• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisiz Hamilelik :)

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba öncelikle doğuma gün sayan bir hamile olarak bebek sahibi olmak isteyenlerin duacısıyım.Benim de buraya girip belirtileri okuyup kendimde aradığım çok olmuştur ve çoğu zaman da o belirtiyi yaşadım sonrasında.Hatta konu bile açmışımdır belirtilerim bunlar diye,ama bebeğim hiç belirti vermeden geldi,en belirtisiz ayda hamileyim :) bu konuyu açmamım sebebi de belirti arayıp strese girmeyin demek istedim,belki bazılarınıza umut olurum

Ben bir 5 aydır sürekli belirti yaşıyorum ama bebek falan yok :63:

Ben de inanmıyorum bu belirti olayına kendimizi yipratmaktan başka işe yaramıyor

Merhaba öncelikle doğuma gün sayan bir hamile olarak bebek sahibi olmak isteyenlerin duacısıyım.Benim de buraya girip belirtileri okuyup kendimde aradığım çok olmuştur ve çoğu zaman da o belirtiyi yaşadım sonrasında.Hatta konu bile açmışımdır belirtilerim bunlar diye,ama bebeğim hiç belirti vermeden geldi,en belirtisiz ayda hamileyim :) bu konuyu açmamım sebebi de belirti arayıp strese girmeyin demek istedim,belki bazılarınıza umut olurum
Ne güzel soylemissiniz:anneadayı: bu arada hayırlı olsun:KK200:
Belirtiler birkaç hafta sonra başlıyorum genelde
Gecen ay takvimime göre ilişkimiz oldu biraz biraz belirti oldu şimdi haziran ve gecikmemin 10. Günü hala regl yok:duduk:
2. Gün test negatif ti. Şuan günlük akıntı bile az.:110:
Regl de yok napsam diyorum arada Karnım ve kasık ağrıyor gıbı.
Kafamda deli sorular:110:

Ne güzel soylemissiniz:anneadayı: bu arada hayırlı olsun:KK200:
Belirtiler birkaç hafta sonra başlıyorum genelde
Gecen ay takvimime göre ilişkimiz oldu biraz biraz belirti oldu şimdi haziran ve gecikmemin 10. Günü hala regl yok:duduk:
2. Gün test negatif ti. Şuan günlük akıntı bile az.:110:
Regl de yok napsam diyorum arada Karnım ve kasık ağrıyor gıbı.
Kafamda deli sorular:110:
Teşekkür ederim ❤ beklemenin stresini,testte ki sonuçtan kaçmanın duygusunu bilirim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun, takvimi takip etmek işe yarıyor diye düşünüyorum,testi tekrarlayabilirsiniz stresle beklemek zor,inşallah siz de güzel haberler alirsiniz

Teşekkür ederim ❤ beklemenin stresini,testte ki sonuçtan kaçmanın duygusunu bilirim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun, takvimi takip etmek işe yarıyor diye düşünüyorum,testi tekrarlayabilirsiniz stresle beklemek zor,inşallah siz de güzel haberler alirsiniz
Amin :KK200: kaçmak mi desem bilmiyorum ama test tekrarlamak geliyor içimden aslında ama iste:110::KK46:

Bende hamile olmadigim her ay çok belirti yasiyodum hamile kaldigim ay hic belirti olmadi :)

Selam kizlar.bende pkoyum asilama oldum.12.gun bugun.ne belirtim var ne bisey;( ama test yaptim negatif ckti.9.gun gece yaptim bisi yoktu sabah bi baktim silik cizgi war ?????

Benimde hiç belirtim yokken geçen hafta öylesine idrar testi ile çift çizgi gördüm.. Daha hastaneye gitmedim.. Pazartesi inş.. Hala bi belirtim yok göğüs ağrısı hariç..:halay:

Bende beklerken kasik agrisi batma yaşardım meğer psikolojikmiş bi kaç aydır takmiyorum kafama hiç bi belirtim yok :)))
Bugün bi sağ kasigimda ağrı oldu kesildi o da temizlik yaptım ağır kaldırdım ondan sanirim

Back