belirti olmadan hamile kalmak !!

dirennur45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
96
14
3
36
arkadaşlar herkese merhaba ben 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık her ay heveslendım kendı kendıme psikolojık olarak tüm belırtılerı yasadım ama bu ay ne regl belırtısı var ne hamılelik 6 mayıs regl günüm 4 gün kaldı ama ne karnım ağrıyor ne göğüs ucumda hassasiyet var ! normalde regl olmama 10 gün kala ufak ufak baslardı sancılarım bu ay bi değişiğim aynı belırtılerı yasayıp hamıle kalanınız varsa bana yazar mı ?

aynen arkadaşım bende bir senedir uğraşıyorum benimde 3 mayıs ama ne hamilelik belirtisi var ne de rengl böyle beklemek de çok zor allah yardımcımız olsun

Bnmde yarin yani 3 mays regl ama sol kasiqim buqun cok aqriyo hafif bel aqrm var qoqsumun dipleri sadece aqriyor oda bastrdqnda sadece ama qenede hasta olucm yarn eminim hc bsey kalmadi artk icimde

benim adet belirtisi de yok işin kötüsü hamilelik belirtisi de yok ama kırmızılar gelecek eminim

ya adet gününü beklemek çok zor tuttu mu tutmadı mı adet olacak mıyım ay acaba hamilemiyim sürekli bunları düşünüyo insan kendimiz rahat bırakabilsek bi olmuyo işte

İnşallah gönlünüzden geçen olur en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi alırsınız. Belirtilere gelince çok nadir bi durum aset gecikmeden belirti yaşamak benim sadece ilk defa göğüslerimde ağrı acı olmuştu 5 buçuk haftalık hamileyim şuan ben çok erken öğrendim hamile olduğumu o yüzden kendimi dinleme şansım oldu başka hiç bi belirtim olmadı

ya adet gününü beklemek çok zor tuttu mu tutmadı mı adet olacak mıyım ay acaba hamilemiyim sürekli bunları düşünüyo insan kendimiz rahat bırakabilsek bi olmuyo işte

evet bir çok kişiden duyuyoruz ne zaman ki hiç düşünmedım hamıle kalmısım diyorlar ama gel de unut nasıl olcak

cok tebrik ederim Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bakalım ben de bekliyoum inş hamıleyımdır ben de

Biz kendimizi dinledigimiz icin cok belirrti yasiyoruz ama psikolojik.
Ben hamile kaldigim zaman belirtileri hic ama hic bilmiyordum..
Hicbirsey hissetmedim sadece adet olacakmişim hissi o kadar.
Gogus agrilari mide bulantisi gaz kasik agrisi kirpik karismasi goz bebegi buyumesi sık idrar bas donmesi sıcak basması duygusallık bunlarin hepsi bebis dusundukten ve calismalara basladiktan sonra ki aylarda oldu.... hicbirinde de hamile degildim... bilmemek en iyisi galiba...

kesinlikle cok haklısın sürekli okuyorum kirpik karıması artık son nokta dedım yaaa insanlar neye bakmıs yok idrarına karbonat dök köpürürse hamılesınız falan ya asidik birşey tabiki köpürür bu ay hiç düşünmedım takvıme göre ilişkiye girmedık sadece dun bı baktım 4 gıun kalmıs ve hıc belırtı yok o yuzden bi şüphede kaldım bakalım hayırlısı 3 gun daha bekleyecegım buarada ben hıc gecıkmem gecen ay 4 gun gecıktım kesın hamıleyım dedım hepsi psikolojık işte beynımız oynuyor bizle

Kzlar buqun adet qunm ama daha olmadm ve sadece sol kasiqim aqriyor. buqun ck aclik hissediyorum ve sk idrara cktm szce ihtimal varmi

tatlım herşey olabilir adet belirtileriyle aynı zaten hamilelik belirtileri benimde bugün adet günüm sadece bir damla kahverengi akıntı oldu kesildi şimdi hiç bişey yok bende anlamadım

Aynen canim oyle...
Ve adetim benim 19 gun gecikti her gun idrar testi yaptım negatifti.
O kadar emindimki hamile olmadigima cunku ne baş donmesi ne bulanti , kasık agrısı , idrara sık cıkma vsss...
Dikkatimi ceken acaba hamilemiyim dedirten hicbisey olmadı...
Şimdi 1 damla kan gelse hamilemiyim acaba diye sorar olduk :)

Adetin 5 mayis dun test yaptim ikinci çizgi çok silik cikti varmi yokmu bilemiyorum eğer hamileysem inş.öyledir hic belirtim yok

Eklentiler

• IMG_20160503_153029.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 360
merhaba arkadaşlar,
yazdıklarıma hiç birinizin net bir cevabı olmayacak biliyorum :) ama aylar sonra artık bende bişeyler paylaşmak istiyorum.
aylardır yazılanları okuyup takip ediyorum.
3 yıllık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz.
hiç bir sorun olmadığı halde olmadı.
son adet günüm 6 nisandı. hiç bir ay aksamadan 28 günde olurdum.
bu ay 3 mayısta olmam gerekiyordu daha olmadım.
dün adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım vardı, sürekli lavaboya çıktım kontrol etmek için.
bugün bel ağrım var.
bunun dışında hiç bir belirtim yok.
akıntım yok
sadece idrarım koyulaştı.
en son 30 nisanda yaptım testi adet olmadan negatifti.
yorum yapılacak birşeyler yazamadım biliyorum ama şuan kendimi çok değişik hissediyorum
Allahım isteyen herkese nasip etsin, sağlıklı ve hayırlı evlatları

İnş.vardır canim istersen kan testi ver geç döllenme olduysa belki cikmiyordur bende kendimi hamile hissetmiyordum çokta silik olsa çizgiyi gördüm hatta inanamadim tekrar yaptim testi yine ayni çok hayalet bir çizgi umudunu kaybetme biraz daha bekle yada doktora gir canim benim durumum şuan daha stresli var olup oadigini bilmiyorum bile hayalet çizgi var ama ya yoksa ya adet olursam diye korkuyorum doktora göremiyorum negatifi duymaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…