- 1 Kasım 2017
- 10
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi isimsizpery
-
Bende o şekil düşünüyorum da neyseki evlendigimizde ailesiyle ayni sehirde yasamaycagiz o yuzden birazcikta olsa o konuda rahat gibiyim.. Ama simdiden bu sekil davranmasi oldukca can sıkıcı bir olay...E daha sevgiliyken bu ne sikbogazliksimdi 1 haftada bunu yapan evlenince her gun gideceksin der herhalde
Komşu çocuğuna nikah düşmeyen bir yerde büyüdüğüm için, sırf akraba olduğunuz için bu evliliği tekrar düşünün derim. (Annenin halasının torunu, 3.kuşak kuzen. İleride bebeğinizde sağlık sorunları yaşatabilir)
Diğer yandan, sürekli saçma şeylere trip yapan insanlar ömür yer,bitirir. Ruh sağlığınıza önem verin derim.
Aynı evin içinde bu küçük şeyler daha büyük olur. Bu yüzden şimdilik evliliği rafa kaldırın. Ayrıca psikolojik olarak kötüyse terapi alması yönünde teşvik edin. Sonra değerlendirin. Yalnız söylemeden edemeyeceğim. Sorunlu akraba evlilikleri diğer evliliklere nazaran sülale boyu daha sıkıntılı oluyor.Yoktan yere küsen o. Ben her ne kadar alttan alsamda olaylari buyuk sorun haline getiriyor . abisinin vefatindan sonra aşırı derece de sinirli bir insan oldu cok cabuk sinirlenen . mesela a dedin diye niye a dedinde b demedin diye sıkıntı çıkardığını düşünün o sekil bi dert . her dedigim cümle onun icin tartsma konusu oluyor resmen .
Benimle olan kısmı sacma sapan konuşma dediğim için tartıştı ve küstü. Yani en küçük sorunlari büyük sorun haline getiriyor ve sizce ne yapmalıyım...
Normalde bende asla düşünmezdim arkadaşlar hicbir sekilde. Hatta derdim böyle bir durum basima gelmeyecek derdim .buyuk konustum sanirim birazAynen ya biz de komsu ogullarina bile abi kardes gozuyle bakilan yerlerde buyuduk birlikte buyudugumuz kisilere bile o gozle bakmadik akraba olmasak bile o yuzden anlayamiyorum
Aynen o şekil oldu kustugunde aramiza soğukluk girmesin en azindan diye ben barışmaya çalışıyorum ve en büyük hatamda bu heralde ...Adamın huyu o değiştiremezsin. Çok yüz verme üstüne düşme kendi kendine düzelir zamanla. Küstüğünde üzerine düşüp arayı düzeltmeye çalışıyorsan egosu yükseldi o yüzden en ufak birşeyde trip atıp küsüyor.
Abisini na zaman kaybetti? Yakin zaman derken ne kadar yakin?Yoktan yere küsen o. Ben her ne kadar alttan alsamda olaylari buyuk sorun haline getiriyor . abisinin vefatindan sonra aşırı derece de sinirli bir insan oldu cok cabuk sinirlenen . mesela a dedin diye niye a dedinde b demedin diye sıkıntı çıkardığını düşünün o sekil bi dert . her dedigim cümle onun icin tartsma konusu oluyor resmen .
Evet bu. Erkekler çabuk şımarır. Egosu tavan yapmış. Bence kendini geri çekmelisin küstüğünde üstüne gitme hatta hiç oralı bile olma.Aynen o şekil oldu kustugunde aramiza soğukluk girmesin en azindan diye ben barışmaya çalışıyorum ve en büyük hatamda bu heralde ...
5 ay olacak ..Abisini na zaman kaybetti? Yakin zaman derken ne kadar yakin?
8 aydırsiz ne kadardır sevgilisiniz?
8 aydır
Evlenmemelisin!Arkadaslar sevgilim var ve cok uzaktan akrabayız. Yakın bir tarihte de abisi vefat etti . Aileside evlen diye tutturuyordu (saglik durumularindan dolayi) Karar verdik ve adım attık ailelerle konustuk. Ama oyle konusmalarda tartsma konusu çıkarıp büyütüyor ki ne yapacağımı sasriyorum. Alttan alıyorum ama hala devam ediyor aynı şekilde devam etmeye. Hatta çıkardığı bir tartışma arkadasima cirkef dedi ve sacma sapan konusma dedigim icin küstü. Ne yapmalıyım sizce
Annemin halasın torunu ..
Akraba evliliğinden çok kez düşün hemde kavgacı biriyse evlenip çocuk olduğundan hiç ayrolamazsin aileler kusmesin diyeArkadaslar sevgilim var ve cok uzaktan akrabayız. Yakın bir tarihte de abisi vefat etti . Aileside evlen diye tutturuyordu (saglik durumularindan dolayi) Karar verdik ve adım attık ailelerle konustuk. Ama oyle konusmalarda tartsma konusu çıkarıp büyütüyor ki ne yapacağımı sasriyorum. Alttan alıyorum ama hala devam ediyor aynı şekilde devam etmeye. Hatta çıkardığı bir tartışma arkadasima cirkef dedi ve sacma sapan konusma dedigim icin küstü. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?