Belki aşık olurum diye ilişkiye başlanır mı?

5 senelik sevgilimle internette tanıştık konuşmalar vs çok etkilendim ama buluşunca saat saydım eve gitmek için aman Allahım ne sıkıcı adam diye asla da etkilenmedim ve 5 senedir beraberiz çok çok çok seviyorum ona ilgi duyduğum gibi her bakımdan hiçbir erkeğe ilgi duymadım

Normalde çok yorum yapan biri değilim ama buna da duyarsız kalamadım.

Şimdi bn de eşimle böyle tanıştım. .konuşarak ilerlettik. .ve nn onu çok sevmiştim ama uzaktandi. .yan yana gelince his yoktu..bunu ona kaç kez söylemeye çalıştım. .ama susturdu beni..ne bilim bir şeyler engel oldu..bn de dedim mantık olsun ..beni çok seviyor ve değer veriyor dedim. Uzaklasnca çok kötü hissederdim kndimi ama yan yana gelince hıc his yok..O dolu dolu yaşardı ama bn de tık yok..

Ne mi oldu biz evlendik. .bir sürü sorun içerisinde. .bi yerden sonra yok diyemiyorsun. .sonra yine aynı hisler oldu..Özellikle onun bana verdiği değer yerlerdeydi. .artık böyleyken o iyi biri dediğim işte bu özelliği için evlendigim adam gitmişti. .hoslandigim sevdiğim ve evlilik gibi ciddi bir kararı verdiren bu özellik gidince geriye sıfır kaldı. .

Kavga ,kıyamet ...yine ayrilamadm. .aynı bekarken flört de olduğu gibi bu sefer onun istemesinden değil. .benm onu hayatımın alışkanlığı haline getirmemden.

Ve final..beni baba evine tatile diye gonderip terketti. Neler yaşadım neler..ağladım sizladm. .o güzel yıllarımı böyle bir adama feda ettiğim için. .

Şimdi de evlenmiş ayrılmış oldum..birini sevmek de sıkıntı. .evlenmiş ayrılmış olduğunu öğrenince uzaklasiyorlar ya da faydalanmak için daha da dibine geliyorlar.

O yüzden lütfen bırak. İçinin almadığı birine sabredemezsn. .o kapıyı kapatınca hep böyle canım cicim kalacağını düşünme. .

Sevdiğin adama tahammül edebilirsin canım, sevmediğine değil. .

Seçim senin.

Bence bitirme zamanla seversin seni seveni tercih et bence sevdiğini değil değerini bilir el üstünde tutar seni

ben de evlilikte kör kütük aşk yerine saygı sevgi güven olan bi ilişki taraftarıyım ki bunu yaşıyorum. ve çok sevmek değil çok sevilmenin bi bayan için ne kadar güzel oldugunu farkettim. bi ilişkide iki taraf da eşit sevemiyor ne yazık ki. eğer kadın kör kütük aşıksa erkek daha az seviyorsa, genelde bu ilişkinin sonu pek iyi olmuyor erkekler bi süre sonra hor görmeye başlıyorlar. ama erkek daha çok seviyosa gözü bişeyi görmüyo, kadınlar olarak da zaten en çok aradıgımız şey güven oldugu için mutlu mesut suruyor ilişkiler.

Bence yapma. Elini tuttugunda icinin kipirdamadigi biriyle bir omur inan gecmez. Ilk izlenim cok onemlidir olmadiysa bazi seyler ileride de olmaz. Ha istisnalar vardir ama bh genellemeyi bozmaz

Eger zaman icinde bir seyler hissetmezseniz ve bu sekilde evlenirseniz, adam evlenince ilgisini azaltacak ve siz iyice mutsuz olacaksiniz. Cevremde sizin durumunuzda olup evlenen herkeste istisnasız böyle oldu çünkü adam da bir yerden sonra bunalıyor mücadele etmekten hakli olarak.

Bende sevgilimle ilk tanıştığım zamanlar ondan pek etkilenmemiştim. Hatta inat uğruna kendime aşık ettim (orası uzun hikaye)
Başka bir ilişkiden çıkmıştım ve hayatımda kimseyi istemiyordum o beni hep sevdi hep ısrar etti dedim ki bir şans ver kızım ..
Senin gibi öptüğünde sarıldığında birşey hissetmiyordum
Ama şimdi 4 buçuk senedir beraberiz kısmetse seneye nişanlanacağız
Ve şimdi o bana iyi ki pes etmemişim diyor bende iyi ki beni bırakmadın bıkmadan usanmadan bekledin diyorum
Sevmek önemli ama seni seveni seveceksin derler bu çok doğru bir söz kendime yıllarca diğeriyle ne kadar değer vermediğimi anladım

Ama işte bir süre sonra o sevilmeye de doyacaksın ve o adamı sevmediğin için yanında olmak bile seni rahatsız edecek...
Birini sevmek, sevilmekten daha çok dolduruyor hayatı. O olmadığında boşta kalmamak için hayatını doldurma.
Diyelim ki 3 gün sonra biri ile tanıştın ve ona aşık oldun hemen bu çocuktan ayrılacak mısın? Diyelim ki ayrıldın, sevdiğin kişiye 1 gündür sevgilim yok mu diyeceksin. Sevme, sevilme hissini israf etme. :)
Umarım sevdiğin ve sevildiğin biri ile kısa zamanda karşılaşırsın.
Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…