• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki dua belkide.....

İnşallah en kısa süre o minik meleğin sağlık haberlerini müjdelersiniz bize .. Allah onu ailesine bağışlasın. Dualarım sizinle
Hepinizden allah razi olsun.
Az once bir profsorun yanindan cikmis ablam.doktor degerlerinin normale yakin oldugunu zamanlada normale dusecegini soylemis;)
Beynindeki kist icin ise cogu bebekte rast landigini zamanla kayboldugunu soylemis ama p.tesi gunu emar sonucunda kesinlesecek.
Icimize su serpildi inanin...

Az once bir profsorun yanindan cikmis ablam.doktor degerlerinin normale yakin oldugunu zamanlada normale dusecegini soylemis:KK66:
Beynindeki kist icin ise cogu bebekte rast landigini zamanla kayboldugunu soylemis ama p.tesi gunu emar sonucunda kesinlesecek.
CANIM benim çok çok geçmiş olsun, inşallah emar sonuçları da tertemiz çıkar

Oyy ne tatlıdır o şimdi , miss kokulu yavru. O güçlüdür teyzesi emin ol , savaşacak sonuna kadar. Allah size bağışlasın , gelip geçecek bu günler.
Aminn cok cok sagolun..canim az once doktorundan olumlu haberler aldik.beynindeki kist icin bile korkulacak bisey olmayabilecegini ama yinede emar cekecegini soyledi...suan emar sonundan sonra netlesicek.ama cok sukur korktugumuz kotu haberler gelmedi

Belki dua belki icimi ferahlatacak biseyler duymak istiyorum..
Ablam....ilk cocugunu 7 aylik dogurdu.solunum sikintilari vardi ve suan 5 yasinda dunya tatlisi ve saglikli hepimizin gozbebegi bir yegenim var..deli gibi kardes istiyordu hemde hep erkek istiyordu .rabbim yuzune bakti ablam hamile kaldi.erkek bebege ustelik ablasinin hiseetiigi gibi..

8.ayin sonunda dogum yapti ablam.2.5 kg.
Hersey normalken trombosit degerleri yuksek cikti..doktor biraz bekledi ama degerler normale donmedi.
Cenesinde hafif titreme oluyormus.

Simdide beyninde 5 cm lik kist saptanmis..bebegimiz daha 1 aylik bile degil:KK43:(
Simdi hastahanede ablam..
Basina boyle bisey gelen varmi..daha bi tani konulmadi kizlar icim yaniyor...nedir ne degildir...lutfen en cok duaya ihtiyacimiz oldugu donem...ablam bi bebegini anne karninda kaybetti..bu mucize hamilelikti onun icin..
Hic iyi degilim..birde uzaktayim elimden hicbisey gelmiyor..size yazmak istedim...
Lutfen dualarinizi esirgemeyin...insallah korktugumuz degildir insallah.m
Allah yardımcınız olsun :(

Kizlar hepinizden allah razi olsun.burasi iyiki var...doktorumuz korkulacak bisey olmadigini soyledi..p.tesi emar sonucuna gore netlesicek.ama cok kotu gormuyorum demis.
Diger degerleride normale yakin olmus coook sukur..icime su serpildi resmen..

Allahim sifa versin insallah.
Ablaniz güçlü dursun ve çocuğuna iyileseceksin desin surekli. 1 aylik bebek de duyar ve morale ihtiyaci vardir. Hep guzel seyler soylesin.
Ayrica sifa ayetleri okusun.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah..

Allahim sifa versin insallah.
Ablaniz güçlü dursun ve çocuğuna iyileseceksin desin surekli. 1 aylik bebek de duyar ve morale ihtiyaci vardir. Hep guzel seyler soylesin.
Ayrica sifa ayetleri okusun.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah..
Canim allah razi olsun.ilk duydugumuzdan beri hep olumlu dusunduk.az oncede yazdim.cok sukur degerleri normale yakina gelmis.doktor korkulacak bisey olmadigini soylemis..beynindeki kist icinse yine olumsuz konusmamis ama yinede emarda gormek istemis.insallah p.tesi gunu emar sonucuda temiz cikar..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cidden cok zor..

Kizlar hepinizden allah razi olsun.burasi iyiki var...doktorumuz korkulacak bisey olmadigini soyledi..p.tesi emar sonucuna gore netlesicek.ama cok kotu gormuyorum demis.
Diger degerleride normale yakin olmus coook sukur..icime su serpildi resmen..
Şükürler olsun şahsen bende birşey olmayacağını hissettim Rabbim uzak tutsun:nazar::KK68:

Canim allah razi olsun.ilk duydugumuzdan beri hep olumlu dusunduk.az oncede yazdim.cok sukur degerleri normale yakina gelmis.doktor korkulacak bisey olmadigini soylemis..beynindeki kist icinse yine olumsuz konusmamis ama yinede emarda gormek istemis.insallah p.tesi gunu emar sonucuda temiz cikar..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cidden cok zor..

Ayy sevindim okumadim gecmisi. Cok sukir. Pazartesi mr sonucu da cok guzel cikacak insallah ben inanıyorum. Duha suresini okusun ablaniz evladinin basina.
Cok faydasini görecektir insallah :KK66:
Bi de birine sadaka verirse cok guzel olur

Az once bir profsorun yanindan cikmis ablam.doktor degerlerinin normale yakin oldugunu zamanlada normale dusecegini soylemis:KK66:
Şükürler olsun .. Yüreğim rahatladı, minik meleği bizim içinde öpün olur mu?

Ayy sevindim okumadim gecmisi. Cok sukir. Pazartesi mr sonucu da cok guzel cikacak insallah ben inanıyorum. Duha suresini okusun ablaniz evladinin basina.
Cok faydasini görecektir insallah :KK66:
Bi de birine sadaka verirse cok guzel olur
Insallah canim cok sagol...ins emar sonucuda tertemiz cikarda yuregim iyice ferahlar..duayi soyleyecegim mutlaka...
Bende verecegim sadaha..allahim korusun minik melegimizi insallah..

Şükürler olsun .. Yüreğim rahatladı, minik meleği bizim içinde öpün olur mu?
Canim cok sagol..haberi aldigimdan beri yuregime yumruk oturmustu sanki..ins p.tesi emar sonucuda temiz cikarda iyice ferahlariz...hamileymissiniz dualariniz icin sagolun rabbim saglikla yavrunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah...:KK66:ins ailemin yanina gittigimde sizin icinde opecegim mis kokulu melegim.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah..

Back
X