Belirtisiz hamile olduğunu öğrenenler bizede anlatın

Hayırlı olsun inşallah.. Üstünden bir süre geçmiş. İnşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebeğinize.. Ben de bu topicleri kimbilir kaçıncı kez okuyorum "bir gün ben de yazsam adet sancısı çekerken hamile olduğumu öğrendim diye" düşünerek.. Allah inşallah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin.. Size de bebeğinizi bağışlasın

Sanırım Allah size de nasip etmiş.. Bir daha yazmamışsınız ama doğum takviminizi gördüm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.. Darısı başımıza

Allah sizlere de sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah.. Sağlık mutluluk versin Allah bebeklerinize de sizlere de

Sanırım Allah size de nasip etmiş.. Bir daha yazmamışsınız ama doğum takviminizi gördüm Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.. Darısı başımıza
evet çok şükür hiç beklemediğim bir ay nasip oldu ve de doğru dürüst belirti aramama gerek kalmadan

evet çok şükür hiç beklemediğim bir ay nasip oldu ve de doğru dürüst belirti aramama gerek kalmadan
Ne güzeell Allah sağlık versin inşallah.. benim de adet belirtilerim var, %99 adet olucam, umudum yok ama.. Buralara öyle bakıyorum işte arada.. Bir gün olur inşallah.

Ne güzeell Allah sağlık versin inşallah.. benim de adet belirtilerim var, %99 adet olucam, umudum yok ama.. Buralara öyle bakıyorum işte arada.. Bir gün olur inşallah.
Çok teşekkür ederim canım belirtiye takılma ben 16 ay bekledim ağustos ayında da artık benim sorunum var diyerek iyi bir doktordan randevu aldım.10 ağustosta ailecek denize gitcektik. 5 ağustosta adet olmam lazımdı beklenti içinde olmak hep adetimi geciktiriyodu son 5 aydır da hiç test almamıştım artık yıldığım için.Temizlik yaparken bi tane çekmecede kalmış meğer yapayım da vücut rahatlasın bir an önce hasta olsun denize girebileyim dedim.Yaptım ve koltuğa çöküp kaldım.... Çok acayip bir andı.13 ağustosta da doktora gittik.Doktora niye randevu aldığımı da bildirmiştim.Adımızı alıp evet anlatın bakalım kaç ay oldu deneyeli deyince sırıtmaya başladık... Çocuk olmuyor diye gittiğimiz muayenede bebeğin kesesini görmüş olduk.Şimdi umutla duayla aramıza katılacağı günü bekliyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ne güzel canım yaaa Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.. Darısı tüm isteyenlere olsun. Amiin
Benim de 3-5 gün gecikebiliyor stresten. Bebek istemezken gecikmeyen adet, beklentiye girince otamatik olarak gecikmeye başladı. Başlarda çok umutlanıyordum gecikince, artık nasılsa gecikiyor diyorum. Baş ağrılarım oluyor adet zamanları. Test yapiyim de nagatif görücem nasılsa, bari ilaç içebiliyim falan diye yapıyorum artık testleri, senin gibi. Negatif göre göre beklentim azaldı. 11 ay oldu benim de. İnşallah bir gün yine böyle umutsuz düşünürken, senin gibi kavuşurum bebişime ben de 3 gün var adetine.. Kısmet.. Bekliyorum..

Selam hanimlar, benimde adetim 7 gun gecikti, iki kere idrar testi yaptim negatif, eger adet olmazsam pazartesi doktora gidip kan testi vericem. Bazi kadinlar hamile olduklarini gec ogrenmis belki benimkide oyle olur. Genelde dizenli adet olurum. Bu kadar gecikme hayatimda bir kac kez basima geldi. Ne adet nede hamilelik belirtisi var. Sadece daha sik tualete cikiyorum ve iliski sirasinda biraz kasik agrim oluyor. Bunun disinda hic bir belirti yok

benimde adetime 5 gün var fakat hiçbir belirtim yok,belirti olmayınca da yine bu ay olmadı diye ümitsizliğe kapılmaya başladım

Merhaba canım.. Bu yazdığım yazıyı gördüm şimdi. Ben de hamileyim :)) Bugün kalp atışlarını duyduk Buraya yazdığımın ertesi günü adet olmuşum. 2 gün erken olmuştum, hatırladım. Ertesi ay karın ağrılarım başlayınca kesin adet olucam diye, aşılama tedavisine başlamak için adetimin 3. günü için randevu aldım bir doktordan. Adetim 1 gün geçti, pek dikkate almadım çünkü hep kasık ağrılarım vardı adet olucak gibi. 1 gün daha geçti, negatifi göriyim de rahatliyim dedim, aynı senin gibi. Sabah test yaptım. Salona geçtim. 5-10 dakika bekledim. Yine aynı olacak diye banyoya bir girdim, 2. çizgiyi gördüm Gözlerime inanamadım, eşimi uyandırdım hemen :)) Saat çok erkendi. Uyumaya çalıştım kan testi için gitmek için. Kalkıp kalkıp teste bakıyordum Sonra kan testi falan. Aşılama için aldığım randevuya, hamileyim diye gittim ben de :)) Allah'ım dualarımızı kabul etti. Tam 1 yıl olmuştu. Bugün de kalp atışını duyduk işte.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah diye dua ediyorum hep.. Senin de az kalmış kucağına almana. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.. Allah korusun yavrularımızı, sağlık mutluluk versiiinn

