• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirtilerim ve gebe miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafalar karışık 😬 bugün dayanamadım test yaptım negatif inandım kasık ağrısı vs incirin etkisi
Bende dün sabah yaptım negatifti göğüslerimin koltuk altına doğru acısı var başka da bişey yok benim de ümidim kesildi tekrar ne zaman test yapacaksın ben kendimi tutamıyorum da ümidim olmamasına rağmen 🙈 siz kaset test mi yaptınız

Bende dün sabah yaptım negatifti göğüslerimin koltuk altına doğru acısı var başka da bişey yok benim de ümidim kesildi tekrar ne zaman test yapacaksın ben kendimi tutamıyorum da ümidim olmamasına rağmen 🙈 siz kaset test mi yaptınız
Yapmiycam ben ağzımın payını aldım 😬eger adetim geçerse ki gecikmiycek yaparım ve testim de yok evde

Evet kaset testti ufacık bı ışık bile yoktu 😔 Rabbim mucezisini gösterir inşallah tüm isteyen bekleyenlere

Ben de dün ağzımın payını almıştım fakat insan regli gelene kadar acaba sorusunu bırakamıyor ben aklımı başka bişeye veremiyorum test negatif olsa da 😒
Ayy çok iğrenç bı psikoloji seni çok iyi anlıyorum canım. ben gebe olsam da endişelerim bitmeyecek ilk gebeligim düşükle sonuclandi 😔

Ayy çok iğrenç bı psikoloji seni çok iyi anlıyorum canım. ben gebe olsam da endişelerim bitmeyecek ilk gebeligim düşükle sonuclandi 😔
Benim de ilk gebeliğimin tam 2 buçuk sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı,ard arda 2 kere kürtaj oldum. Anlatılması zor bişey ben sizi anlıyorum fakat insanın evladını kucağına vermişler de geri almışlar gibi hissediyor insan.

Benim de ilk gebeliğimin tam 2 buçuk sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı,ard arda 2 kere kürtaj oldum. Anlatılması zor bişey ben sizi anlıyorum fakat insanın evladını kucağına vermişler de geri almışlar gibi hissediyor insan.
Allah kimseye yaşatmasın yaşamayan bilemez. bı daha reglim geçene kadar eve test girmeyecek

Back