• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerim mi var ?

Canım ben çok nadir ishal olurum hatta sabah olduğum gibi hiç hatırlamıyorum bende normalde hep kabızım mesela kabızlık belirti ya ben belirtiden saymam çünkü kabızlık zaten var bende .. inşAllah vardır bakalım 🤲🏻 Sende sağlıkla al kucağına bebişini İnşAllah ❤️
Şöyle ki canim sindirim sistemi tersine döner yani kabizsan ishal olursun ishalsen kabızlık olursun rutinin dışında bi durum olmasi belirti oluyor. Insallah bebisin seninledir❤🤲

Canım reglim benim mesela her 28de gelmez döngüm biraz uzun .. bugün gecikmenin 18 veya 19ncü günü ondan test yapmak istemedim bugün
Canım 18 gün gecikti diyorsun.. Eğer gebelik varsa mutlaka çıkar şuan.. Çıkmıyorsa da yoktur zaten.. Geç döllenme bile olsa şimdiye çıkması gerekiyordu.. Allah kalbine göre verir inşallah..

Kızlar belirti kabızlık diyorsunuz ama ben mesela sürekli acı biber yeyip yatan biriyim ve acı biber yeyince de ishal olan biriyim
Adet donemlwrinde de mutlaka ishal olurum
Ee gebe kalsam sürekli acı yiyorum nasıl kabız olcam ki yine ishal Olcam😂

Kızlar belirti kabızlık diyorsunuz ama ben mesela sürekli acı biber yeyip yatan biriyim ve acı biber yeyince de ishal olan biriyim
Adet donemlwrinde de mutlaka ishal olurum
Ee gebe kalsam sürekli acı yiyorum nasıl kabız olcam ki yine ishal Olcam😂
Tabikide belirtiler farklı oluyor canım kimisi hiç belirti göstermiyor kimisi çok uyuyor kimisi çok açıkıyor kimisi mesela tiksiniyor.. Aman önemli olan bebiş olup sağlıklı olması bunlar kişide kişiye değişebilen şeyler 😊😊

Kimse bu pandeminin ne kadar süreceğini bilmiyorken 30 yaş veya üstü yada yumurta rezervi düşük veya erken menopoz riski olan bi kadının şansını koronanın insafına bırakma lüksü yok maalesef.
Bende 33 yaşındayım. Sağlıklı bi gebelik için hem çocuğun hem kendin için. Şuan gebe kalmak çılgınlık gibi geliyor. Tabi bu bir seçim siz bilirsinz

Bende 33 yaşındayım. Sağlıklı bi gebelik için hem çocuğun hem kendin için. Şuan gebe kalmak çılgınlık gibi geliyor. Tabi bu bir seçim siz bilirsinz
Bende 31 ime girmek üzereyim 1.5 yılı aşkın bir gebelik elde edemedim pandemi belki on yıllar sürebilir ya da bitse bile bizi cocuklarımızı nasıl bir dünya bekliyor her halükarda bilmiyoruz o yüzden ben hiç çocuk fikrimi ertelemedim🤗 tabi haklısınız tercih bizim🌸

Bende 31 ime girmek üzereyim 1.5 yılı aşkın bir gebelik elde edemedim pandemi belki on yıllar sürebilir ya da bitse bile bizi cocuklarımızı nasıl bir dünya bekliyor her halükarda bilmiyoruz o yüzden ben hiç çocuk fikrimi ertelemedim🤗 tabi haklısınız tercih bizim🌸
Nasıl bir dünya bekliyor evet bilemiyoruz... ondan bu korkum. İnşlh aşı çalışmaları bir işe yararda herkes önüne daha rahat bakar.

Nasıl bir dünya bekliyor evet bilemiyoruz... ondan bu korkum. İnşlh aşı çalışmaları bir işe yararda herkes önüne daha rahat bakar.
Ama bu hep böyleydi ki zaten korona biter başka birşey başlar dünya yaşanacak yer olmaktan çıkıyor git gide ama hayat insanlık bir şekilde devam ediyor böyle düşünmeyin lütfen belki yirmili yaşlarda olsaydım sizinle aynı fikirde olabilirdim ama zaman aleyhimize işliyor:)

Ama bu hep böyleydi ki zaten korona biter başka birşey başlar dünya yaşanacak yer olmaktan çıkıyor git gide ama hayat insanlık bir şekilde devam ediyor böyle düşünmeyin lütfen belki yirmili yaşlarda olsaydım sizinle aynı fikirde olabilirdim ama zaman aleyhimize işliyor:)
33 yaşındayım. Korona olayı bambaşka birşey gerçekten ciddiye almalıyız. Dünyanın diğer sorunlarıyla kıyaslanamaz “bence”

33 yaşındayım. Korona olayı bambaşka birşey gerçekten ciddiye almalıyız. Dünyanın diğer sorunlarıyla kıyaslanamaz “bence”
Elbette şuanki durumda kıyaslanamaz benim demek istediğim dünya daha kötülerine gebe şüphesiz. Elbette ki sizce yanlış anlamayın lütfen fikrimi dikte etmiyorum beyan ediyorum sadece🤗

Merhaba arkadaşlar erken menopoza girenlerdenim 3 ay arayla fsh değerlerime baktırınca sonuç ortaya çıktı ( son 1 yıldır zaten karnımda taş varmış gibi bir hisle dr gittim ve tahlillerle öğrendik) Climen 21 draje kullanıyorum 5.kutudayım ve ilk 2 ay gayet güzel regl oldum sonra dengesizleşti hatta geçen ay tuvalet kağıdına geldi 5-7 gün asla ped kullanmadım doktoruma ilacımı değişelim dedim hayır devam dedi. Bundan önceki ay hap bittikten 3-4 gün sonra olmam lazımken 11. gün oldum( doktoruma sordum diğer kutuya geçme dedi bekle dedi ve oldum) Bu ayda 3 tane hapım kaldı merakla bekliyorum ne olacak diye. Bu şekilde hormon replasman tedavisi olup sıkıntılar yaşayan var mı?

Back