- 3 Ocak 2021
- 377
- 169
- 53
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
Evet incir kürünün etkisi daha 4 günüm var ama ümidim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yok ama yinede Allah a sığınıyorum rabbim dilerse olur hayırlısı deyip tevekkül ediyorum ben başka kürlerde uyguladım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah dua edelim birbirimizeEvet incir kürünün etkisi daha 4 günüm var ama ümidim yok
Benim de bat a 4 gün var sizin belirtiler ne durumdaEvet incir kürünün etkisi daha 4 günüm var ama ümidim yok
Kafalar karışık bugün dayanamadım test yaptım negatif inandım kasık ağrısı vs incirin etkisiBenim de bat a 4 gün var sizin belirtiler ne durumda
Bende dün sabah yaptım negatifti göğüslerimin koltuk altına doğru acısı var başka da bişey yok benim de ümidim kesildi tekrar ne zaman test yapacaksın ben kendimi tutamıyorum da ümidim olmamasına rağmen siz kaset test mi yaptınızKafalar karışık bugün dayanamadım test yaptım negatif inandım kasık ağrısı vs incirin etkisi
Yapmiycam ben ağzımın payını aldım eger adetim geçerse ki gecikmiycek yaparım ve testim de yok evdeBende dün sabah yaptım negatifti göğüslerimin koltuk altına doğru acısı var başka da bişey yok benim de ümidim kesildi tekrar ne zaman test yapacaksın ben kendimi tutamıyorum da ümidim olmamasına rağmen siz kaset test mi yaptınız
Evet kaset testti ufacık bı ışık bile yoktu Rabbim mucezisini gösterir inşallah tüm isteyen bekleyenlereBende dün sabah yaptım negatifti göğüslerimin koltuk altına doğru acısı var başka da bişey yok benim de ümidim kesildi tekrar ne zaman test yapacaksın ben kendimi tutamıyorum da ümidim olmamasına rağmen siz kaset test mi yaptınız
Ben de dün ağzımın payını almıştım fakat insan regli gelene kadar acaba sorusunu bırakamıyor ben aklımı başka bişeye veremiyorum test negatif olsa daYapmiycam ben ağzımın payını aldım eger adetim geçerse ki gecikmiycek yaparım ve testim de yok evde
Ben de kaset test yaptım bomboş bir tek çizgi karşıladı beni de maalesefEvet kaset testti ufacık bı ışık bile yoktu Rabbim mucezisini gösterir inşallah tüm isteyen bekleyenlere
Ayy çok iğrenç bı psikoloji seni çok iyi anlıyorum canım. ben gebe olsam da endişelerim bitmeyecek ilk gebeligim düşükle sonuclandiBen de dün ağzımın payını almıştım fakat insan regli gelene kadar acaba sorusunu bırakamıyor ben aklımı başka bişeye veremiyorum test negatif olsa da
Benim de ilk gebeliğimin tam 2 buçuk sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı,ard arda 2 kere kürtaj oldum. Anlatılması zor bişey ben sizi anlıyorum fakat insanın evladını kucağına vermişler de geri almışlar gibi hissediyor insan.Ayy çok iğrenç bı psikoloji seni çok iyi anlıyorum canım. ben gebe olsam da endişelerim bitmeyecek ilk gebeligim düşükle sonuclandi
Allah kimseye yaşatmasın yaşamayan bilemez. bı daha reglim geçene kadar eve test girmeyecekBenim de ilk gebeliğimin tam 2 buçuk sonra boş gebelik olduğu anlaşıldı,ard arda 2 kere kürtaj oldum. Anlatılması zor bişey ben sizi anlıyorum fakat insanın evladını kucağına vermişler de geri almışlar gibi hissediyor insan.
Her negatif testten sonra bende sizin ki gibi bir psikolojiye giriyorum ama yine istemsizce başa dönüyorum bendeAllah kimseye yaşatmasın yaşamayan bilemez. bı daha reglim geçene kadar eve test girmeyecek
Her negatif testten sonra bende sizin ki gibi bir psikolojiye giriyorum ama yine istemsizce başa dönüyorum bende
Hakkımızda hayırlısı. Allah gönlünüze göre versin