belki de banlanacagim ama bunlari duymaniz gerem

sitedeki görsel uygulamalar flaslar reklamlar artıkkça özellikle geçici belleği düşük olan telefon veya tabletlerde donmaya vs. sonuçlara sebep oluyor. tek ve kesin çözüm mobil uygulamadır onunda kaldırıldığını okudum buradan.sayfa yöneticileri bu durumla ilgilenmek zorundalar çünkü kullanım zorluğu hiç kuşkusuz takipçi kaybettirecektir.takipçi kaybı demek maddi kayıp demektir.bazen bir şeye tıklayacakken sayfa aniden kayıyor ve bakıyorum bi reklama tıklamışım.sırf bu reklam yüzünden aylardır takip ettiğim haber sitelerini falan terk ettim.bu konu çözülmezse insanların sesi dahada yükselecektir

Kesinlikle katılıyorum telefondan kullanmak tam bir işkence.. Bazen defalarca tiklamak zorunda kalıyorum bir yeri seçebilmek için.. Explorer kullanirken sürekli site atıyordu. Inatla geri geliyordum bende tlf kaynakli zannediyordum..
Geçenlerde bende düşündüm; kesinlikle mobil uygulama oluşturulmali..

Merhaba,
Öncelikle şunu paylaşayım iletişimden neden mobil uygulma yok şeklinde gelen sorulara aşağıda ki standart metin yollanıyor. Bu konuda cevap dönülmeyen kullanıcı bulunmamaktadır. Artık e-postalarınızı kullanmadığınızdan, Facebook mesaj, whatsup vb mesajlaşma yöntemleri kullanıldığından e-posta adresleriniz hep pasife düşmüş veya size yollanan cevaplar gereksiz klasörüne(junk) düştüğünden görememiş olabilirsiniz.

Merhaba

Mevcut sitenin mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamaması, mobile uygulamanın da sitede olan bir çok fonksiyonu kullanaması sebebi ile siteyi mobile hale getirdik. Bu sebeple mobil uygulamamızı yayından kaldırdık. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak web browser(Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox vb.) kullanarak kullanabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum

Adresinden yeni mobil sitemizi kullanabilirsiniz.

Mobil uygulama isteniyor ama aynı zamanda sitede yer alan tüm uygulamalarda çalışsın isteniyor. Kimi uygulamalar bizim geliştirdiğimiz kimleri de başka firmalardan satın aldığımız uygulamlar kendi uygulamalarımızı mobil cihazlar uygulayabiliriz fakat ya satın aldıklarımız ?

Mobil olsun ama sitenin aynısı olsun diyen çok daha fazlalıkta.

hepsi bir arada olmuyor. Sistem beni atıyor diyenler beni hatırla kutusunu işaretliyor mu ? İşaretleyip deneyebilir mi ?

Bir de fikrini etik kurallar içinde yazan kimseyi banlamadık, konu başlığı böyle olmaz. Belkide böyle yazarsam ses getirir diye düşündünüz lakin bizi daha da demotive ettiğini unutmayın.

Reklamlar konusuna gelince reklamlar bu sitenin geçim kaynağı, dilerseniz reklamları bloklayan uygulamaları kullanarak çözüm üretebilirsiniz.

Zaten surumden de kaynaklansa , cihazdan veya tarayicidan da kaynaklansa sitenin sorunu olur sizin degil.
Compability diye bir sey var. Bir site her tarayicida her cihazda ayni gorunmedigi vecalismadigi surece gorevini hakkiyla yerine getirmis sayilmaz.

Şu güzel açıklamaya da şu notu düşeyim ;

Sizce kaç kişi telefon modeli, kullandığı tarayıcıyı (sürüm demiyorum bakın sadece hangi tarayıcı) kullanıyorsunuz sorusunda bize yardımcı olabiliyor ?

Tarayıcı sorumuza cevap : Internet, telefona sorumuzda ise ; kusura bakmayın telefonumu bilmediğim kişiler ile paylaşmam cevabı alıyoruz. Belki de soruları doğru soramıyoruz.

X