Bella Hadid Burnu

ilk sombahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
38
38
Selam arkadaşlar,Bella Hadid'inki gibi ince bir burun istiyorum.Kadının eski burnu gayet geniş ve kemerliyken şimdi hem incelmiş hem de bence doğal duruyor.Burnumun mevcut hali Bella Hadidin estetik olmadığı hali ile aynı gibi.İstanbuldaki tanıdığım doktorlar ise burnu inceltmeye yanaşmıyor ve genelde uç kımı üçgen prizma gibi yapıyor.Bellanınki gibi burun yapan doktor biliyor musunuz?Tercihen kbb uzmanı.

NOT:Beklentim Bella Hadide benzemek değil burnumun onunki kadar ince durması

Not2:Aşağıdaki fotoğraf onedio.com'dan alınmıştır.
Eki Görüntüle s-d4320b9bcd0d1bb0c454e1db1d7e58121d476a8f.webp

Bella Hadid'in burnu başarılı bir estetik ameliyatı örneği değil aslında. Ters v deformitesi ve burun ucunda bazı kıkırdak sorunları var. Yabancı sitelerde doktorlar inverted v deformity'e direkt onun burnunu koyuyorlar örnek olarak. Hatta yanlış anlamadıysam mandal burun da var demiş doktor.

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-31-12-04-47-398_com.android.chrome.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 234
  • Screenshot_2021-07-31-12-04-38-824_com.android.chrome.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 224
Yanlış hatırlamıyorsam bir doktor bella hadidin iki kere burun ameliyatı olduğunu söylemişti şuan ters v azalmış sanki resimlerine baktığımda ama dediğiniz gibi bu resimlerde çok net. Yüzü güzel olduğu için göze batmıyor ama bu burun birçok kişiye yakışmayabilir

Evet, bütün olarak bakıldığında hoş görünüyor. Zaten fotolar biraz ters ışıklarda çekilmiş. O yüzden bu kadar belli. Doktor ya da rinoplasti ile ben gibi kafayı bozmuş biri değilseniz kusurları fark etmeyebilirsiniz. Muhtemelen kavis vermek ve burnu daha ince göstermek için kemik ve kıkırdakları fazla oymuşlar. Belki 2.ameliyatla düzeltilmiştir.

Ne yazık ki bende burunla kafayı tam olarak bozmuş durumdayım, artık bellayı defalarca yorumlamış doktorları gördüm. Tv izlerken bile oyuncuların sadece burunlarına bakıyorum. Çok inceltilen burunlarda ortaya çıkıyor ters v dediğiniz gibi

kıkırdakta deformite olabilir ancak mandal burun böyle olmuyor.

Lınk açılmadı

Ben de doktorumdan burun ucu top olmasın, özellikle ince istiyorum ucunu dedim. Hatta yaptığı bir hastasının burnunu gösterdim.
Narın ve kibar.

2 gün sonra göreceğiz artık
Umarım her baktığınızda memnun olacağınız bir burun olur :) doktorunuz kim?birde sizin revizyon muydu ilk operasyon mu?

Çok teşekkürler
Bence durumlar insanların isteklerine gore degısıyor.

Mesela burada bazı insanların burunlarını görüyorum
Sorun olmamasına rağmen memnun kalmıyorlar. O yuzden herkesin lafına cok da kulak asılmamalı diye dusunuyorum.
Ve her burun her insana da yakışmaz
Başkasında olan buruun size yakışmayabilir.

Yok bu bilince erdim kesinlikle onun bunun gibi istemiyorum su düşüklük kalksın yeter doktora bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…