• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki yardimim dokunurr ..

angarali123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
120
6
38
34
Ankara
Biraz uzun olacak ancak anlatmak istedim kizlar hemde buraya yazmak en buyuk hayalimdi ben bayadir uyeyim bu siteye ve cok zor gunlerimde oldu oncelikle yazayimki belki birine faydam olsun dedim..ben 2,5 yillik evliyim ve cocuk olmuyodu pco hastayim tedavi gormek istemedim korktum hsg den falan hep erteledim ama gecen zaman beni korkutmaya baslamisti bende uc ay once karar verdim hsg cektirdim cok sukur temiz cikti sorasinda o ay dinlen dedi doktor esimin spermlerine bakildi ve az cikti 10 milyon hemen biseler yapmaya karar verdim ve burada okudugum ahmet maranki macunundan hazirladim yedirdim hergun sora diger ay gittik bana klomen basladilar gunde 2 tane esimin testini bi aldik cok sukur 25 milyon olmus ..sorasinda klomenim bitti 12.gun sag da yumurta yok soldada bi tane olusmus oda kucuk henuz dedi 15 mm ..uc gun sora gel dedi gittim 21,5 mm olmus sukurler olsun o gun catlatma ignesi yapildi ovitrelle gobekten istedim ve yaptirdim ..36 saat sora iliski dedi ve benn doktoru dinlemedim 12 saat sora iliskiye girdim birde 24 saat sora tekrar girdim yani soyle anlatiyim pazartesi ogleden sora 4 de igne vuruldum o gece 4 de iliski oldu ve dier gece 4 de o yuzden igneyi erken vurulun gece o saatte yapmakta skinti ..iliski oncesi ceviz findik yedi esim keci boynuzu ozu icti hergun ben klomen kullanirken icti.. hemde o gece iliskiden iki saat once sert bi aci turk kahve icirdim spermler canlansin die .belimin altina yastik koydum kalcam havaya kalkti yarim saat bacaklar havada ole durdum iki gun de bunu yaptim..sorasindada iki gune bi iliskiye grdik ..cok sukur ki gunum gecti ve yeni ogrendim kan testinde hamileyim 3-4 haftalik Allah sag salim bana versin onu ..lutfen dediklerimi dinleyin uygulayin yardimci olmak istedim..

Canım gözün aydın öncelikle. Darısı basıma insallah.bende pkolyum ve bu ay klomen kullandım.ama 14. gün gidemedim dr. a 18. gün gidebildim 14 mm folükül gordu. catlamıs da olabılır,yeni buyuyo da olabılır onu bılemem dedı bende cok muallak da kaldım ne olacak bılmıyorum

Biraz uzun olacak ancak anlatmak istedim kizlar hemde buraya yazmak en buyuk hayalimdi ben bayadir uyeyim bu siteye ve cok zor gunlerimde oldu oncelikle yazayimki belki birine faydam olsun dedim..ben 2,5 yillik evliyim ve cocuk olmuyodu pco hastayim tedavi gormek istemedim korktum hsg den falan hep erteledim ama gecen zaman beni korkutmaya baslamisti bende uc ay once karar verdim hsg cektirdim cok sukur temiz cikti sorasinda o ay dinlen dedi doktor esimin spermlerine bakildi ve az cikti 10 milyon hemen biseler yapmaya karar verdim ve burada okudugum ahmet maranki macunundan hazirladim yedirdim hergun sora diger ay gittik bana klomen basladilar gunde 2 tane esimin testini bi aldik cok sukur 25 milyon olmus ..sorasinda klomenim bitti 12.gun sag da yumurta yok soldada bi tane olusmus oda kucuk henuz dedi 15 mm ..uc gun sora gel dedi gittim 21,5 mm olmus sukurler olsun o gun catlatma ignesi yapildi ovitrelle gobekten istedim ve yaptirdim ..36 saat sora iliski dedi ve benn doktoru dinlemedim 12 saat sora iliskiye girdim birde 24 saat sora tekrar girdim yani soyle anlatiyim pazartesi ogleden sora 4 de igne vuruldum o gece 4 de iliski oldu ve dier gece 4 de o yuzden igneyi erken vurulun gece o saatte yapmakta skinti ..iliski oncesi ceviz findik yedi esim keci boynuzu ozu icti hergun ben klomen kullanirken icti.. hemde o gece iliskiden iki saat once sert bi aci turk kahve icirdim spermler canlansin die .belimin altina yastik koydum kalcam havaya kalkti yarim saat bacaklar havada ole durdum iki gun de bunu yaptim..sorasindada iki gune bi iliskiye grdik ..cok sukur ki gunum gecti ve yeni ogrendim kan testinde hamileyim 3-4 haftalik Allah sag salim bana versin onu ..lutfen dediklerimi dinleyin uygulayin yardimci olmak istedim..

