Belis ismi nasıl ?

Kedili ve Bebeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
2.603
3.624
7 aylık hamileyim ve isim seçmekte zorlanıyorum. Şu an aklıma en çok yatan Belis.
Onun dışında
Kayra
Lavinya
Zümra
Ecmel
Vera

Farklı önerilere de açığım ama bu isimleri de yorumlamanızı isteyeceğim sizden. Özellikle Beris i. Artık ismi netleşsin istiyorum 🥹

Anlamlarından hep çekiniyorum. Anlamı güzel gibi yazılmış, ama aslında kötü anlamları olan o kadar çok isim var ki. Çok bilgi kirliliği var malesef. O yüzden seçemiyorum 🥺

Eski isimleri de seviyorum ben sevgi, sevinç, Naz, İpek, inci anlam ve enerji olarakta çok yüksek isimler yeni isimler türedi hep. Telaffuzu zor anlamları nedir lügata bakmak lazım kimileri var kimileri yok. Ben kızımın adını öykü koydum. Umarım uğur getirir yavruma

Belis anlamı ne? Çok zorlama isim gibi. Zümra hiç sevmiyorum çok kaba geliyor kulağıma. Ben yakın isimler yazayım.
Belinay
Benan
Beril
Beren var.
Güzel anlamlı isimler için bilinen şeyler koymak daha mantıklı. Mesela;
Doğa
Yağmur
Zeynep
Duru
Nisan
Hazel
Lidya
Arya

Bana bu isimlerin çoğu zorlama gibi geliyor klasik güzel isimler neden tercih etmiyorsunuz? Bunlardan seçeceksek Zümra normal geldi.
Kendi ismimden ötürü hep daha modern isimlere özenmişimdir, anneme bu konuda çok kızdığım da olmuştur ergenlik zamanlarımda. Aynı şeyi yaşatmak istemiyorum galiba 🥺

Isminizde ar ra tersligi var
Cogunlukla ters duser misiniz cogu konuda 😬
Isim olarak da Asya Alin gibi isimler olabilir🍀
Ay hiç belli olmuyor biliyor musun 😄 bazen, en ortası zor konularda bakıyorum aynı fikirdeyiz. Bazen de çok basit şeylerde zıt düşüncelerdeyiz 😄 ama beni yorduğunu söyleyemem %80 diyebilirim uyuma 😄 eşimin kardeşinin adı Arin. Çok yakın olur o zaman da 🤦🏻‍♀️

Ben yazdığınız isimleri hiç beğenemedim kusura bakmayın ya :/
Klasik isimler seviyorum ama ben belki ondan bana öyle gelmiştir. Zeynep Merve Leyla gibi.

X