Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerin tam olarak nasildi canim hayirli olsun bu aradaKizlar ben dun ogrendim 4 haftalik hamileyim darisi tum isteyemlerin basina canlarimmm
Kuzum ilk bata 10 gun varkene siddetli basagrim vardi 5 kala kasik agrilari ignelenmeler ve kabizlik vardi goguslerimde cok aciyor cnm siddetli igne batirircasina canim yanio hala devam ediyor ve suan adet olucakmis gbi agrilarim var cnmBelirtilerin tam olarak nasildi canim hayirli olsun bu arada
Canim benim de 10 gun var bata. Ve 3 gündür cok asiri derecede goguslerim sancilaniyor cok sistiler gerginligi o derece. Ve baş agrisi çekiyorum bayagi bir. Bir kac gun once de gece aci kokusu aldim ve aci yiyorum o derece. Tatli istiyorum dun geceden beri. Bilmiyorum bundan bir kac gun once test yaptim negatifti bakalim belki de erken yaptimKuzum ilk bata 10 gun varkene siddetli basagrim vardi 5 kala kasik agrilari ignelenmeler ve kabizlik vardi goguslerimde cok aciyor cnm siddetli igne batirircasina canim yanio hala devam ediyor ve suan adet olucakmis gbi agrilarim var cnm
Tatlim naptin durumlar nasilCanim benim de 10 gun var bata. Ve 3 gündür cok asiri derecede goguslerim sancilaniyor cok sistiler gerginligi o derece. Ve baş agrisi çekiyorum bayagi bir. Bir kac gun once de gece aci kokusu aldim ve aci yiyorum o derece. Tatli istiyorum dun geceden beri. Bilmiyorum bundan bir kac gun once test yaptim negatifti bakalim belki de erken yaptim
Dun test yaptim negatif cikti canim. Daha adete 6 gun var bakalim kasiklarima ara ara agri giriyor adet olacam diye bilmiyorum goguslerim hafifledi. Az aciyor hatta aşırı derece yumusak. Baş agrisi ve kabizlik var. Nolacak son durum bilmiyorum gun gün farkli belirtiler oluyor ama test negatif anlamadim sen naptinTatlim naptin durumlar nasil
Kuzum bnce kanda baktir bellli olmuyo bu isler insallah guzel haberlerini aliriz kuzumKızlar iyi akşamlar
Bir şey danışmak istiyorum. Bugün adetinin 3. Günü olması gerekiyordu ama hala olmadım. Sadece akıntım var. Lekeleme bile yok. Ama 3vde 2 defa test alıp yaptım. Negatif cıktı. Az da olsa silik bir durum bile yok. Salı günü için doktor randevusu aldım. Korkuyorum artık. Sizce neden böyle oldu ?
Hosgeldn kuzum amin insallah en kisa zamanda bebisine kavusursunMerhaba kızlar bende size katılmak istedim ben regl oldum 20 kasim da sadece 2 gun oldum sonra sında lekenmeyle bitti 7 aydır deniyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ohoo daha 6 gunun var cnm benim acele etme ben 2 gun gecmesinle beta 10 cikti cok erken cnm bnm bende pazartesi doktora gidicem cnm bakalim insallah busefer guzel gder hersey cnmDun test yaptim negatif cikti canim. Daha adete 6 gun var bakalim kasiklarima ara ara agri giriyor adet olacam diye bilmiyorum goguslerim hafifledi. Az aciyor hatta aşırı derece yumusak. Baş agrisi ve kabizlik var. Nolacak son durum bilmiyorum gun gün farkli belirtiler oluyor ama test negatif anlamadim sen naptin
Kuzum bnce kanda baktir bellli olmuyo bu isler insallah guzel haberlerini aliriz kuzum
Hosbuldum Canım benim annem ilk gebeliginde 2 ay adet görmüş bende annem gibi olurmuyum acaba 2 gün adet oldum bitti. bugun 4. Gün ve bende sirt ağrısı çok halsizlik bacak ağrısı var bir kaç gündür baş ağrım var ve vücut ısım arttı bugünHosgeldn kuzum amin insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun