanan bir şey var mı? Tetikleyen? Ruh halimiz stabil olarak seyretmez. Normaldir muhtemelen.
Siz hangi ilacı kullanıyorsınuzEvet oluyor atak gibi her şeye sinirleniyorum ağlama geliyor bir dönem etrafımdakiler de fark ediyor. Belki ilaçlardan dolayı tepkisizlesiyoruz ve doluyoruz patlama oluyor bilmiyorum ama gayet normal bence
Bir şeylere üzülüyorsan normalBen bir şeylere üzüldüğüm zaman gelde oluyor siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Prozac ve secita kullanıyorumSiz hangi ilacı kullanıyorsınuz
Bazı ilaçlar belli bir süreden sonra etki etmemeye başlıyor, ya dozunu yükseltmelisiniz, ya başka bir ilaca geçmelisiniz, ya da yanına farklı tür ilaçlar eklenmeli augmentation olarak.Ben Paxera 20 mg kullanıyorum 2,5 yıldır bu zamana kadar hiç bir şeyim yoktu ama şimdi arada böyle ağlama halsizlik keyifsizlşl iç sıkıntısı oluyor böyle olan varmı acaba yani böyle şeyler olabilir mi ilacı hala kullanıyorum