Sitem ettigim veya boyle bir baslik actigim icin muhtemelen banlanacagim ama bu da benim derdim ve bunlari yazmam gerekiyor. Bu sitede bir bosvermislik var. Moderatorler sakincali mesajlari hemen yakaliyor veya site kurallarina uymayanlari uyariyor/banliyor. burada ekstra bir ozen var. ve son derece iyi bir sey. Fakat ayni ihtimam sitenin kendisi icin gosterilmiyor.
Mesele sitenin farkli cihazlarla kullanilamamasi. Pclere mahkum olmasi...
Tapatalk denilen sadece forumlarda gezmek icin yapilmis bir uygulama vardir. kk buradan cekildi. artik butun programlarin, sitelerin app si var piyasada. kk googleplayden de cekildi.
nedeni soruldugumuzda mobil sitesi yaptik deniliyor. bu mantikla imdb- spotify- forumdonanim vs sitelerin mobili uygulamaya kondugunda diger alternatifler silinmeliydi!
bu konuda sikayet-onerileriniz kisminda da yazdim. ciddiye alan olmadi. basligi da bu yuzden yaziyorum. Zaman teknoloji cagi ve siz buna ayak uyduramiyorsunuz. 3 farkli cihazda denedim durum telefonumdan kaynaklanmiyormus.ve pek cok farkli forumda - internet sayfasinda denedim hic birisi burasi kadar sorunlu degil.hele ki son aylarda telefondan girdigimde direkt laps diye atmadigi bir sefer hatirlamiyorum... iki satirlik bir ozel mesaji atmak 25 dakika surer mi? girmemle cikmamla yazmaya calismamla suruyor iste...
site reklamlarla dolu. herkesin kazanci kendine ama nacizane tavsiyem cok ama cok cuzi bir miktarini sitenizi onarmaya ayirin.
cunku burada takilmayi, dertlesmeyi,sohbet etmeyi cok seviyorum. Ama sitenin bu hali 10yil sonra insanlarin kapagini kaldrma luzumu bile gormedigi masaustu pclere mahkum durumda kalacak gibi gozukuyor.
not: bu basliktaki yazilar telefonumun not defterine yazilip siteye kopyalanmistir.