• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirti yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ipek19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
43
11
38
25
Yine ben:) yine gebelik bekleyen anne adayları🥲
Keşke isteyip hemen bebişlerimiz olsa iki üç ay kendimi dinlendirdim tamamen oluruna bıraktım fakat yine bu ay bekleyemedim adete 2 gün kala test yaptım ya ben görmek istediğim için görüyorum ya da gerçekten hafif bir çizgi var 😅 Sadece göğüs hassasiyeti var çok hafif koku hassasiyeti öncekiler gibi kasık ağrısı akıntım yok

Eklentiler

• 46C2D31D-6E45-4AD7-B997-3F4734DDE5A2.jpeg
    46C2D31D-6E45-4AD7-B997-3F4734DDE5A2.jpeg
    217,3 KB · Görüntüleme: 124
Keşke isteyip hemen bebişlerimiz olsa iki üç ay kendimi dinlendirdim tamamen oluruna bıraktım fakat yine bu ay bekleyemedim adete 2 gün kala test yaptım ya ben görmek istediğim için görüyorum ya da gerçekten hafif bir çizgi var 😅 Sadece göğüs hassasiyeti var çok hafif koku hassasiyeti öncekiler gibi kasık ağrısı akıntım yok
Malesef ben göremedim umarım isteyen herkese nasip olur 🤗

Ben birşey göremiyorum maalesef Rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻
Koku hassasiyeti mide bulantısı gibi belirtilerin 6. Haftadan sonra beta yükselince baslar diyor doktorlar 😔

Elfi Elif diye okumam 😂😂 diyom ne diyo bu? Acaba emin misiniz demek mi istemiş? Ahhaha
Bacım ama bu oynamayla çizginin çıkmsı gereken yeri belli ediyon sadece. Işte çizgi öyle olmayacak. Idrarla pembeleşecek. Yoksa ben de hiç testi yapmadan gorebiliyorum 2. çizginin çıkacağı yeri

Ben çıplak gözle görünce siz de yok deyince oynadım fotoyla 🤗 inşallah hamiledir ne diyelim 🙏🏻

Meraba fotoyla oynanan resimde var görünüyor geç döllenmedir belki çok silik olmasının nedeni geçince yine yap test ya da elinde var sa yarında yap gün gün belli olur daha cok

Ben testte bisey göremedim ama inşallah hamilesindir. Bende bu ay belirti yaşıyorum onlari yazmak istedim. Her bayanın farklı belirtisi var tabi. Annemin mesela göğüsleri hassaslaşirmis benim ise kasiklarim ağrıyor. Anne kız bile aynı olmuyor yani düşünün. İlk hamileliğim 3 ay önceydi kalbi durdu. Onda yaşadığım belirtileri aynen yaşadığım için bu ayda ümitlendim. Daha adetim gecikmedi bekliyorum. Belirtileri ise hiç başım dönmez normalde ilk hamileligimde de başım döndü bu ayda dönüyor. Bide benim sol.kasik ağrım hiç olmaz adet öncesinde. Ama adetime 2 hafta varken sol.kasik ağrısı çektim ilkinde de bu ayda da. Oyuzden belirtileri bunlar. Bide mide yanması..

Ben testte bisey göremedim ama inşallah hamilesindir. Bende bu ay belirti yaşıyorum onlari yazmak istedim. Her bayanın farklı belirtisi var tabi. Annemin mesela göğüsleri hassaslaşirmis benim ise kasiklarim ağrıyor. Anne kız bile aynı olmuyor yani düşünün. İlk hamileliğim 3 ay önceydi kalbi durdu. Onda yaşadığım belirtileri aynen yaşadığım için bu ayda ümitlendim. Daha adetim gecikmedi bekliyorum. Belirtileri ise hiç başım dönmez normalde ilk hamileligimde de başım döndü bu ayda dönüyor. Bide benim sol.kasik ağrım hiç olmaz adet öncesinde. Ama adetime 2 hafta varken sol.kasik ağrısı çektim ilkinde de bu ayda da. Oyuzden belirtileri bunlar. Bide mide yanması..
Maalesef aynı süreçleri yaşamışız benim bir kızım var ikinci hamileliğimle tek ortak belirtisi akıntı kuruluğu ve tuvalete sık çıkma oldu ama onun dışında ilkinde göğüs hassasiyetim yoktu 2. De elimi değdiremiyordum. İlkinde bulantım çöktü 2. De mideme taş oturuyordu ve yine ilkinde bel kasık ağrısı çok yaşadım 2. De hiç yoktu. Kısacası belirtiler bile bambaşka oluyor. Bat be zaman?

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim yuzum kahverengi leke oldu yanaklarim şakaklar filan acaba bu kadar erken boyle yuzunde lekelenen oldumu.

Back