- 24 Aralık 2014
- 4.892
- 6.576
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kendinizi çok mu kasiyosunuz rahat oldugunuz pozisyonlarda deneye bilirsinizÖzellikle yumurtlama dönemleri de bazı pozisyonlarda yumurtalıklarımda gaz sancısına benzer ağrı oluyor inanılmaz derecede.Kendimi kasıyorumdur belki dedim ama alakasi yok rahatlamış oldugum durumlarda da o his var orgazma dair bir sorun yok kassam orgazm olamazdım doktora gittim 2 dk muayne etti bilgilendirmedi kayganlastirici jel yazmis zaten kullaniyordum bosuna gittim vajinal ultrasonla bakmadı bile sizce o aci neden olabilir ve nasil geçer
Yok gayet rahat oluyorum aslında coğu zaman orgazm dahi oluyorum ama o gaz sancısı hissi oluyor illa kiKendinizi çok mu kasiyosunuz rahat oldugunuz pozisyonlarda deneye bilirsiniz
Dogy denen pozisyonda özellikle.Doktora da bunu söyledim biyık altından güldü ben sorunum cözülsün istemistimGaz sancısı oluyor dediğiniz pozisyon hangisi yani bazı pozisyonlarda içeriye hava dolumu oluyor.
Hava doldukça da gerçekten ağrı olabilir.
Başka bi doktara gitmeyi deneyinYok gayet rahat oluyorum aslında coğu zaman orgazm dahi oluyorum ama o gaz sancısı hissi oluyor illa ki
Tam olarak hava girdiği pozisyon bu . Korkmayın bi rahatsızlık değilDogy denen pozisyonda özellikle.Doktora da bunu söyledim biyık altından güldü ben sorunum cözülsün istemistim
Oyle yapacagim insan ultrasonla bi muayne etmez mi ya sok oldum zaten 2 dk surmedi iceri girmem ve çıkmamBaşka bi doktara gitmeyi deneyin
Kist falan diye endise etmistim normalse iyi en azındanTam olarak hava girdiği pozisyon bu . Korkmayın bi rahatsızlık değil
Durumunuz varsa bi kez özele gidinOyle yapacagim insan ultrasonla bi muayne etmez mi ya sok oldum zaten 2 dk surmedi iceri girmem ve çıkmam
Ozellikle yumurtlama dönemınde daha çok oluyor bendeDogy pozisyonunda bende de oluyor ama bazen sürekli olmuyor.
Hepsinde değil ama bazi pozisyonlarda daha hissedilor kimisinde daha azHer pozisyonda oluyosa ihmal etmeyin
İhmal etmeyin ciddi bi sorun olabilirHepsinde değil ama bazi pozisyonlarda daha hissedilor kimisinde daha az
Olabilir, bence endiselencek birşey yok gibiOzellikle yumurtlama dönemınde daha çok oluyor bende
Dediginiz gibi olabilirBen bunu penis kalınlığı ve uzunluğuna bağlıyorum. Benim de bazı pozisyonlarda özellikle doggy pozisyonunda ya da bacaklarımı omuzuna doğru düz kaldırdığında kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor. Hissedilen baskıdan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Bende de bu pozisyonlarda aynen dediğiniz gibi ağrı oluyor. Baskıdan diye düşünmüştüm bende üzerine düşmedim. Ama ben düşük yaptıktan sonra bu ağrıları hissettim çok ilginçBen bunu penis kalınlığı ve uzunluğuna bağlıyorum. Benim de bazı pozisyonlarda özellikle doggy pozisyonunda ya da bacaklarımı omuzuna doğru düz kaldırdığında kuyruk sokumuma doğru bir ağrı oluyor. Hissedilen baskıdan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Düşük yapmadan önce bu ağrilar yokmuyduBende de bu pozisyonlarda aynen dediğiniz gibi ağrı oluyor. Baskıdan diye düşünmüştüm bende üzerine düşmedim. Ama ben düşük yaptıktan sonra bu ağrıları hissettim çok ilginç