• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Belis Doğa Bebek Odası ve """bebefix"""

Bebefix den hiç alışveriş yapmadım ama bu takımı kullanıyorum, fiyat-kalite kıyaslaması yapıldığında başarılı olduğunu söyleyebilirim. güzel bir dekorasyonla çok da şık oldu, ama ne kadar uzun ömürlü olur o tartışılır.

Ben de bugun aynı oda takımına baktım
1770 dediler size kaç dedielr
yanında uyku seti yatak dönence oto koltuğu hediyeymiş
ama biz oto koltuğu aldık onun yerine park yatak alarım belki

Bende bugun bu takıma baktım 1770 dediler
yaynında yatak içi uykyu seti dönence hediyeymiş oto koltuğu birde
size kaç dediler???

Sifonyeri,buyuyen besigi,3 kapili dolabi, rafi,ortapedik yatak, mdf malzemesi ,stoper kapaklarive antibakteriyel boyali fiyati 1800tl ye tabii pesin olarak 2 gun once aldik. Bnce gzl bir urun sade oldugu icin erkege de kiza uygun tavsiye ederim

Sifonyeri,buyuyen besigi,3 kapili dolabi, rafi,ortapedik yatak, mdf malzemesi ,stoper kapaklarive antibakteriyel boyali fiyati 1800tl ye tabii pesin olarak 2 gun once aldik. Bnce gzl bir urun sade oldugu icin erkege de kiza uygun tavsiye ederim

yanında uyku seti ve oto koltuğu heddiyesi yok mu?
bize raf demediler
stoper kapak ne demek
bir arkadaşın dediğği gibi çekmeceler zor açılıyor mu

Son düzenleme:
yanında uyku seti ve oto koltuğu heddiyesi yok mu?
bize raf demediler
stoper kapak ne demek
bir arkadaşın dediğği gibi çekmeceler zor açılıyor mu

Uyku seti yok maalesef ya bnde istedim ama ayrica alacaksiniz dediler, oto koltugundan da bahsetmediler, gerci biz bebefixten almadik , stoper kapakta kolay aciliyor fakat bizdiklarin parmaklari sıkısmasin diye yavas yavas kapaniyor

Back