- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi psychology
Aminnn teşekkür ederim inşallahAnlayışınız ve sağduyunuz için çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda yavru mirketi kucağınıza alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn teşekkür ederim inşallahAnlayışınız ve sağduyunuz için çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda yavru mirketi kucağınıza alırsınız
Söyledim eşime bebeği. Sevinç çığlıkları, kahkahalar... Meğer ne kadar çok istiyormuş baba olmayı, sandığımdan bile çok... O bana sarıldıkça ben ağladım. Hâlâ hem ağlayıp hem gülüyorum. O da gelip gidip kendi deyişiyle " bebişle" konuşuyor. Düşecek olursam eğer tutmaya her an hazır olduğunu görmek o kadar güven verici ki... En azından bebeğin tüm yükünü kendi başıma taşımayacağım. Bebeği ben de onun kadar sevebilmeyi ve sadece karnımda değil kalbimde de büyütebilmeyi diliyorumSiz burdaki yorumlardan çok eşinizin yorumlarına bakın bence nihayetinde o bebeğe geleceğini siz hazirlicaksiniz kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz baştan hamile kaldığıniza büyük tepki verdiğiniz için ve burada anne olabilmek için savaş veren kadınlarımızın ağırlıklı olduğu bir platform olduğu için tepki almanız normal hayat sizin hayatinoz
Mutluluğunuzu katlayacak demiştim ,zamanla ultasonda eli ayağı oluştukça ki zaten epey oluşmuştur gördükçe hissiyat artacakSöyledim eşime bebeği. Sevinç çığlıkları, kahkahalar... Meğer ne kadar çok istiyormuş baba olmayı, sandığımdan bile çok... O bana sarıldıkça ben ağladım. Hâlâ hem ağlayıp hem gülüyorum. O da gelip gidip kendi deyişiyle " bebişle" konuşuyor. Düşecek olursam eğer tutmaya her an hazır olduğunu görmek o kadar güven verici ki... En azından bebeğin tüm yükünü kendi başıma taşımayacağım. Bebeği ben de onun kadar sevebilmeyi ve sadece karnımda değil kalbimde de büyütebilmeyi diliyorum
Tabiki bide kalp atisini duyunca kendini gor bir bedende minik bir canTeşekkür ederim umarım öyle olur. Bebeği ultrasonda görmek için heyecanlanıyom da aslında
Seversin onu sen tasiyacaksim ayrıca bebeği bebeği demekten vazgeç bebeğim dersen daha çabuk bağ kurarsin ultrasonda hareketleri görünce bide o hareketleri hissetmeye başlayınca gorcenSöyledim eşime bebeği. Sevinç çığlıkları, kahkahalar... Meğer ne kadar çok istiyormuş baba olmayı, sandığımdan bile çok... O bana sarıldıkça ben ağladım. Hâlâ hem ağlayıp hem gülüyorum. O da gelip gidip kendi deyişiyle " bebişle" konuşuyor. Düşecek olursam eğer tutmaya her an hazır olduğunu görmek o kadar güven verici ki... En azından bebeğin tüm yükünü kendi başıma taşımayacağım. Bebeği ben de onun kadar sevebilmeyi ve sadece karnımda değil kalbimde de büyütebilmeyi diliyorum
Hamile olduğumu öğrendiğim ilk anda nolur gitsin bu benden diye ağlamıştım. Şimdi o kadar rezil hissediyorum ki. Bebek onu istemeyen bir annesi olduğu için... Beni affedebilecek mi acaba? Giderse..Tabiki bide kalp atisini duyunca kendini gor bir bedende minik bir can
Gerçekten. O benim bebeğim değil mi, ben onu içimde büyüteceğimSeversin onu sen tasiyacaksim ayrıca bebeği bebeği demekten vazgeç bebeğim dersen daha çabuk bağ kurarsin ultrasonda hareketleri görünce bide o hareketleri hissetmeye başlayınca gorcen
Küçük bir şok yasa din diyelim beklemediğin bir anda geldiği için o aşkınızın meyvesi çok iyi bir aile olucaginizdan eminimgüzel birşey yaşayacaksın kötü şeyler dusunmeGerçekten. O benim bebeğim değil mi, ben onu içimde büyüteceğim
Onu istemediğim, bu benden gitsin diye ağladığım anlar için beni affedebilirse bebişMutluluğunuzu katlayacak demiştim ,zamanla ultasonda eli ayağı oluştukça ki zaten epey oluşmuştur gördükçe hissiyat artacak
Çok sevindim
Tabiki affeder sonucta beklenmedik bir gebelikmisHamile olduğumu öğrendiğim ilk anda nolur gitsin bu benden diye ağlamıştım. Şimdi o kadar rezil hissediyorum ki. Bebek onu istemeyen bir annesi olduğu için... Beni affedebilecek mi acaba? Giderse..
