kan değeri 10.000 olan bir gebe sizi listeye göre 4, 5, 9,10,11,12 haftalık da olabilir bu referans değerlerine göre. araların ne kadar açık olduğu dikkatinizden kaçmış galiba. dolayısıyla kimsenin kan sonucuna göre şu.kadar haftalık diyeceğini sanmam. hatta keseye göre bile haftasını söylemekten uzak duruyor doktorlar. ne zaman ki embriyo görünüp ölçüm yapıyorlar ondan sonra söylüyorlar ki +-5 gün payını da ekliyorlar.
bilgi sahibi olmadığım kanısına nerden vardınız bilmiyorum ama üçüncü gebeliğimi yasayan biri olarak oldukça bilgi sahibiyim. yoksa ben de sizin gibi düşünebilirdim.
tekrar söylüyorum ki aklı basında hiç bir doktor beta değerinden haftasını söylemez. çünkü referans aralıkları çok geniştir. her kadın hatta her gebelik birbirinden farklidir. farklı değerler verebilir
ayrıca hiç sinirli ve gergin değildim ta ki mesajınızı görene kadar. sadece bebek sahibi olmak için her yolu deneyen yüzlerce kişiyi üzecek bir konunun gerçek olmadığı fikrimi belirttim. hakaret de etmedim. saygısız da davranmadım.