benimde adetime 5 gün var fakat hiçbir belirtim yok,belirti olmayınca da yine bu ay olmadı diye ümitsizliğe kapılmaya başladım
Canım bende de hiç bir belirti olmadı. Sadece kasık ağrıları, o da adet belirtisi zaten. Belirtiye takılmayın :) Hala da göğüslerimin acıması, büyümesi ve erken uyuman /halsizlik dışında bir belirti yok. Herkesin bünyesi başka. Allah sizlere de nasip etsin inşallah

oyyy çok mutlu oldum canım şükürler olsun ne güzel öğrenmişsin sen de.Hayırlı uğurlu olsun inşallah hamileliğinde güzel geçsin.Ben 16. haftaya kadar kahvaltılık dışında hiç bir şey yiyemeden bulantıyla geçirdim yani anca 4 aya yemek yemeye başladım.Önünde güzel ama zor bir süreç var insan zor kavuşunca daha da çok stres yapıyor ikili test sonucu dörtlü test sonucu detaylısı derken şeker yüklemesi ıvır zıvır hep elin kalbinde gezeceksin ama sonu güzel bir şey için değer tekrar hayırlı olsun

Çok saol canım :)) Amin inşallah.. Kalbini bile duyana kadar çok stres yaptım. Allah'a şükür duyduk. Bir dahaki randevu 3 hafta sonraymış. Heyecanla beklicez yine :) Senin bulantılar baya kötüymüş canım, ama en güzel zamanlara da gelmişsin maşallah Bende henüz bulantı yok ama başlaya da bilir.. İnşallah başlamaz, kolay geçiririm. Sağlıklı mıdır, ne yapıyordur, test sonucu şu bu stresi hep olacak tabi.. İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaa Teşekkür ederim canım :))

ayy inşallah cnm ya benim karın ağrım da yok hiçbişey yok bilmiyorum ,zaten 18 ine randevu aldım bakalım hayırlısı artık..

ayy inşallah cnm ya benim karın ağrım da yok hiçbişey yok bilmiyorum ,zaten 18 ine randevu aldım bakalım hayırlısı artık..
Normalde oluyor muydu karın ağrıların adet öncesi? Belki seninki de böyle olacak.. Kısmet canım :) ama bu ay olmazsa da sakın umutsuzluğa kapılma. Zamanı gelince mutlaka olacak. Hep olumlu düşün Allah gönlüne göre versin inşallah..

Merhaba kızlar bende 4 senelik evliyim eşimle ilk yıllar çocuk duşunmedik herhangi bir koruma yöntemi kullanmadıkda olursada olur dedik çocukları çok seviyordum inşallah bizimde olur diyorduk biraz para biriktirelim öyle yapalım dedik birikimimiz olsun dedik ben bu yaza doğru istiyordum artık tabi ben geçtiğimiz nisanın sonunda adet olmam gerekirken olmadım mayıs a girdik ilk haftası geldi bazen gecikir diye umursamadım hatta arkadaşlarım hamilesindir falan dedi yok dedim hamile olsam bilmez miyim insan kendini bilir dedim dayanamadım eşime test al dedim idrar testi 2 tane almış eve geldim yaptım hemen baktım çift çizgi baya belirgin ağladım duşunmedigim için garip bi duygu eşim çok sevindi ertesi sabah bi daha yaptım yine çift çizgi hastaneye gittim sesim titriyor ağlamaklı konuşuyorum doktorla muayene etti ustten goremedi alttan muayene etyi 4+5 gunluk hamilesin dedi şaşırdım ben doktorum sağolsun uzulme bunun için ne kadar para doken insanlar var gencecik bir anne olacaksın dedi sakın aldırmayı falan duşunme almam ben bu bebeği dedi yok öyle düşünmedim zaten şaşkınım sadece garip bir duygu eşim mutlu oldu sonra sonra o duygu
mutluluğa donuştu aylar günler geçmek bilmedi her hastane gununu heyecanla bekledim ve şuan 2 aylık bir kızım var onu çok seviyoruz ve benimde hiç bir belirtim yoktu olmadı 40+5 doğum yaptım sezaryanla sancım bile olmadı doğumun belirtileri bile yoktu güle oynaya hastaneye gittim son güne kadar açılmam olmayınca sezaryane girdim annesinin kuzusu o yüce rabbim isteyen herkese versin

karın ağrılarım hiç olmuyordu adet öncesi gerçi geçti kalmadı ağrı da bi ara ağrıdı o kadar ,bu belirtiler kandırmaca vucut bebek istediğimiz için oyun oynuyor bize,her ay çeşitli belirtiler oluyor ne göğüs agrım ne karın agrım ne şişkinlik hiçbişey yok bu ay da olmadı gibi geliyor ..zaten ayın 18 ine randevu aldım bari içimiz rahatlasın

Belirti bekleme canım. Belirtisiz de hamile kalınıyor. Bende adet belirtisinden başka bir şey olmamıştı. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…