Yüzde bir ihtimal hanımefendi gebe kalma oranı!!! Ha ben gayet iyi korunuyordum ama ona rağmen gebe kaldım diyorsan ; bunun bir mucize olduğunu düşünerek kabulleneceksin.Burda gebe kalmak için uğraşan o kadar insan var ki onlara küfür eder gibi isyan etmeyeceksin!!Hanımefendi korunma yöntemlerini tabi ki biz de çok iyi biliyoruz. Ama sizin de hiçbir doğum kontrol yönteminin yüzde yüz koruma sağlamadığını bilmeniz gerekir.
yargılamak için sormuyorum ama niçin hamile kaldınız? yani günümüz şartlarında bu irademiz alanında bir şey. hani bu kadar korkuyorsanız ki olabilir hiç çocuk sahibi olmak istemeyebilirsiniz çok sıkı korunmaniz lazımdı. iki üç yöntemi bir arada kullanmaliydiniz.Hani birçok kişi bebeği olacağını ilk öğrendiği andan itibaren onu çok sevdiğini söyler ya, ben içimdeki bebeğe karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Yabancı gibi. Onu sevemezsem diye korkuyorum. Bir de acıyorum bebeğe. Onun gelişini sabırsızlıkla bekleyen, ona aşık bir kadının karnında büyüseydi keşke
kan sonucundan kaç haftalık olduğunu söyledi doktor öyle mi? ultrason vs yapmadan. bundan sonra konu açarken biraz araştırma yapın olur mu? betadan gebeliğin haftası belirlenmez. belki ikiz gebelik belki başka bir şey. gebelik haftası son adet tarihine ve ultrason ölçümlerine göre belli olur.Kan verdim bu öğlen, sonucunu da aldım. 10 haftalıkmış bebek. Eşimle paylaşmanın yükümü hafifleteceğine inanıyorum
aldır o zaman seni ... neyse bozmayım kendimiBen evet. Ben anne olmayı hiç istemedim. Hele şimdi. Doktora tezimin ortasındayım. Kariyerim n'olacak? Eşimle ilişkim, aramızdaki aşk, yakınlık bebek yüzünden zedelenecek. Hem ben nasıl bakacağım o bebeğe? Üç kilo bir şeyle nasıl baş başa kalacağım? Annem gibi olursam? Bebeği mutsuz edersem?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakta boyle bisey. Buyrun bakin bu benim kendi kan sonucum. Bakin referans araliklarina bakalim belli oluyor mu olmuyor mu. Niye bu saldiri konu sahibine. Ofkeniz neye ise hincinizi ondan cikarin. Kimse sizin stress topunuz degil.kan sonucundan kaç haftalık olduğunu söyledi doktor öyle mi? ultrason vs yapmadan. bundan sonra konu açarken biraz araştırma yapın olur mu? betadan gebeliğin haftası belirlenmez. belki ikiz gebelik belki başka bir şey. gebelik haftası son adet tarihine ve ultrason ölçümlerine göre belli olur.
insanların sinirleriyle oynamak için de konu açmayın.
kan değeri 10.000 olan bir gebe sizi listeye göre 4, 5, 9,10,11,12 haftalık da olabilir bu referans değerlerine göre. araların ne kadar açık olduğu dikkatinizden kaçmış galiba. dolayısıyla kimsenin kan sonucuna göre şu.kadar haftalık diyeceğini sanmam. hatta keseye göre bile haftasını söylemekten uzak duruyor doktorlar. ne zaman ki embriyo görünüp ölçüm yapıyorlar ondan sonra söylüyorlar ki +-5 gün payını da ekliyorlar.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmakta boyle bisey. Buyrun bakin bu benim kendi kan sonucum. Bakin referans araliklarina bakalim belli oluyor mu olmuyor mu. Niye bu saldiri konu sahibine. Ofkeniz neye ise hincinizi ondan cikarin. Kimse sizin stress topunuz degil.
kan sonucundan kaç haftalık olduğunu söyledi doktor öyle mi? ultrason vs yapmadan. bundan sonra konu açarken biraz araştırma yapın olur mu? betadan gebeliğin haftası belirlenmez. belki ikiz gebelik belki başka bir şey. gebelik haftası son adet tarihine ve ultrason ölçümlerine göre belli olur.
insanların sinirleriyle oynamak için de konu açmayın.
peki hemen bilgi edineyim teşekkürler cehaletimi mazur görün. bir şeyden korkmak ile onu berabet olarak nitelemek arasındaki farkı bilemeyecek kadar cahilim üstelik yazık bana.Tokofobi konusunda bilgi edinmenizi tavsiye ederim, iyi günler