• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtimidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn canm pskolojik vucudumuzda cikan herseye belirti ihtimaliyke bakiyoruz

Benim de geçen hafta çok değişik renk akıntım geldi kırmızı değil pembe değil kahve değil çok tuhaf ve parlak. Şüphelendim yerleşme mi acaba diye ama test yapmadım günüm geçmeden yapmak istemiyorum.

Benimde bundan 2 ay oncesunde olmustu ackk renkli pembe gebe kaldim sandim yerlesme kanamasina benzettim biraz ama test yaptik cikmadi sonrada adet oldum galiba baya geldi degiskenlik gosterebiliyo yaniliyoruz cogu zaman

Tam 1 senelik evliyiz ilk 5 ayinda falan dusunmuyoduk mayis ayindan itibaren calismalarimiz var yaklasik 5 6 aydir yani kistim var bekarken agrilarimdan dolayi gidince ogrenmistim doktor herhangi bi tedavu falan yapmadi acaba onunda etkisi varmidir diye dusunuyorum belkide gec kalmami sagliyodur bilemiyorum bide iltihapli romatizmam var onhn icinde 5 6 aydir duzenli ilaclarimi kullaniyorum ama doktorukun bilgisi var gebe kalmamami engelliycek bi durum degil henuz bakalm bu ayda olmazsa kadin doguma gtmeyi dusunuyorum
Soğan kürü var herkes öneriyor uyguladın mi hiç. Kistlere çok iyi geliyomus..

Aynn duynustum bekarken evkenmeden once bende iciyodum iltihaplarada etkisi varmis roamtizmam icin icmistim ama evlendgiimden beri icmedim hic bide gebelik dusundugum icin belki sorun olabilir diye kullanmadim

Benimde bundan 2 ay oncesunde olmustu ackk renkli pembe gebe kaldim sandim yerlesme kanamasina benzettim biraz ama test yaptik cikmadi sonrada adet oldum galiba baya geldi degiskenlik gosterebiliyo yaniliyoruz cogu zaman
Aynen öyle..

Aynn duynustum bekarken evkenmeden once bende iciyodum iltihaplarada etkisi varmis roamtizmam icin icmistim ama evlendgiimden beri icmedim hic bide gebelik dusundugum icin belki sorun olabilir diye kullanmadim
Adet bittikten hemen sonra baslaniliyo 2 haftalığına aynı ay hamile kalan da var hemen sonraki ay da kalan. Bende bu ay denedim hayırlısı..

1 seneyi geçiyo 15 aydır evliyim bende. Bende evlendikten 5 6 ay sonra düşündüm ve daha olmadı. Geçen ay gittim hastaneye o zaman da suphelenmis tim adetim çok az ve pembeydi bitimindeydi kan verdim çıkmadı bi sonraki ay 2 veya 3. Günü gel dedi doktor

Genelde 1 seneyi gectikten somra olma ihtimali cok deniliyo ilk aylarda vucudun alismasi anca zaman aliyomus diye duydum ama ilk aydanda hamile kalanlar var benim kuzenim ilk ayinda kalmisti mesela bide korunmanin etkisi varmi yokmu bilmiyorum

1 seneye kadar olmazsa doktora görünmek lazimmis vücut alışana kadar bi sene normalmiş olmaması sonrasında olmuyorsa gitmek gerekiyormuş. Benm de etrafımda ilk aylardan hamile kalan çok var hele bu son zamanlar herkes hamile ister istemez dokunuyor garip hissediyorum kendimi korku da oluşuyor insan da.

Hele bide cevrenizde surekli ayni konuyu acip baski yapanlar varsa mesela hersey normalken bile tereddutle birakiyolar insani insan ister istemez bazi seylerden suphe edip dusunmeye basliyo bi zaman sonra bende oyke olmustu mesela cok kafama takmiyodum aslinda son 2 aydir ozellikle dusunmeye basliyorum artik

Hele bide cevrenizde surekli ayni konuyu acip baski yapanlar varsa mesela hersey normalken bile tereddutle birakiyolar insani insan ister istemez bazi seylerden suphe edip dusunmeye basliyo bi zaman sonra bende oyke olmustu mesela cok kafama takmiyodum aslinda son 2 aydir ozellikle dusunmeye basliyorum artik
Aynen öyle çok var hemde niye olmuyo neden olmuyo. Sürekli öyle konuşanlar var ve o halleri yüzünden onlardan soğudum o derece

Benimde ayni sekilde kaynanam ve onun kaynanasi 2taraftan baski yapiyo hatta eski usul koylerde gebe kalamayanlara yonelik bi yontem varmis onun konusunu acmislardi bana deneyelim diye ben itiraz etmistim o derece bikkinlik geldi resmen herseyin bi vakti saati var nede olsa kimse kendisi icin mujdelenen seyin ne zaman olcagini bilemez tabi artik teknoloji gelisti ama doktorlardan kesin %100sonuc verir demiyolar sadece deneme onlarinki takdir en son allaha kalmiss

Benimde ayni sekilde kaynanam ve onun kaynanasi 2taraftan baski yapiyo hatta eski usul koylerde gebe kalamayanlara yonelik bi yontem varmis onun konusunu acmislardi bana deneyelim diye ben itiraz etmistim o derece bikkinlik geldi resmen herseyin bi vakti saati var nede olsa kimse kendisi icin mujdelenen seyin ne zaman olcagini bilemez tabi artik teknoloji gelisti ama doktorlardan kesin %100sonuc verir demiyolar sadece deneme onlarinki takdir en son allaha kalmiss
karına bakıyolar dimi ondan bahsediyorsun. Ben yaptırdım onu. 2 ay once.

Back
X