- 12 Haziran 2021
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi ilk sombahar
Yanlış hatırlamıyorsam bir doktor bella hadidin iki kere burun ameliyatı olduğunu söylemişti şuan ters v azalmış sanki resimlerine baktığımda ama dediğiniz gibi bu resimlerde çok net. Yüzü güzel olduğu için göze batmıyor ama bu burun birçok kişiye yakışmayabilirBella Hadid'in burnu başarılı bir estetik ameliyatı örneği değil aslında. Ters v deformitesi ve burun ucunda bazı kıkırdak sorunları var. Yabancı sitelerde doktorlar inverted v deformity'e direkt onun burnunu koyuyorlar örnek olarak. Hatta yanlış anlamadıysam mandal burun da var demiş doktor.
Evet, bütün olarak bakıldığında hoş görünüyor. Zaten fotolar biraz ters ışıklarda çekilmiş. O yüzden bu kadar belli. Doktor ya da rinoplasti ile ben gibi kafayı bozmuş biri değilseniz kusurları fark etmeyebilirsiniz.Yanlış hatırlamıyorsam bir doktor bella hadidin iki kere burun ameliyatı olduğunu söylemişti şuan ters v azalmış sanki resimlerine baktığımda ama dediğiniz gibi bu resimlerde çok net. Yüzü güzel olduğu için göze batmıyor ama bu burun birçok kişiye yakışmayabilir
Ne yazık ki bende burunla kafayı tam olarak bozmuş durumdayım, artık bellayı defalarca yorumlamış doktorları gördüm. Tv izlerken bile oyuncuların sadece burunlarına bakıyorum. Çok inceltilen burunlarda ortaya çıkıyor ters v dediğiniz gibiEvet, bütün olarak bakıldığında hoş görünüyor. Zaten fotolar biraz ters ışıklarda çekilmiş. O yüzden bu kadar belli. Doktor ya da rinoplasti ile ben gibi kafayı bozmuş biri değilseniz kusurları fark etmeyebilirsiniz.Muhtemelen kavis vermek ve burnu daha ince göstermek için kemik ve kıkırdakları fazla oymuşlar. Belki 2.ameliyatla düzeltilmiştir.
kıkırdakta deformite olabilir ancak mandal burun böyle olmuyor.Bella Hadid'in burnu başarılı bir estetik ameliyatı örneği değil aslında. Ters v deformitesi ve burun ucunda bazı kıkırdak sorunları var. Yabancı sitelerde doktorlar inverted v deformity'e direkt onun burnunu koyuyorlar örnek olarak. Hatta yanlış anlamadıysam mandal burun da var demiş doktor.
aslında daha ziyade ince derili olmadığım için dediler orta kalınlıkta derim,Çok teşekkürlerBellanın burnu onun yüz tipinde çok doğal duruyor ama sizin yüz tipinize uyacak mı acaba? Belkide ince burun size gitmeyeceği için inceltmeye yanaşmıyorlardır. Umarım içinize sinen olur.
Umarım her baktığınızda memnun olacağınız bir burun olur :) doktorunuz kim?birde sizin revizyon muydu ilk operasyon mu?Lınk açılmadı
Ben de doktorumdan burun ucu top olmasın, özellikle ince istiyorum ucunu dedim. Hatta yaptığı bir hastasının burnunu gösterdim.
Narın ve kibar.
2 gün sonra göreceğiz artık
İnşallah:) evet revizyonUmarım her baktığınızda memnun olacağınız bir burun olur :) doktorunuz kim?birde sizin revizyon muydu ilk operasyon mu?
Nasıl açıldı mı?İnşallah:) evet revizyon
Ahmet islam
Dün oldumNasıl açıldı mı?
Çok geçmiş olsun...bende istiyorum burun içinde eğrilik var bir de burun için düşük biraz toplatmak istiyorum ama hep kötü şeyler okudum buralarda o yüzden oteledim. Sizlere bakıp güç toplayacağımDün oldum
Çok yeni.
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun...bende istiyorum burun içinde eğrilik var bir de burun için düşük biraz toplatmak istiyorum ama hep kötü şeyler okudum buralarda o yüzden oteledim. Sizlere bakıp güç toplayacağım
Yok bu bilince erdim kesinlikle onun bunun gibi istemiyorum su düşüklük kalksın yeterÇok teşekkürler
Bence durumlar insanların isteklerine gore degısıyor.
Mesela burada bazı insanların burunlarını görüyorum
Sorun olmamasına rağmen memnun kalmıyorlar. O yuzden herkesin lafına cok da kulak asılmamalı diye dusunuyorum.
Ve her burun her insana da yakışmaz
Başkasında olan buruun size yakışmayabilir.
Pinched tip demiş. Sıkılmış uç demeye çalışıyor anladığım kadarıyla. İlk fotoda hafiften sıkma burun zaten. Gerçi her yeri mandal burun olsa nolur, kadın bella. Burun deformitesine gurban.kıkırdakta deformite olabilir ancak mandal burun böyle olmuyor.
MerhabaDün oldum
Çok yeni.
merhaba ben de Ahmet islama revizyon düşünüyorum bu ay sonu görüşücem siz memnun musunuz güven veriyor mu daha önce hakkında kötü yorumla karşılaştınız mıİnşallah:) evet revizyon
Ahmet islam