Bir sabah da utanmadan uyanacak mıyım diye sordum bunu görünce bugün.. her konuda kalitesizlik akıyor maşallah ülkeden..
Hayır. Her gün bir şey olacak, oluyor.
İpin ucu bir yerde kaçtı, ve nerede olduğunu bilen Yok.
Ben anlamıyorum.
Sanırım yeterince akıllı değilim.
Mesela bir kayıt stüdyosu hayal edemiyorum bu şarkıyı hilal Cebeci söylerken kaydeden.
Yada bir yönetmen hayal edemiyorum bu klibi çekmeye ikna edilen.
Bir kültür bakanlığı görevlisi hayal edemiyorum, ya kimisi için anlamı vardır, bu bir direniş marşı, bunub harcanması doğru mu? Diye düşünmeden bunun yayınlanmasına izin veren.
Hatta klipte oynayan figüranı bile hayal edemiyorum :)
Marşın Benim için bir anlamı da Yok. Sol görüşlü falan değilim. Direnişçi değilim. Ama her şeyin böyle tükenmesine ve bunun iğrenç bir şekilde yapılmasına tahammülüm Yok.
Neden kendi kıymet verdiğim şeylere saygı beklerken aynısını başkası için göstermeyeyim?
Neden daha çok para basıp ekonomiyi düzeltmiyoruz diyen kadından da en fazla bu çıkardıBir sabah da utanmadan uyanacak mıyım diye sordum bunu görünce bugün.. her konuda kalitesizlik akıyor maşallah ülkeden..
Neden daha çok para basıp ekonomiyi düzeltmiyoruz diyen kadından da en fazla bu çıkardı
valla korkuyorum artık çocuklarımız ileride onları bu vasatlığın içinde büyüttüğümüz için bize hesap sorabilir yani, olmaz diye bir şey yok..
Şimdi gördüm izledim ve kusmak istiyorum, poponu da al da git nolur be kadın.
Neden daha çok para basıp ekonomiyi düzeltmiyoruz diyen kadından da en fazla bu çıkardı
albacığımıda alet etmiş:))
totto titreten devrimci olarak tarihe geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?