• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisi olmadan hamile kalanlar

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Arkadaşlar öncelikle Adetim 2 gün gecikti Bende bugün test yaptım ve pozitif gördüm Ama hiçbir belirtim yok Sadece adet olacakmışım gibi sancım var göğüs hassasiyeti falan yok benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu lütfen cevap yazın. sokağa çıkma yasağı olduğundan hastaneye de gidemiyorum Benim gibi olanlar lütfen yazsın🤗🤗

Eklentiler

• 20200525_174242.jpg
    20200525_174242.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 922
Ben 12 haftalik gebeyim akinti bulantı hissi ve bazı yiyeceklerden tiksinme dışında hiç belirtim olması bu zamana kadar canım. Kişiden kişiye göre değişiyor takılma belirtilere

Ben canım ikinci hamileliğimde. 40 günde bir adet olurdum düzenli, köye gittik geldik sadece uykum vardı oda daha 9 aylık bir bebeğim olduğu için ona yormuştum. Regl iki gün gecikince soğan suyu içmeden yapayım nasıl olsa çıkmaz emin olayım deyince şak diye görmüştüm ikinci çizgiyi 😁 Bebeğim oynayana kadar da hamile gibi hissetmedim hiç, haftalar geçmesine rağmen belirti yoktu:) Sağ salim al kucağına inşaallah🤗

Öncelikle hayırlı olsun, benim de arada adet düzensizliğim olur on güne kadar geciktiği olurdu, genelde psikolojik çünkü acaba hamile miyim diye düşünüp durduğum için gecikir dururdu testi yapardım yarım saat sonra regl başlardı:)
Yine öyle olduğunu düşündüğüm bir adet dönemi beş gün gecikince test yaptım bu sefer pozitifti, hiç de bi belirtim olmadı ne göğüs ne karın ağrısı.
Sekizinci haftamdan beş ayın sonuna kadar bulantım oldu o da bünyeye göre değişiyor zaten

Ben canım ikinci hamileliğimde. 40 günde bir adet olurdum düzenli, köye gittik geldik sadece uykum vardı oda daha 9 aylık bir bebeğim olduğu için ona yormuştum. Regl iki gün gecikince soğan suyu içmeden yapayım nasıl olsa çıkmaz emin olayım deyince şak diye görmüştüm ikinci çizgiyi 😁 Bebeğim oynayana kadar da hamile gibi hissetmedim hiç, haftalar geçmesine rağmen belirti yoktu:) Sağ salim al kucağına inşaallah🤗
Inşallah canım çok teşekkür ederim vardır inşallah ☺🤲🏽🤲🏽🤗🤗

Öncelikle hayırlı olsun, benim de arada adet düzensizliğim olur on güne kadar geciktiği olurdu, genelde psikolojik çünkü acaba hamile miyim diye düşünüp durduğum için gecikir dururdu testi yapardım yarım saat sonra regl başlardı:)
Yine öyle olduğunu düşündüğüm bir adet dönemi beş gün gecikince test yaptım bu sefer pozitifti, hiç de bi belirtim olmadı ne göğüs ne karın ağrısı.
Sekizinci haftamdan beş ayın sonuna kadar bulantım oldu o da bünyeye göre değişiyor zaten
Canım ben ovulasyon testiyle deniyordum bi yüzden adetimin geciktiğini biliyordum inşallah vardır hayırlısıyla 🤲🏽🤲🏽😍

Arkadaşlar öncelikle Adetim 2 gün gecikti Bende bugün test yaptım ve pozitif gördüm Ama hiçbir belirtim yok Sadece adet olacakmışım gibi sancım var göğüs hassasiyeti falan yok benim gibi olup hamile kalanlar oldu mu lütfen cevap yazın. sokağa çıkma yasağı olduğundan hastaneye de gidemiyorum Benim gibi olanlar lütfen yazsın🤗🤗
Benimde gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu. Hatta regl dönemine 3-4 gün kala göğüslerim ağrımaya başlar ve regl günü kesilirdi ağrısı. o ay göğüslerimde hiçbir ağrı yoktu. Bundan farklı hiçbir belirtimde yoktu.kasık ağrısı v.s. / 7. haftada kalp atışlarını duyduk , kalbi durduğu için 9. haftada aldılar bebişimi .Bu süreçte hiç bir hamilelik etkisi yaşamadım bulantı , kusma v.s. . sadece akşamları daha erken uyumak istiyordum. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi , bizler içinde dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur derler. Allahım tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah.

Back