- 19 Ağustos 2010
- 600
- 81
- 318
canım ben gündüz çalştığım için doktora akşam geç saatte gittim bu yüzden dün yazamadım...ama senin adına çookkk sevindim:)) ben dün gittiğimde ilk önce koca bir karadeliğe benzer kese gördüm hatta bayağı büyüktü ama içinde ilk önce bebeği göremedik hatta ağlamaya başladım; boş gebelik zannettim, sonra doktor buldu ve gördüm küçücük ve kesenin sağ tarafına içten yapışık gibi. hatta hiç beklemiyodum ama doktor bak sana ne dinletcem dedi ve bebeğimin kalp sesini bile dinledim :)) biraz uzaktan geliyodu ses ilkönce sonra 2. kez bidaha dinlettiğinde net duyduk...çok mutluyum canım ya...sende inşallh birdahaki gittiğinde bebişinin kalp sesini duyarsın. onun varlığından haberdardım ama kalp sesini duyunca eve gelene kadar göz yaşlarımı tutamadım sevinçten... Allahım herkese nasip eder insallh bu duyguyu..ben 2 hafta sonra gitcem bidahakine ama senden haftaya haberler bekliyorum
çok sevindim canım ya eminim şimdiye kadar dinlediğin en güzel sestir.İnş canım haftaya yazarım bende.bu arada bende aşırı derecede mide bulantısı var sendede başladımı bulantılar.