belki de banlanacagim ama bunlari duymaniz gerem

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.480
34
Sitem ettigim veya boyle bir baslik actigim icin muhtemelen banlanacagim ama bu da benim derdim ve bunlari yazmam gerekiyor. Bu sitede bir bosvermislik var. Moderatorler sakincali mesajlari hemen yakaliyor veya site kurallarina uymayanlari uyariyor/banliyor. burada ekstra bir ozen var. ve son derece iyi bir sey. Fakat ayni ihtimam sitenin kendisi icin gosterilmiyor.
Mesele sitenin farkli cihazlarla kullanilamamasi. Pclere mahkum olmasi...
Tapatalk denilen sadece forumlarda gezmek icin yapilmis bir uygulama vardir. kk buradan cekildi. artik butun programlarin, sitelerin app si var piyasada. kk googleplayden de cekildi.
nedeni soruldugumuzda mobil sitesi yaptik deniliyor. bu mantikla imdb- spotify- forumdonanim vs sitelerin mobili uygulamaya kondugunda diger alternatifler silinmeliydi!
bu konuda sikayet-onerileriniz kisminda da yazdim. ciddiye alan olmadi. basligi da bu yuzden yaziyorum. Zaman teknoloji cagi ve siz buna ayak uyduramiyorsunuz. 3 farkli cihazda denedim durum telefonumdan kaynaklanmiyormus.ve pek cok farkli forumda - internet sayfasinda denedim hic birisi burasi kadar sorunlu degil.hele ki son aylarda telefondan girdigimde direkt laps diye atmadigi bir sefer hatirlamiyorum... iki satirlik bir ozel mesaji atmak 25 dakika surer mi? girmemle cikmamla yazmaya calismamla suruyor iste...
site reklamlarla dolu. herkesin kazanci kendine ama nacizane tavsiyem cok ama cok cuzi bir miktarini sitenizi onarmaya ayirin.
cunku burada takilmayi, dertlesmeyi,sohbet etmeyi cok seviyorum. Ama sitenin bu hali 10yil sonra insanlarin kapagini kaldrma luzumu bile gormedigi masaustu pclere mahkum durumda kalacak gibi gozukuyor.
not: bu basliktaki yazilar telefonumun not defterine yazilip siteye kopyalanmistir.

Son düzenleme:
aynen pc dışında telefon ve tabletten siteye girilmiyor. takılıyor yazı yazılmıyor vs vs.. ben bunun sitedeki reklamlardan kaynaklandığını düşünüyorum. reklamlar fazla bellek kullandığından telefonu/tableti yavaşlatıyor tam verimli çalışmıyor diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı? her seferinde telefondan açıp sinirlenip "adam gibi bakabilmek için" laptopu açıyorum. bence bu da bir dert ve önemli bir dert.

Site geliştirilebilir evet.
UC Browser var denediniz mi bu uygulamayı?
Marga önermişti yükledim, gayet güzel. Bazı zamanlar yazma konusunda kayma yapıyor ama siteden atmıyor, reklamları da engelliyor sanırım.

Iphonedan gayet rahat kullaniyorum. android tabletimle ise reklamlar konusunda ben de sıkıntı yasiyorum.

Site geliştirilebilir evet.
UC Browser var denediniz mi bu uygulamayı?
Marga önermişti yükledim, gayet güzel. Bazı zamanlar yazma konusunda kayma yapıyor ama siteden atmıyor, reklamları da engelliyor sanırım.
Su an ucden giriyorum. Ben UC yi uzun suredir kullaniyorum. Esim de de UC yuklu onun telden girdigimde de atiyor. Chrome da da tiyor firefoxda da operada da. Zaten tarayici engel olamiyor reklama... Tum reklamlar var maasallah gunde elli kere koca kulakli adama tikliyorum zaten. Ama mesele bu degil. Biz siteyi guzelce kullanabilsek ben raziyim reklama da. Ki reklam dedigin sey can sıkıcıdır ama benim asil odagm o degil.

bende iphone hullanıyorum ama siteye girdiğimde dokunmatik ekran duvara dönüşüyor.. algılamıyor takılıyor.
Evet aynen oyle. Denedgm 3.telefon da iphone du. Bir ara tablette bile yaptim bu testi. Mesele cihaz degil arkadaslar. Diger sitelerde asla basima gelmeyen seyler geliyor basima. İsim verip reklam yapmam ama yazi kaymalari, sayfa kapanmalari cokmeler olmuyor baska yerde.

bende iphone hullanıyorum ama siteye girdiğimde dokunmatik ekran duvara dönüşüyor.. algılamıyor takılıyor.
Bilemiyorum ben iphone 5 kullaniyorum ve 8 guncellemesini yapmadim hala 7. Surumdeyim belki ondandir. Hic sorun yasamiyorum desem yeridir.
Tablette uzun mesaj yazmak falan cok sorun oluyor, bir seye tiklamaya calisirken baska sey tiklaniyor falan ama iphone cok rahat yani. Belki surumdendir.

Ben de önceleri chrome ve explorerdan giriş yapıyordum atıyordu. Uc atmıyor ve reklamları da engelliyor.
Ben böyle kurtuldum yani :)
Umarım halledilir.

Yardimci olmaya calisan arkadaslarim sakin yanlis anlamasin. Ama daha once de bir baslikta bu konuda sitem edince bana insanlar sunu kullan soyle dene vs. Dedi. Ben hepsini denedim. İlk mesajimi da o yuzden ayrintili yazdim. Saldirganlik anlasilmasin diye.
Kesinlikle surumden isletim sisteminden cihazdan veya kullanilan operatorden kaynaklanmiyor. Ayrica su dusuncemden geri atmaya niyetim yok: Bu sorun icin fellik fellik cozum aramasi gereken biz olmamaliyiz.

evet benimki ios 8 belki sürümdendir. çok anladığım bir konu değil.

Zaten surumden de kaynaklansa , cihazdan veya tarayicidan da kaynaklansa sitenin sorunu olur sizin degil.
Compability diye bir sey var. Bir site her tarayicida her cihazda ayni gorunmedigi vecalismadigi surece gorevini hakkiyla yerine getirmis sayilmaz.

Tam terminolojiyi bilemedigim icin aciklayamamistim. Boyle daha şık oldu.

Ben telefonda takılıyorum genelde hızlı olan telefon arada yavaşlıyor reklamlar yüzünden aşağı dura dura iniyor.. Siteden atma, mesaj yazmada sıkıntı yok ama yavaşlıyor site.. Bi sayfada 4 reklam var en alta kadar..

konu kapanmadan ben de yazayım iletişim kötü hakkaten
banlanınca siteden çıkış bile yapamıyorsunuz
itirazınız varsa bize ulaşın deniyor ama ulaşmak mümkün değil zira cevap bile gelmiyor
anca özelden aracıyla falan ulaşırsan =))
banlanınca gelen mesajı dönene kadar okuyamıyorsun bile neden banlandığından haberin dahi olmuyor
vs vs vs

Iphone kullanicisiyim gercekten cile. Zaten app store dada yazdim sikayette bulundum. Eski mobil uygulamayi istiyorum

Benide devamlı siteden atıyordu artık canım girmek bile istemiyor siteye ki uzun zamandır bakmıyodum bir bakayım dedim bu konuyu gördüm :)
Ben şikayetimi dile getirmiştim sorum telefonunuzda diye geri dönüş almıstım. Saf gibi inanmıştım bide
Iphone dan girmek hele ki yorum yazmak bir işkence resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…