Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıBelis Doğa Bebek Odası ve """bebefix"""
Bebefix den hiç alışveriş yapmadım ama bu takımı kullanıyorum, fiyat-kalite kıyaslaması yapıldığında başarılı olduğunu söyleyebilirim. güzel bir dekorasyonla çok da şık oldu, ama ne kadar uzun ömürlü olur o tartışılır.
Ben de bugun aynı oda takımına baktım
1770 dediler size kaç dedielr
yanında uyku seti yatak dönence oto koltuğu hediyeymiş
ama biz oto koltuğu aldık onun yerine park yatak alarım belki
Sifonyeri,buyuyen besigi,3 kapili dolabi, rafi,ortapedik yatak, mdf malzemesi ,stoper kapaklarive antibakteriyel boyali fiyati 1800tl ye tabii pesin olarak 2 gun once aldik. Bnce gzl bir urun sade oldugu icin erkege de kiza uygun tavsiye ederim
Sifonyeri,buyuyen besigi,3 kapili dolabi, rafi,ortapedik yatak, mdf malzemesi ,stoper kapaklarive antibakteriyel boyali fiyati 1800tl ye tabii pesin olarak 2 gun once aldik. Bnce gzl bir urun sade oldugu icin erkege de kiza uygun tavsiye ederim
Uyku seti yok maalesef ya bnde istedim ama ayrica alacaksiniz dediler, oto koltugundan da bahsetmediler, gerci biz bebefixten almadik , stoper kapakta kolay aciliyor fakat bizdiklarin parmaklari sıkısmasin diye yavas yavas kapaniyor