- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
- Konu Sahibi crazydalya
-
Yani yumurtlama ağrısı mı sana göre?Canım sıcaklardan uykun gelebilir birde üşüttüysen ceryanda kalıp geçen aylarda sag kasıhım öyle bir agrıdıki doktor baktı bişeyde yok iki aya yakın agrıdı geçen temmuz dada böyle olmuştu dediğim gibi sıcaktan üstümüzü açıyoruzya ondan ama yumurtlama agrısıda üç beş gün suruyormuş inşlll öyledir Allah sanada tattırsın benim ilk oglum normal ikinciyi tüp bebek yaptık iki embriyo koydular bide 5 aa dı ama tutmadı nasip
kuzum senin sürecin ne, kasığın ağrıyor?Dogru ama hamileyken bile parol gunde 3 serbest ya ona guveniyorum tabi hem canlanmadan bişeycik olmaz parol içebilirsiniz benide bu kasık agrısı mahvetti parol içiyom bu seferde ishal oluyorum içmesem agrı sinir ediyor
Adet öncesi kasık ağrısı gibi mi aynı?Sadece kasık agrısı oda yetiyor zaten başka belirti olmaz ki normalde gögüs şişmesi metalik tat uyku bulantı taaa iki aylıkkenmiydi ne ozaman başlar
Hayırlı olsun demek ki çok erken belirti veriyormuş ne kadar olmaz densede:)
14 gün canım bu test ben düzensiz regli oluyorumHayırlı olsun demek ki çok erken belirti veriyormuş ne kadar olmaz densede:)
Yumurtlamadan kaç gün sonra idi bu testler?
Canım ne yaptın adet günün geldi mi kan testi yaptın mı14 gün canım bu test ben düzensiz regli oluyorum
Sabah yine test yaptım hafif koyulaşıyor kıpkırmızı olsun dedim adetime 3 gün var sanırımCanım ne yaptın adet günün geldi mi kan testi yaptın mı
Sevindim canım hayırlı haberlerini de bekliyoruz haber ver bize deSabah yine test yaptım hafif koyulaşıyor kıpkırmızı olsun dedim adetime 3 gün var sanırım
Benimde adetimin 2. Günü ama adet olmadım kaset test yaptım negatif çıktıSevindim canım hayırlı haberlerini de bekliyoruz haber ver bize de
Ağrın var mı belirti var mı geç döllenme olabilir mi :))Benimde adetimin 2. Günü ama adet olmadım kaset test yaptım negatif çıktı
Canım aslında adetime 2 gün kala ağrım vardı şimdi ara ara oluyor ama onun dışında bir belirti yok sadece halsizim uykum geliyor sürekli :) artık hamile değilsem de adet olayım moduna geçtim çünkü adetim çok düzenlidir gününde olurum ilk defa gecikti ama kaset test de ne kadar gecikince çıkıyor onu da anlamadım :)Ağrın var mı belirti var mı geç döllenme olabilir mi :))
Senin belirtilerin var mıAğrın var mı belirti var mı geç döllenme olabilir mi :))
Akıntım var bir deAğrın var mı belirti var mı geç döllenme olabilir mi :))
Benim belim ağrıyo kasıklarımın ikiside adet sancısı gibi akıntımda su gibi çişini bi kaç damla kaçırırsın öyle ama benim uykum yok sağa sola dönemi yorum kasık ağrımdan hareketlerim kısıtlandı artık sürekli uzanıyorum evi af edersin bok götürüyorAkıntım var bir de
Erken gebelik testi mi yaptın canımBenim belim ağrıyo kasıklarımın ikiside adet sancısı gibi akıntımda su gibi çişini bi kaç damla kaçırırsın öyle ama benim uykum yok sağa sola dönemi yorum kasık ağrımdan hareketlerim kısıtlandı artık sürekli uzanıyorum evi af edersin bok götürüyormidem yanıyo bulantı yok ağzım kup kuru su içiyorum sorun varsa sor 4 başka marka test yaptım hepsi pozitif çıktı koku hassasiyeti yokta herşeyde pislik varmış gibi his başladı ellerimi yıkıyorum
Haha vala artık bende ne yapacağımı şaşırdım testler de yanılma olamaz amaErken gebelik testi mi yaptın canım
İlk yaptıklarım erken sonrakiler normal testErken gebelik testi mi yaptın canım
Testler önce kana sonra idrara önce o senin kanına karışıcak sonra idrarına ondan herkes önce kan ver diyor ama ben biraz daha bekleyeceğim kan için adetim geçsin adet ne zaman olucam bilmiyorum annem 6 gün var diyo eşim 3 gün takvim başka gösteriyor o yüzden düzensiz ya ben perşembe cuma günü gitsem keseyi görürüm hepsni görürm dedim acele etmiyorum çünkü zaten git 10 gün sonra gel dicek her türlü 2 . Aya girene kadar muayne yaptırmayacakHaha vala artık bende ne yapacağımı şaşırdım testler de yanılma olamaz ama
Aynen öyle canım belki gitmişken kalp atışını da duyarsınız inşallah :) hayırlısı olsun artık ben bugün de olmazsam sabah erken gebelik testi alıp denerim çarşmba günü randevu aldım doktora gidicem bi hormonlarıma filan baktırıcamTestler önce kana sonra idrara önce o senin kanına karışıcak sonra idrarına ondan herkes önce kan ver diyor ama ben biraz daha bekleyeceğim kan için adetim geçsin adet ne zaman olucam bilmiyorum annem 6 gün var diyo eşim 3 gün takvim başka gösteriyor o yüzden düzensiz ya ben perşembe cuma günü gitsem keseyi görürüm hepsni görürm dedim acele etmiyorum çünkü zaten git 10 gün sonra gel dicek her türlü 2 . Aya girene kadar muayne yaptırmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?