• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bella ciao

Heralde millet olarak başkaları adina utana utana birilerinde utanacak yüz bırakmadık

Bu arada malum görüşlulerin klip hakkinda yorumları korkunç
Tek bir şeye saygıları olsun disimi kırarım
Ama kendilerine yapılsa Atilla taşın dediği gibi ortalık yıkılır

Ha bir de şu var bu olay dizinin yapımcıları veya Italyaya giderse düşünemiyorum
Turkish pop singer deyip her yerde gösteriyorlarmis :olamaz:

Ha bir de şu var bu olay dizinin yapımcıları veya Italyaya giderse düşünemiyorum
Turkish pop singer deyip her yerde gösteriyorlarmis :olamaz:

YouTube videosunun altında Türkler organize olmuş, Yunan şarkıcı diye yorum yapıyor :)
Best greek singer ever, greece <3 gibi
İşe yarar mı bilemedim :)

Bu arada marşı gerçekten anlamlı bulanlar, dizide kullanılmasını da doğru bulmadı.
Evet ortada bir amaç vardı, mesaj vardı ama nihayetinde hırsızlardı :)

YouTube videosunun altında Türkler organize olmuş, Yunan şarkıcı diye yorum yapıyor :)
Best greek singer ever, greece <3 gibi
İşe yarar mı bilemedim :)

Bu arada marşı gerçekten anlamlı bulanlar, dizide kullanılmasını da doğru bulmadı.
Evet ortada bir amaç vardı, mesaj vardı ama nihayetinde hırsızlardı :)
Haklılar ama bizim bir marşımızi bir dizide ne amaçla olursa olsun kullanirlarlarsa biz nasıl tepkiler veririz

bizim insanimizda empati duygusu yok sadece kendi inandıkları şeye saygilar

"Ülkemizde sol bitmiş arkadaşlar; devrimcilik sol görüş gerçekten bitmiş. Şimdi anlıyorum ki yıllarca sol görüş neden bu kadar başarısız çünkü gerçekten sadece konuşuyorlar bir solcu olarak çok üzülüyorum. Devrimci insanların uğraşması gereken çok önemli şeyler vardır.

Yani bu klip en son uğraşılacak şey. Bir şarkıcı olarak istediğim şarkıyı istediğim tarzda söyleme özgürlüğüm var bunu en çok devrimciler bilir. Devrimcilik demek özgürlük demektir. Yok dans etmişim bir direniş şarkısında dans edilir miymiş şuymuş buymuş! Çok daha ciddi sorunlarımız var!"

Açıklama yapmış hanımefendi. Azıcık özgürlüklere saygı.

Back