- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
gönderdiğim fotoyu görmediniz herhalde.onun üzerine bu kadar şikayete hala almak istiyorsunuz pes.Ya bende istiyorum gratıs e gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönderdiğim fotoyu görmediniz herhalde.onun üzerine bu kadar şikayete hala almak istiyorsunuz pes.Ya bende istiyorum gratıs e gelsin
Malesef görmedim ya kullanan ve memnun kalan bi üyenin mesajını görmüştümgönderdiğim fotoyu görmediniz herhalde.onun üzerine bu kadar şikayete hala almak istiyorsunuz pes.
Milleti kandırmayın bir .. yaramıyor.50 lira degil yahu 5 li 1 paket 19 tl sitede oyle ben 5 paket aldim 79 tl ihtiyaciniz varsa alin derim indirimsiz paketlere bakmissiniz orda indirimden faydalanmak icin formu doldurun var doldurup oyle yapcaksiniz ....
arkadaşlar iyi akşamlar. ben bugün hiç araştırmadan öylece sipariş ettim hemde 179 luk olanı. fffff.
yarın elime ulaşacak galiba para falan vermedim kapıda ödeme olacak. ne yapayım şimdi. direkt geri iade etsem almadan olur mu acaba.
nolur acil yardım
Meraba arkdaslar bn sioris verdim 20 dk snra buraya bktim ve arastrio iptal etmek istedim kargoya verilmedyse e posta adresinden iptal ediliyor yaziyodi 20 dkda kargoya verilcni sanmiyordum hemn e postadan iptak ettim snra bsey olmadi bnde aradim iptal etmek istyrm dedim baska yre bagkdikr siprisiniz hkkinda bilgi verelim dediler bn iptal etmek istiyorum dedim oyle bi islemimiz yok dedi bnde var dedim drettim biraz iptal ederseniz bir daha bu fiyttan yararlnamassiniz dedi tm bn iptal etmek istyrum dedim zorla iptal ettiler ams grucez pzartesi umarim.yollamzlr kargoyu
Arkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?
Bende bugun siparis verdim iptal edemeyeceklerini soylediler kapiya kargo gelirse almamayi düşünüyorum siz naptiniz acaba[/QUOTE
Bna gelmedi kargo fln iotal ettrdim
Bugün gördüm ve acaba demiştim yazılarınız sayesinde sipariş vermedim çok teşekkür ederim nasıl bu kadar emin şekilde satıyorlar anlamış değilim şiakyet felan edilecek bir yer yok mu acaba :/