- 1 Kasım 2017
- 10
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi isimsizpery
-
Benimle olan kısmı sacma sapan konuşma dediğim için tartıştı ve küstü. Yani en küçük sorunlari büyük sorun haline getiriyor ve sizce ne yapmalıyım...Derdini anlamadım. Seninle olan kısım ne tartışmada arkadaşına çirkef demiş bu mu derdin?
Mesela ben ailesinden farkli bir şehirde yaşıyorum ve annesi ameliyat oldu pazar ziyaretine gittim ve haftaya bir daha git diyor . babam izin vermedigini dile getiriyorum yakin bir tarihte giderim diyorum anlamiyor . kucuk bir mesele ve bunun icinde küstü. :/ sirf gidemediğim icin...Hangi konularda tartışıyorsunuz? Konularin onemi büyük. Bilmeden ne diyelim simdi biz?
Annemin halasın torunu ..Uzaktan akraba ne kadar uzaktan? Kan baginiz mi var yoksa evlilikler yoluyla mi akrabasiniz? Kan baginiz varsa olmaz cunku
Yoktan yere küsen o. Ben her ne kadar alttan alsamda olaylari buyuk sorun haline getiriyor . abisinin vefatindan sonra aşırı derece de sinirli bir insan oldu cok cabuk sinirlenen . mesela a dedin diye niye a dedinde b demedin diye sıkıntı çıkardığını düşünün o sekil bi dert . her dedigim cümle onun icin tartsma konusu oluyor resmen .Yoktan yere küsen kazık kadar insanların evliliği hangi yöne gider bence bunu bir düşünün.
Ayrıca derdiniz ne tam olarak?
Mesela ben ailesinden farkli bir şehirde yaşıyorum ve annesi ameliyat oldu pazar ziyaretine gittim ve haftaya bir daha git diyor . babam izin vermedigini dile getiriyorum yakin bir tarihte giderim diyorum anlamiyor . kucuk bir mesele ve bunun icinde küstü. :/ sirf gidemediğim icin...
Mesela ben ailesinden farkli bir şehirde yaşıyorum ve annesi ameliyat oldu pazar ziyaretine gittim ve haftaya bir daha git diyor . babam izin vermedigini dile getiriyorum yakin bir tarihte giderim diyorum anlamiyor . kucuk bir mesele ve bunun icinde küstü. :/ sirf gidemediğim icin...
Kan bagini gectim,olasi bir sorunda veya ayrilikta cok buyuk dert sahibi olursunuz. Bosaninca kurtulunmaz akrabadanAnnemin halasın torunu ..
Annemin halasın torunu ..
Annemin halasın torunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?