- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- 28
- Konu Sahibi gamzeliim00
Arkadaşlar merhaba . Bu hamilelik konusunda çok kez konu oluşturdum burada . Daha 4 buçuk aylık evliyiz rabbim nasip ederse erken de olsa anne baba olmak istiyoruz ve evlilik hakkında internetten ne bilgi edindiysem onu biliyorum büyükler ayıptır diyip pek anlatmazlardı . Arkadaşlar benim konum şu . Kasım ayında kistim vardı fakat sürekli belirti gösteriyordu vücudum gecikme vs . Bu zamana kadar ne kadar şüphe edip test yaptıysam negatif sonuç aldım . Çok kez umutlanip çok kez üzüldüm bu yüzden açıkçası artık test yapmaya korkuyorum :/ . Şimdi yine sorunumdan bahsetmek istiyorum size . Ben 28-30 günde bir adet görmeye başladım kistten sonra düzene oturdu yani . Geçen ay 2 gün gecikti , fakat bu ay tam 14 gün Önceden kahverengi akıntı ile başladı pembeye döndü ve 6 gün boyunca azar azar kanama gibi bazen kahverengi bazen pembe olarak gelmeye devam etti . Normalde ben stres yapınca geç olurdum mutlaka 1-2 hafta . Ama nasıl olduda 14 gün erken oldum şaşıyorum . Belirtilerimde idrara çok sık cikiyorum 2-3 gündür . Midemden garip bir su gelmeye başladi boğazımı yakıyor . En ufak şeyde ise tansiyonum fırlıyor 15-16 ya . Ben bunları daha önce yaşamadım sık idrarı da enfeksiyonda yaşadım fakat şu an yanma sızı yok . Yanagimda da sivilce çıktı adet olacakmisim gibi ama daha 17 gün var gelecek adete . Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi böyle birşey yaşayan varmı yardımcı olur musunuz