- Konu Sahibi angarali123
Biraz uzun olacak ancak anlatmak istedim kizlar hemde buraya yazmak en buyuk hayalimdi ben bayadir uyeyim bu siteye ve cok zor gunlerimde oldu oncelikle yazayimki belki birine faydam olsun dedim..ben 2,5 yillik evliyim ve cocuk olmuyodu pco hastayim tedavi gormek istemedim korktum hsg den falan hep erteledim ama gecen zaman beni korkutmaya baslamisti bende uc ay once karar verdim hsg cektirdim cok sukur temiz cikti sorasinda o ay dinlen dedi doktor esimin spermlerine bakildi ve az cikti 10 milyon hemen biseler yapmaya karar verdim ve burada okudugum ahmet maranki macunundan hazirladim yedirdim hergun sora diger ay gittik bana klomen basladilar gunde 2 tane esimin testini bi aldik cok sukur 25 milyon olmus ..sorasinda klomenim bitti 12.gun sag da yumurta yok soldada bi tane olusmus oda kucuk henuz dedi 15 mm ..uc gun sora gel dedi gittim 21,5 mm olmus sukurler olsun o gun catlatma ignesi yapildi ovitrelle gobekten istedim ve yaptirdim ..36 saat sora iliski dedi ve benn doktoru dinlemedim 12 saat sora iliskiye girdim birde 24 saat sora tekrar girdim yani soyle anlatiyim pazartesi ogleden sora 4 de igne vuruldum o gece 4 de iliski oldu ve dier gece 4 de o yuzden igneyi erken vurulun gece o saatte yapmakta skinti ..iliski oncesi ceviz findik yedi esim keci boynuzu ozu icti hergun ben klomen kullanirken icti.. hemde o gece iliskiden iki saat once sert bi aci turk kahve icirdim spermler canlansin die .belimin altina yastik koydum kalcam havaya kalkti yarim saat bacaklar havada ole durdum iki gun de bunu yaptim..sorasindada iki gune bi iliskiye grdik ..cok sukur ki gunum gecti ve yeni ogrendim kan testinde hamileyim 3-4 haftalik Allah sag salim bana versin onu ..lutfen dediklerimi dinleyin uygulayin yardimci olmak istedim..