Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bellona karen lüks takımı aldık..sizce nasıl perde ve halı olur kızlar bu takıma

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

lel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
107
26
298
Samsun
çok kararsız kalmama rağmen karen lüks oturma grubuna karar verdik..renk değişikliği olacak ama vizon oturma yerleri,kırlentleri 2 renk bej ve vizon.kenar derileri de bej renk olacak.sizce nasıl dekore etmeliyim..Eki Görüntüle 497653

oturma takımın çok güzel bayıldım güle güle kullan..dekore etmek derken perdeyi halıyı falan kastediyosan kesinlikle koyu renk olmasın renkli olsun pembeli olabilir yada morlu olabilir..tek renk ve koyu renk yaparsan çok karartırsın odayı bence..yani renkli detaylar olmalı en azından..

teşekkür ederim canım.çok gezdik ama sonunda beğenebildim.kırlentleri 2 renk şeklinde olacak vizon ve bej.dekor derken halı perde orta sehpa hepsni kastteim aslında :) perde olarak krovuze falanmı yapim kanatlımı bilemedim..dedğin gibi renk katmalıyım içine

ha bence birde bir salonun olmazsa olmazı tablodur eğer halında perdende sade olsun istiyosan kesinlikle içinde kırmızı mor ya da fuşya renklerden biri olan güzel büyük bir tablo al...dekorasyon ürünlerinde renkli olabilir işte bibloydu çerçeveydi falan..

salonun genişse kanatlı perde olur ama ufaksa bak resimde eklediğim gibi daha sade bir tül ve perde kullanabilirsin.. $kruvazeperde_107_515_bg.webp

Son düzenleme:
canım salon ortlama büyüklükte.birde lojmanda oturcaz 2-3 yıl sonra tayin olursak her eve uyan bir perde olsun diyorum ama halıda shagy mi alsam acaba ?

Soft bir ortam istiyorsan beyaz-krem tül perdeler kullanabilirsin. Ama tavsiyem fonla evi renklendirmen. Yeşil ve mavi tonları, turkuaz iyi gider.

Back
X