• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bellona golf koltuk takımı kullanan var mıı? aciiiiiiiiil

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kanas06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
1
0
86
Çanakkale
arkadaşlar evlenmeme çok az kaldı. bellonanın golf koltuk takımını çok beğeniyorum fakat oturma yerleri çok yumuşak geldi kararsız kaldım.aranızda kullanan yada kullananı gören varsa yardımcı olabilir mi..?

bellona golf koltuk takımım var salon ıcın aldım lısa kahve renklı olan, evet oturma yerlerı cok yumusak ve rahat,2 yıldır kullanıyorum hem sade hem cok şık hemde oturması cok rahat ben memnunum

çok geç kaldım sanırım:)evet bellona golf kullanıyorum salonumda taş gibi bir koltuk takımı diyebilirim fıstık yeşili krem deri benımki.ama golfun kolları çok geniş ve üçlüsü açıldığında yatak boyu çok kısa oluyor ayaklar dışarda kalıyor 2,25 m üçlü çok yer tutuyor yani.bellona lal koltuk takımını tavsiye ederim.ben alırken tecrübesiz olduğum için lali hiç görmemişim lal daha kibar ve yeşilinin rengi çok hoş lalin. golf rahat ama hantal

Back
X