- Konu Sahibi chemengg41
-
bende sadece beşiğini aldım çok memnunuz,ama mağazadan aldım ben,ama arkadaşlarım netten çevik bebe diye bi siteden bebefix ten daha uyguna aldılar,bi bak orayada,güvenilir bu siteler canım bi çok arkadaşım alışveriş yaptı buralardan
merhaba,
ben bir buçuk sene evvel ordan alışveriş yaptım, ayrı ayrı zamanlarda bir bebek arabası ve bir oto koltuğu sipariş vermiştim.. siparişlerim 3 günde elime ulaştı ve bir sıkıntı yaşamadım... ilk defa internettten alışverişimi ordan yapmıştım açıkası epey tedirgindim ama korkularım boşunaymış ya da şanslı bir zamanımdaymışım :)
Merhaba...
Oğlum için belis doğa bebek odası takımı aldık.
Kendi oturduğum ilçede belis satılmadığı için annemlerin oturduğu şehirden sipariş verdik,uygun kargo şekliyle ürün elimize ulaştı fakat beşiğin üzerine koyulan komidinin parçalarının bulunduğu paket deformeli çıktı.Tekrar fabrikaya o parçaları gönderdik ve yenisini istedik.
Bu seferde yanlış parça gönderdiler ve tekrar göndermek zorunda kaldık.Bugün tekrar fabrikayla görüştüm,2-3 güne elimize ulaşacak bakalım.
Ürünün montajını kendimiz yaptığımız için biraz zorlandık diyebilirim.Çok dikkat ve itina istiyor.Çekmecelerin montajı oyalayıcı ve parçaların montajında dikkat etmezsen ürünün üzerindeki boya yapıştırma olduğu için kolaylıkla kalkabiliyor.
Bunun haricinde ürünün çekmecelerinde özel kilitli sistem var.İlk duyduğumda hoşuma gitmişti,bebek büyüdüğünde kolaylıkla açamaz diye düşünmüştüm ama şimdi bakıyorumda ben bile çekmeceyi açıp kapatmakta zorluk çekiyorum.Yani bebek odasında uyurken çekmeceden bişey alıp kapatmak istesek bebeği uyandırırız herhalde.
Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra ürün kurulduktan sonra çok sade ve şık görünüyor.Benim gibi bebek odası yapmak isteyen fakat yüksek ücretler ödeyemeyecek olanlar için ideal bir ürün bence.Yani daha uygun sunta ürünleri almaktansa yarı mdf-sunta ürün için hem uygun fiyatlı hemde çok şık.
Bebefix sitesinde bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ama benim gibi deforme parçalar eline ulaşırsa tekrar gönder,fabrikayla irtibata geç vs...çok sıkıcı olabiliyor.Önerim bu ürünün satıldığı bir mağazada ürünü inceleyip o şekilde sipariş vermen.
bızde belıs kullanıyoruz aynı seklın yesıllı beyaz olanı super hos gozukuyor odada kullanıslı ben burda bır magazadan aldım belıs urunlerı satıyordu cok uyguna aldım 1.190 aldım
bende belisin dalmaçyalı modelini kullanıyorum çokta memnunum. baya da saglam tavsiye ederim.
Cnm cevrende bebek magazalaı yokmu onlarda genelde satısını yapıyorlar belısın ayrıca netten daha guvenılır olur
bızde belıs kullanıyoruz aynı seklın yesıllı beyaz olanı super hos gozukuyor odada kullanıslı ben burda bır magazadan aldım belıs urunlerı satıyordu cok uyguna aldım 1.190 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?