Rüzgar ol, es güneye. Yanıma gel. Hissedeyim seni iliklerime kadar. Üşüt, titret beni. Yeter ki hissedeyim seni. Varlığını... Ben, sende yürüyeyim mesela. Sen saçlarımı karıştır. Ben tarayayım. Çözerken düğümleri 'Sevdam buradaydı, o yaptı bunu' diyeyim. Gülümseyeyim. Mutlu olayım. Her şey senin elinde sevdiğim, mutluluğum, yaşamım... Sen bir yolunu bulur da bana gelirsen ben mutlu olurum.
Yağmur, kar, dolu, deniz dalgası fark etmez. Neyle geldiğin değil, yanıma gelebilmen önemli.
Ola ki yağmur olur da gelirsen sende ıslanırım ben. Eve gelince kurulanmam. Seni son anına kadar yaşatırım bedenimde. Hapşırırım belki, belki de öksürürüm, ateşim çıkar belki. Ama bunun adın hastalık değil de 'Aşk' olur. Sevdam yapar da ben istemez miyim? Yollarını gözlerken rüzgar olur gelirsin, beni de sana katarsın diye taş oldum, toprak oldum, yaprak oldum. Yağmur olur da bana dokunursun diye tohum oldum oldum, çiçek oldum, ağaç oldum. Sen gel bana sevdiğim de ne olarak geldiğinin bir önemi yok. Yeter ki gel.