• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BELİRTİLERİME YORUM YAPIN LÜTFEEN

lostpassenger

Ahmet Ayaz'ın Annesi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
37
1
298
Ankara
Merhaba hanımlar adetten sonra 15. Gün yumurtlama testiyle yumurtladıgımı gorunce o gün birliktelik oldu. Sonrasında 6. Günden itibaren kasıklarımda ağrı batma başladı her iki tarafta ağrı ve batma var,arada yanma şeklinde bacağıma kadar iniyor sızısı,belim korkunç ağrıyor, gaz problemim var, göğüslerimde özellikle uçlarında aşırı hassasiyet oluştu, bu arada beklenen adete 3 gün var ve ağızdan ölçümle vücut ısım 37,3 civarında seyrediyor. İnsan ikinci hamileliği de olsa ilkine dair hiçbirşey hatırlamıyormus gerçekten. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama okur ve yorum yaparsanız cok sevinirim. Bu arada oğlumda da bat 3 gün geçince idrarda silik ikinci çizgiyi görmüştüm o yüzden test için acele etmek istemiyorum, yorumlarınız çok değerli, şimdiden teşekkürler

Merhaba hanımlar adetten sonra 15. Gün yumurtlama testiyle yumurtladıgımı gorunce o gün birliktelik oldu. Sonrasında 6. Günden itibaren kasıklarımda ağrı batma başladı her iki tarafta ağrı ve batma var,arada yanma şeklinde bacağıma kadar iniyor sızısı,belim korkunç ağrıyor, gaz problemim var, göğüslerimde özellikle uçlarında aşırı hassasiyet oluştu, bu arada beklenen adete 3 gün var ve ağızdan ölçümle vücut ısım 37,3 civarında seyrediyor. İnsan ikinci hamileliği de olsa ilkine dair hiçbirşey hatırlamıyormus gerçekten. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama okur ve yorum yaparsanız cok sevinirim. Bu arada oğlumda da bat 3 gün geçince idrarda silik ikinci çizgiyi görmüştüm o yüzden test için acele etmek istemiyorum, yorumlarınız çok değerli, şimdiden teşekkürler
Yazdıklarınıza bakılırsa gebelik var gibi görünüyor tabi siz psikolojik olarak kendinizi sıkmıyorsanız. Normalde yumurtlama olduktan hemen sonra vücut ısısı düşer, gebelik varsa yüksek seyreder. Eğer yumurtlama gününden eminseniz regle bir gün kala ya da regl günü test yapın muhtemelen sonuç doğru çıkar.

Yazdıklarınıza bakılırsa gebelik var gibi görünüyor tabi siz psikolojik olarak kendinizi sıkmıyorsanız. Normalde yumurtlama olduktan hemen sonra vücut ısısı düşer, gebelik varsa yüksek seyreder. Eğer yumurtlama gününden eminseniz regle bir gün kala ya da regl günü test yapın muhtemelen sonuç doğru çıkar.

Yok kendimi sıkmıyorum aksine ilk olarak bu ay denedik daha allah bağışlasın bir oğlum var stres yapmıyorum aslında ama pko hastasıyım o yuzden ilk ay olmaz sanki gibi geldi bana o yuzden bi danısmak istedim sadece teşekkürler yorum için

Yok kendimi sıkmıyorum aksine ilk olarak bu ay denedik daha allah bağışlasın bir oğlum var stres yapmıyorum aslında ama pko hastasıyım o yuzden ilk ay olmaz sanki gibi geldi bana o yuzden bi danısmak istedim sadece teşekkürler yorum için
Bilemeyiz, nice kadınlar var bir sürü engele rağmen gebe kalan. Siz yine her ihtimale karşı reglinize kadar istirahat etmeye bakın, ayrıca folik asit almaya da başlayabilirsiniz. Size tavsiyem 90 tablet olanlardan kullanın hem eksiğiniz varsa tamamlar, hem de gebe iseniz takviye olmuş olur. Hayırlısı olsun.

Merhaba kızlar folik asit demişken doktorum bana folik asit vermiyor 8+4 günlügüz sizce ilerde bi problem olurmu vermeme sebebi ise hamilelikten önce kullanmamammış

Var gözüküyor çok hassasiniz galiba yumurtlama günü vücut sıcaklığı ölçülerine bakılırsa ben hiç ugramamistim böyle konularla şuan ucuncu hamilelik ve istemeden oldu nedenirki baska

Merhaba kızlar folik asit demişken doktorum bana folik asit vermiyor 8+4 günlügüz sizce ilerde bi problem olurmu vermeme sebebi ise hamilelikten önce kullanmamammış
Ne alakası var canım nasıl bir doktor o öyle. 3 aylık olana kadar kullanmak gerekir, Siz doktoru takmayın. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için mutlaka kullanın. 12. Hafta bitince bırakırsınız.

Ne alakası var canım nasıl bir doktor o öyle. Tüm doktorlar gebe olan veya gebelik planlayan her kadına folik asit önerir. Ben de önceden kullanmadım ama doktorum hemen başlattı. 3 aylık olana kadar kullanmak gerekir, Siz doktoru takmayın. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi için mutlaka kullanın. 12. Hafta bitince bırakırsınız.

Tek bir dr değil bence bi kaç dr sor. Ne olur ne olmaz allah korusn bnm ablam hamileliğinde dolik asit kullanmadıgı için oğlu sipida bifida olmstu yani omurga açıklıgı ve dr üzerine kalmasın diye bişy demedi 2 yasında fark ettik :(

Ikinci kizimda yasadigim belirtileri birebir yazmissin cnm. Bence %90 civarinda gebesin. Dikkatli ol bu yüzden:anneadayı::KK48:

Back