• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtimidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Adet yaklasinca siskinlik agri ve goguslerde belirtiler oluyodur bu ay nedense olmasi sizce belirtiler arasinda olmama ihtimalide varmi

Insana gore degisiyor herkes ayni belirtileri gormuyor en dogrusu test yapmak

Her adetten önce göğüslerim şişer acırdı hamile kaldığım ay gayet normaldi

Aynn benimde suana kadar adete yakin belirtilerm olurdu hatta zor nefes alir siskinlikten rahat edemezdim gogus uclarim agrir ve siserdi bu ay nedense normalmis gibi devam ediyo yarin test yapicam bakalm bata 3gun var

Benim de geçen ay olmamisti umutlanmistim da çok ama malesef ki hastalanmistim. Bu ay bütün belirtileri yaşıyorum ama kafamı oraya vermemeye çalışıyorum üzülmemek icin

Butun gun aklimiz onda takili oldugu icin ister isemez olcak olmiycak streside yasiyoruz malesef kafaya takmamak en iyisi hemde suprizz olmus olur

Butun gun aklimiz onda takili oldugu icin ister isemez olcak olmiycak streside yasiyoruz malesef kafaya takmamak en iyisi hemde suprizz olmus olur
Evet günüm yaklaştı takmayaya çalışıyorum. Üzülmek istemiyorum. Sonra hayırlısı deyip geçiyorum en iyi o bilir ne zaman vereceğini o bilir diyorum ama içim istiyo işte beklemek çok zor.. Her ne kadar takmamaya çalışsam da.

Canım bende 3 aydır deneme yapıyorum ve çok stres yapıyorum belirtileride görüyorum ama olmuyor bakalim yarın 14.günüm test yapcam inşallah bu sefer vardır. Sanırım çok kafaya takmamak lazım

Allah vergisi iste nerde ne zaman ne olcagi belli degil bize dusen rabbimizden hayirlisini istemek

2bacagimdada asiri derecede agri ve sizlama var buda bi belirtimi yoksa kararsz kaldm

Hamilelikte var. Bacakta ağrı sızlama filan. Duyduğum kadarıyla tabi

Anladim en iyisi bi test yapmak insan meraktan duramiyo:)) ister istemez

Ne zamandan beri bebek düşünüyorsun. İnşallah vardır ya :)

Bedenlerimiz farkli farkli. Burada okudum kimi hamilelerde uçuk bile çıkmı gebelik oluşurken. Yani her belirtiyi kafaya takmamak gerekiyor. Ne kadar mümkün bilmiyorum tabi ama sakince batı beklemek gerek😊

Tam 1 senelik evliyiz ilk 5 ayinda falan dusunmuyoduk mayis ayindan itibaren calismalarimiz var yaklasik 5 6 aydir yani kistim var bekarken agrilarimdan dolayi gidince ogrenmistim doktor herhangi bi tedavu falan yapmadi acaba onunda etkisi varmidir diye dusunuyorum belkide gec kalmami sagliyodur bilemiyorum bide iltihapli romatizmam var onhn icinde 5 6 aydir duzenli ilaclarimi kullaniyorum ama doktorukun bilgisi var gebe kalmamami engelliycek bi durum degil henuz bakalm bu ayda olmazsa kadin doguma gtmeyi dusunuyorum

Back
X