- 27 Ağustos 2019
- 40
- 20
- 3
- Konu Sahibi psychology
-
İstemediğiniz bir gebelik miydiAz önce testi yaptım. Çift çizgi çıktı. İkinci çizgi o kadar net ki. Hamileyim. Hamileyim. Hamileyim. Ben hamileyim. İnanamıyorum. Berbat bir şey. Kendimi kapkaranlık bir boşlukta gibi hissediyorum. Birisi mideme yumruk atmış gibi...
Dr belirtilerine gore kan testi yapmadan mi verdi ilginc hala kaldimi boyle doktorlar belirtielrinize gore once kan testi yapmali ona gore tedavi uygulamali ki hamileymissiniz deArkadaşlar ben birkaç haftadır çok yoğun çalışmadan dolayı (yani ben öyle düşünüyorum) çok halsizdim, yürümekte çekiyorumdum, baş dönmesi ve mide bulantısı (sabah özellikle) yaşıyordum. Dün de baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldım. Acildeki doktor 10 günlük bemiks İğne verdi. Dün de bir arkadaşımla telefonda konuşuyorduk, sen hamilesin bence iğneleri olma dedi. Kafam çok karıştı. İlk olarak bemiks İğne için çok can yaktığını söylüyorlar kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? İkincisi bebek sahibi olma ihtimali beni çok korkutuyor, berbat hissediyorum, şu anda da midem çok bulanıyor, yataktan çıkıp test bile yapamadım. Napacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin!
Ya el kadar bebek ama her şey için bana muhtaç. İhtiyaçlarını karşılayamamak ve mutsuz bir çocuk yetiştirmek beni korkutuyor. Okul, iş... Çok farklı. Bir canlı büyütmekten bahsediyoruz. Bilmiyorum bu düşüncem belki çocukluk ama bebekten dolayı eşimle birbirimize yeterince zaman ayıramamanın zamanla bazı şeyleri öldürmesinden korkuyorum.Yuuhh yaa. O kadar okul okuyup , evlenip yuva kurup , ev, eş ve iş sorumluluğunu alıp el kadar bebekten mi korkuyorsunuz. Eşinize dediğiniz kadar aşık olsaydınız bu durum aranızdaki aşkı dahada alevlendirirdi. Aşık olduğunuz adamdan bir çocuk herkesin eline geçmez. Yinede korkuyorsan Sen doğur ben bakarım
2,5 yıldır evliyimNe kadarlık evlisiniz
Öldürmez merak etmeyin bebek olmasa da zamana yenik düşüyor bazı şeyler
Ortak bir kanınız canınız olacak ikinizin parçası daha da perçinleneceksiniz
Ya el kadar bebek ama her şey için bana muhtaç. İhtiyaçlarını karşılayamamak ve mutsuz bir çocuk yetiştirmek beni korkutuyor. Okul, iş... Çok farklı. Bir canlı büyütmekten bahsediyoruz. Bilmiyorum bu düşüncem belki çocukluk ama bebekten dolayı eşimle birbirimize yeterince zaman ayıramamanın zamanla bazı şeyleri öldürmesinden korkuyorum.
Doktora içinde mutlaka bir yardımcı bir destekle atlatabilirsiniz ,zaten eşiniz de mutlak sevinecektir ve destek olacaktır onunl paylaştınız mı
[/QUOh
Hayır henüz onunla paylaşmadım ama sevineceği kesin o bir bebek sahibi olmayı o kadar çok istiyordu ki
Hayır henüz paylaşmadım ama çok sevineceği kesin bir bebek sahibi olmayı çok istiyorduDoktora içinde mutlaka bir yardımcı bir destekle atlatabilirsiniz ,zaten eşiniz de mutlak sevinecektir ve destek olacaktır onunl paylaştınız mı
Umarım öyle olur. Aylarca hamile kalmak istemiyorum diye inatlaştıktan sonra şu an nasıl söyleyeceğimi merak ediyorumİşte o mutlu olunca dizinde mutluluğunuz artacak geriye hamileliğin keyfini çıkarmak kalcak
Siz zaten kötü bir anne olmaktan korktuğumuz için eminim çok iyi bir anne olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?