- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Kardelencicegimm
-
Hamile misiniz merak ettimMerhaba hanimlar. Bu ay gebelik icin ilk kez deneme yaptik. Belirtilerim cok tuhaf bu yuzden gebe miyim diye umitlendim. Yorumlar misiniz? Oncelikle son adet tarihim 2 Kasim. 2 gun geriye atiyor genelde. Yani ya bu ayin 30 unda ya da 2 aralikta adet olmam lazim. Yaklasik 4 gundur inanilmaz bel agrim var. Adet belirtisi gibi goguslerde hassasiyet, sol kasik agrisi da mevcut. Ve son olarak bugun lekelenmem olunca dusunmeye basladim. Normalde de bel ve kasik agrim adet sokuldukten sonra baslardi. Sizce?
Malesef degilim.Hamile misiniz merak ettim
İnşallah en yakın zamandaMalesef degilim.Belirtileri gecen ay cok iyi beslendim. Incir kurleri havuc pekmez vs. Bu gibicok sey tukettim ve sanirim hormonlarim cok iyi calisti. Cunku regli oldum ve reglim eskiye gore de daha siddetliydi. Doktora gittim gebelik icin yumurta takibine basladik. Umarim en yakin zamanda gebe kalirim
Insallah hayirlisi olur. Ben de bal corekotu tarcin kurunu uyguladim adetim cok siddetlinoldu ve bende yumurtlama agrisini baya hissettim epey etkili sanirimBende incir havuç kürü uyguladım bu ay fazlasıyla yumurtalık agrısı yaşadım normalde hiç olmazdı ümitleniyorum ama bakalım hayırlısı olsun inşallah adet olursam da doktora gidip klomen ve çatlatma iğnesi uygulanacak
Hayırlısı olsun ne diyelim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim inşallahInsallah hayirlisi olur. Ben de bal corekotu tarcin kurunu uyguladim adetim cok siddetlinoldu ve bende yumurtlama agrisini baya hissettim epey etkili sanirim
Merhaba İncir havuç kürünün faydasını gördünüz müMalesef degilim.Belirtileri gecen ay cok iyi beslendim. Incir kurleri havuc pekmez vs. Bu gibicok sey tukettim ve sanirim hormonlarim cok iyi calisti. Cunku regli oldum ve reglim eskiye gore de daha siddetliydi. Doktora gittim gebelik icin yumurta takibine basladik. Umarim en yakin zamanda gebe kalirim
TEST TEST TESTMerhaba hanimlar. Bu ay gebelik icin ilk kez deneme yaptik. Belirtilerim cok tuhaf bu yuzden gebe miyim diye umitlendim. Yorumlar misiniz? Oncelikle son adet tarihim 2 Kasim. 2 gun geriye atiyor genelde. Yani ya bu ayin 30 unda ya da 2 aralikta adet olmam lazim. Yaklasik 4 gundur inanilmaz bel agrim var. Adet belirtisi gibi goguslerde hassasiyet, sol kasik agrisi da mevcut. Ve son olarak bugun lekelenmem olunca dusunmeye basladim. Normalde de bel ve kasik agrim adet sokuldukten sonra baslardi. Sizce?
Evet. Gordum. 5 haftalik hamileyim. Incir kuru derken her sabah 1 tane incir yedim ve bal corek otu tarcin kuru yaptim.Merhaba İncir havuç kürünün faydasını gördünüz mü
Bu ay ben de incir havuç kürü ne ek olarak baş tarçın çörekotu kürünü de yapıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam hamile olmana çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kürleri kullandığın ilk ay mı halime kaldın kendiliğinden mi oldu yoksa yumurta takipi yapılacak demiştin çatlatma iğnesi felan mı kullandınInsallah hayirlisi olur. Ben de bal corekotu tarcin kurunu uyguladim adetim cok siddetlinoldu ve bende yumurtlama agrisini baya hissettim epey etkili sanirim
Yok canim bu arada hicbir ilac igne vs kullanmadimBu ay ben de incir havuç kürü ne ek olarak baş tarçın çörekotu kürünü de yapıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam hamile olmana çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kürleri kullandığın ilk ay mı halime kaldın kendiliğinden mi oldu yoksa yumurta takipi yapılacak demiştin çatlatma iğnesi felan mı kullandın
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba İncir havuç kürünün faydasını gördünüz mü
İnşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla çok teşekkür ederimAmin canim sag ol. Allah sana da tez zamanda nasip etsin insallah. Biz ilk ay kendimiz denedik olmadi. Ikinci ay doktora gittik. Butun tahlillerimi yaptirdim. Doktor yumurtlama takibi yapalim dedi. 2-3 gunde bir ultrasonda bakiyorduk. Catlayinca doktor su gun degerlendirin diyordu. Sansa bu ay iki yumurtam catladi. Degerlendirdik bizde. Bu arada bal corekotu tarcin kurunu de uyguladim. Esimde keciboynuzu pekmezi yedi. Bu arada biz her gun degerlendik. Yani 2 gunde bir degil. Sukur tuttu. Insallah saglikla ilerler.
Ben de bu ay incir havuç kürü yaptım bata 5 gün var kasıklarımda ağrı var ben de şüpheleniyorum ama ümidim kırıldıMalesef degilim.Belirtileri gecen ay cok iyi beslendim. Incir kurleri havuc pekmez vs. Bu gibicok sey tukettim ve sanirim hormonlarim cok iyi calisti. Cunku regli oldum ve reglim eskiye gore de daha siddetliydi. Doktora gittim gebelik icin yumurta takibine basladik. Umarim en yakin zamanda gebe kalirim
İncir kürünü yaptığınız ay kasıklarda ağrı oldu muBu ay ben de incir havuç kürü ne ek olarak baş tarçın çörekotu kürünü de yapıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam hamile olmana çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kürleri kullandığın ilk ay mı halime kaldın kendiliğinden mi oldu yoksa yumurta takipi yapılacak demiştin çatlatma iğnesi felan mı kullandın
Evet oldu çok oldu hemde ve ilk defa böyle çok hissettim ağrıyı hatta ümitlendim ama adet oldum ikinci ay yine devam ettim küre yine aynı ağrılar oldu bakalım bekliyorum adetiİncir kürünü yaptığınız ay kasıklarda ağrı oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?