Bella tüy dökücü mendil kullanan var mı ?

muskulus

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
298
Arkadaşlar merhaba şimdi instagramda gordum internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım sadexe kendi sitelerinde yorumlar var onlarda çok güvenilir gelmiyor bana ama gratiste watsonsta falanda satilcakmis hiç alıp kullanan oldu mu acaba ?

Bende instagramda gördüm hiç denemedim pek güvenilir gelmiyo instagramda ki reklamında 19 tl diyo kendi sitesinde 50 tl diyo

Bende instagramda gördüm hiç denemedim pek güvenilir gelmiyo instagramda ki reklamında 19 tl diyo kendi sitesinde 50 tl diyo
Aynen bende ona takilfim 19 tl ise alayim dedim ki 50 lira diyor şimdi kendimede 50 lira verilir mi ki

Aynen bende ona takilfim 19 tl ise alayim dedim ki 50 lira diyor şimdi kendimede 50 lira verilir mi ki
50 lira degil yahu 5 li 1 paket 19 tl sitede oyle ben 5 paket aldim 79 tl ihtiyaciniz varsa alin derim indirimsiz paketlere bakmissiniz orda indirimden faydalanmak icin formu doldurun var doldurup oyle yapcaksiniz ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba acaba nasil kullaniliyor etkisi nekadar kaç gün sürüyor

50 lira degil yahu 5 li 1 paket 19 tl sitede oyle ben 5 paket aldim 79 tl ihtiyaciniz varsa alin derim indirimsiz paketlere bakmissiniz orda indirimden faydalanmak icin formu doldurun var doldurup oyle yapcaksiniz ....
Tamam bakıyorum şimdi tesekkurler ne kadar günde çıkmaya başladı peki

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın almayın hicbir ise yaramiyor bide 10 lu paket aldim ben kokusu da guzel falN yazmislar amaberbat bi kokusu var 179 tl çope gidecek iade almazlarsa ki almicaklar buyuk ihtimal telefonlara bakmiyorlar

Sakın almayın hicbir ise yaramiyor bide 10 lu paket aldim ben kokusu da guzel falN yazmislar amaberbat bi kokusu var 179 tl çope gidecek iade almazlarsa ki almicaklar buyuk ihtimal telefonlara bakmiyorlar
Hadi ya bende yarın sipariş etcektim iyi oldu yazmanız neden beğenmediniz ki ? Birde tekrar alcakmis gibi formu doldurun onlar sizi arasın bugün beni aradılar 2-3 defa

Hadi ya bende yarın sipariş etcektim iyi oldu yazmanız neden beğenmediniz ki ? Birde tekrar alcakmis gibi formu doldurun onlar sizi arasın bugün beni aradılar 2-3 defa
Doldurdum aradilar . diyolar ki siz kullanamamissinizdir iade kabul etmiyoruz uretici firmayi arayin vs. Vs. Uretici firmanin numarasi yok onu da vermiyo faturasi da yok bence paranla rezil olma alma . tuyleri de çok sıkıntı yapma . ben yaptım 179 tl den oldum bak

Sadece tuy dokucu krem gibi kullanicam dersen al ama tuy dokucu daha uyguna gelir sana . ben azaltcagini sanmiyorum zamanla .

Sadece tuy dokucu krem gibi kullanicam dersen al ama tuy dokucu daha uyguna gelir sana . ben azaltcagini sanmiyorum zamanla .
Ah ya üzüldüm senin adına :( cokta inandırıcı gelmişti madem iade almiyorlar sizde uzun süre kullanın belki faydası dokunur ne kadar süredir kullaniyorsunuz?

Mendil berbat tırnaklarımı bile tahriş etti iğrenç kokuyor tüy dökücü kremler bile daha kolay kullanımlı

Bunlar hepsi para tuzağı. Başka bir üründe başıma geldi yanii. Tavsiye etmem. Kullandım diyen arkadaş da onların temsilcisi :)

Back