Bella Hadid Burnu

Arkadaşlar ben de yeni ameliyat oldum ve bella hadid de olan söz konusu ters v deformundan bende de oldu diye şüpheleniyorum. Nasıl anlayabilirim burun kökünün çok inceltilip inceltilmediğini?? Lütfen yardımmmmm 🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸

Bella Hadid'in burnu başarılı bir estetik ameliyatı örneği değil aslında. Ters v deformitesi ve burun ucunda bazı kıkırdak sorunları var. Yabancı sitelerde doktorlar inverted v deformity'e direkt onun burnunu koyuyorlar örnek olarak. Hatta yanlış anlamadıysam mandal burun da var demiş doktor.
Ben de yeni ameliyat oldum ve bu deformiteden bende de oldu diye şühedeyim nasıl anlayabilirim acaba???

Ben de yeni ameliyat oldum ve bu deformiteden bende de oldu diye şühedeyim nasıl anlayabilirim acaba???
Genelde flaşlı çekimlerde belli olur. Fotoğraf atarsanız yorum yapabilirim. Bir ara kendiminkinden de şüphelendiğimden ters v uzmanı oldum abartısız. 🤦‍♀️

Genelde flaşlı çekimlerde belli olur. Fotoğraf atarsanız yorum yapabilirim. Bir ara kendiminkinden de şüphelendiğimden ters v uzmanı oldum abartısız. 🤦‍♀️
Masadaki halimi ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 😟

Eklentiler

• 2711083E-EB62-4B07-88BA-0F61C9F925D5.jpeg
    2711083E-EB62-4B07-88BA-0F61C9F925D5.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 9ACB63EB-D9C4-4C71-9B54-862CC3CF2F0E.jpeg
    9ACB63EB-D9C4-4C71-9B54-862CC3CF2F0E.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 83
  • C8955604-8E21-46FF-AD45-D8900506D2B8.jpeg
    C8955604-8E21-46FF-AD45-D8900506D2B8.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 81
Ters v olup olmadığı bu şekilde tam belli olmayabilir. Zaman geçsin kendiniz flaşlı çekin. O zaman daha belirgin olur. Bana anormal bir durum varmış gibi de gelmedi açıkçası. Güzel görünüyor. Sadece çok emin olmamakla birlikte belki burun sırtı biraz fazla oyulmuş olabilir. Bazen ameliyat öncesinde de burun kökü biraz alçak olabiliyor bazı hastaların. Belki ondandır.

Ya hatta eski halimi de atsam bir yorum yapar mısınız🙏🏼 Ben burun ucu düşüklüğü için ameliyat olmak istedim doktor kemeri de aldı kısalttı. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Burun kökünü fazla oydu gibime geliyor 😞

Ters v olup olmadığı bu şekilde tam belli olmayabilir. Zaman geçsin kendiniz flaşlı çekin. O zaman daha belirgin olur. Bana anormal bir durum varmış gibi de gelmedi açıkçası. Güzel görünüyor. Sadece çok emin olmamakla birlikte belki burun sırtı biraz fazla oyulmuş olabilir. Bazen ameliyat öncesinde de burun kökü biraz alçak olabiliyor bazı hastaların. Belki ondandır.
Evet burnum zaten inceydi.. haklısınız.. ama doktorun ona göre şekil vermesi gerekmiyor muydu? Sanırım bu yüzden gözlerim ayrık geliyor bana. Gerçi 18. Günüm deyim umut ediyorum düzelir diye 😃

Evet burnum zaten inceydi.. haklısınız.. ama doktorun ona göre şekil vermesi gerekmiyor muydu? Sanırım bu yüzden gözlerim ayrık geliyor bana. Gerçi 18. Günüm deyim umut ediyorum düzelir diye 😃
İşte o kısım tamamen doktorun hüneri. Kökü oyuk olanı yükseltip, yüksek olanı indirecek beceri ve estetik algısı lazım. Daha çok erken endişelenmek için. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırsınız tüm süreci. Ters v için en kötü 4-5 ay bekleyin derim. Burun sırtındaki ödemler insin biraz daha. O zaman fikriniz olur.

X