ay canımm çok sevindim allah size bağışlasın yavrunuzu.
bende 2 ay kullandım klomen ve çok iyi yapmışsın ben 2 aydada iğneden önce çatladım hissettim çünkü ,ben 2 ay kullandım bu ay ara verdim şu macunu ve keçi boynuz unu yazcanmı ayrıntısıyla tatlım.bu ay bende film çrktircem adet olunca çok zor muydu seninki .zor diyo rlar dr bu ay çekcekti ben gitmedim önümüzdeki aya erteledi m.yumurtlama günlerindeyim.birde afedersin ilişki sonrası yarım saatmi yattın sadece ...ben ilişki sırasında çok kasıyormuşum eşim öyle diyor zor ilerliyormuş zaten çıkınca onla birlikte çoğuda dışarı çıkıyor:(sen kasıyon diyor eşim ne yapcam ya

ay canımm çok sevindim allah size bağışlasın yavrunuzu.
bende 2 ay kullandım klomen ve çok iyi yapmışsın ben 2 aydada iğneden önce çatladım hissettim çünkü ,ben 2 ay kullandım bu ay ara verdim şu macunu ve keçi boynuz unu yazcanmı ayrıntısıyla tatlım.bu ay bende film çrktircem adet olunca çok zor muydu seninki .zor diyo rlar dr bu ay çekcekti ben gitmedim önümüzdeki aya erteledi m.yumurtlama günlerindeyim.birde afedersin ilişki sonrası yarım saatmi yattın sadece ...ben ilişki sırasında çok kasıyormuşum eşim öyle diyor zor ilerliyormuş zaten çıkınca onla birlikte çoğuda dışarı çıkıyor:KK43:sen kasıyon diyor eşim ne yapcam ya
İşte tamda benim sorunum....İlişkide kasma....Ahhh sorunlarım yetmiyormuş gibi birde bu dert var başımda en başından beri....

Canlarim kasma bendede oluyo ama o an sirf cocuk icin kendimi rahatlattim yer gok dua ustune kurulu iliski aninda esiniz mutlaka besmele ceksin ve icinizden kün fe yekün (ol der ver olur) mutlaka bunu soyleyin ..hsg anestezili cekindim o aciya dayanamam die inan acisi nasil bilmiom ...keci boynuzunun özunu aldim pekmez gibi yedi hergun dier macunuda burda okumustum biri paylasmis bulup atiyim size canlarim ..yarim saat deil sabaha kadar kalkmadim hicc yarim saat bacak havada altimda yastikla yattim demek istedim..birde iliski sorasi akmasi disa normal bendede oluyodu pecete ile iyice silip onu oraya tipa yapin sabaha kadarda cikarmayin ..iyi dilekleriniz icinde saolsun darisi size insallahhh

1- eşime bir fincan kahve lazım kendisi hareketlidir ama hücrelerini bilemeyiz
2-keçiboynuzu özünden almayı düşünüyorum.bizim harnup pekmezi yalan oldu.çok yenmiyor.
3-ilişkiden sonra bekle diyorum beklemioyr
4-öneri çok ama icraat lazım bize.

Canlarim simdi o macunu paylasiorum daha once okudugum arkadasimin sozlerini aynen paylasiyorum onun yazdiklari bunlar

Arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun Tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--

slm arkadaşlar keçi boynuzu bize faydası oldu ama düşük oldu ilk morfoliden oluyormuş konyada arkadaşım aktar recep beyi tavsiye etti yedimiz herşey genetik morfoloji bozuklugu yapıyor dedi biz çok faydasını gördük tavsiye ederim

Canlarim simdi o macunu paylasiorum daha once okudugum arkadasimin sozlerini aynen paylasiyorum onun yazdiklari bunlar

Arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun Tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--
Sperm 72 günde bi yenilenir 6 günde yükselmez

Back