Belirtiler ve cinsiyet

zuhrealam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
270
179
Hemen konuya gireyim bir tane oglum var su an 2. Ciye hamileyim
Oğlumda hic hamile gibi degildim cok hareketliydim hicbir yorgunluk belirti yoktu cildim bizulmustu ve 1 2 defa midem bulanmisti sadece ve hemen sag tarafimda hissetmistim en basindan beri
Bu hamileligimde yine cildim bozuldu digerinden farkli olarak asiri yorgunluk ve devamli bir uyku hali var bunda hic bisey hissetmiyorum canimin cektigi ve tiksindigim biseyde yok yeni yeni bazi kokulardan hoslanmamaya basladim
Sizin belirtileriniz nelerdi ve bebeginizin cinsiyetlerini yazarsaniz sevinirim

Tam tamına 23. haftadayım. İlk çocuğum erkek, ondaki hamileliğime kıyasla tam tersi bir hamilelik yaşıyorum. Şimdiye kadar kaç kere kontrole gittim bilmiyorum. Her gittiğimde de öğrenemedim. Bacaklar kilitli, sırtı dönük vs. vs....
Ayrıntılı ultrasonda dahi öğrenemedim. Artık sıkıldım Öğrenmek istemiyorum o derece yani...
Tüm belirtiler ve çevremdeki deneyimli anneler kıza benzetiyor. dr umda büyük ihtimalle kız diyor ama kesin birşey yok

Can'ım belirtilerin cinsiyet ile ilgısı yokmuş zaten ben kızıma hamileliğimde de uyku ile gelmişti sürekli uyumak istıyodum ıkınci aydan sonrada miğde bulantıları kusmalar başladı ve dört ayda on kilo kaybetmiştim çok ağır geçmişti onlar geçince hep sütlü soguk tatlılar yedim ve cola çok içtim hareretim hiç geçmiyordu şimdi ise ikinciye hamile olduğumu iki gün önce öğrendim bu uykuyla gelmedı bel Ağrı'sıyla geldi bana belim çok ağrıyor bir haftadır ve dün miğde bulantım başladı ne yazık ki

Bende oğlumda çok hareketli ve iştahlıydım ama şimdi çok narin, hassas ve yemiyorum. Canım istemiyor hiç bişey...

Herkesin belirtileriyle cinsiyetler farklılık gösterebiliyor.. tatlı yiyeninde kızı oluyor ekşi yiyeninde oğlu oluyor yada tam tersi.. uykuyu oğlan yapar diyorlar kız bebekte de sürekli uyuyanlar var vs gibi belirtilere fazla takılmayın derim Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Allah nasip ederse kiz bebegim olacak. Baslarda surekli uyku hali vardi mide bulantisi istahsizlik.cildim hic bozulmadi aksine guzellestim. sadece karnim buyudu bedenim hic kilo almadi. Karnim sipsivri ve yanlarda hicbusey yok. Benim belirtilerime halk arasinda hep erkek deniyor ama benimki kiz:) cin takvimide erkek diyor ama kiz

Merhabalar benim kızım olacak Allahın izniyle. Benim belirtlerm şöyle oldu..
mide bulantısı
Halsizlik ve sürekli uyku hali
Kirpiklerim çok yatıklaştı birbirine girdi. Masakara sürülmüyordu ilk zamanlar.
Gözlerimi açamıyordum her fotoda gözlerim şiş ve kısık çıkıyordu. Ölü balık gibiydiler ahhaa.
Çirkinleşmedim güzelleştim.
Tatlıdan tiksiniyorum hala hiç ağzıma süremedim tatlı.
Kalçalarım çok büyüdü.
Göğüs karalığım büyüdü ve göğüslerim de çok büyüdü.

Merhabalar . İkinci gebeliğim ve cinsiyetini daha bir kaç saat önce öğrendim.Allah'ın izniyle oğlum olacak. İlk bebeğim kızdı şimdi beş yaşında. Onun gebeliğik sürecine kıyasla çok farklı. Kızda vücut olarak çok rahattım ama çok alıngan agresif depresif bir ruh halindeydim. Bu sefer ise tam tersi pamuk gibi yumuşacık bir ruh halinin karşısında fiziksel olarak zor bir gebelik süreci geçiriyorum. Sancılı ağrılı bol mide bulantılı bir süreç. Yürümek istemiyorum. Kızımda bol meyve yerdim bu gebeliğimde ise karbonhidratlı şeyler yemek istiyor canım. Börek ve hamur işi şeyler. İlk ayında çokça et balık yedim iştahla şimdi çok zor yiyorum hatta yiyemiyorum. Kızımda hiç yiyemiyordum et balık. sadece meyve ve sebze. Ama ruh hali agresif ise kız oluyormuş derler. Bir de bebeğin oluşumunu aşağıda hissediyorsan erkek derler. Sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…