Gebeliğe Hazırlık Belirti olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar bat 6 Kasım.. 1 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık. Adetlerim düzenli 28 günde olur. Doktora gittim kist yara vs yok istesen hemen gebe kalabilirsin dedi.

Birkaç gündür kasıklarımda sancı var sanki adet olacakmışım gibi, aşırı halsizim yerimden kalkamıyorum ve iştahım çok açıldı açlığa dayanamıyorum hemen acıkıyorum.(normalde çok zayıfım günde 1 öğün besleniyordum) sizce belirti olabilir mi ?

Iyide daha regline 10 gun falan var belki yumurtlamadin bile psikolojik oldgnu dusunuyorum . Ama yinede belli olmaz

Daha 10 gün var. Bu belirtiler az gibi. Bacakta, memede kaşınma, gerilme hissi var mı? Bulanti/ kusma var mı? Baş ağrısı? Baş dönmesi? Karında şişkinlik? Kasıkta batma? Ateş basması? Hafif hızlı atan kalp? .. her belirti aynı değildir. Enfeksiyon da kapmış olabilirsin.

Karında şişkinlik var ve Ateş basması da

Pazartesi sağlık ocağına gidicem de yazdıklarım belirti olabilir mi
Olabilir tabi herkeste degisir. Benmde bat yarin ama benm adetten 17 gun sonra pik oldu gec dollenmedir diye dusunuyrm tabi varsa sayet umudumda yok ama yarin belli olacak zaten. Bundan 4 gun once yani iliskiden 1 hafta sonra kan testi yaptrdm baska nedenden dolayi 0.1 cikti ama erkenmis bakalm

Allah gönlüne göre versin inşallah. Belki de benim psikolojiktir ya çok umutlanmak da istemiyorum ama değişik hissediyorum kendimi

Allah gönlüne göre versin inşallah. Belki de benim psikolojiktir ya çok umutlanmak da istemiyorum ama değişik hissediyorum kendimi
Insallah isteyen herkes istedigi anda hamis olur rabbim seninde gonlune gore versn kuzum bu arada usaklimisin

Benim regl 3 gun gcikti cat ignesinin 18. Gunundeyim:
Bas agrim var bide nabzim yuksek 115-120 cikiyo :/ kasik agrim var cok zayifim askinda ama alt karnim suan hamile gibi gobek degilimin alti. Acaba olabilir mym bilmiyorm ya

Benim de yumurtlama döneminden bir hafta sonra kasıklarımda batma dizlerimde sızı baldır kısımlarımda kasılma ve çene kısmında sivilce oldu bat günüm bugn ve dün gece iki kez kısa süreli adet sancısı geçirdim bu sabahta kısa süreli adet sancısı geçirdim normalde agrım hafftn başlar anlardım adet olacagımı bunlar bence belirti

Bugün adetim gelmz ise yarın test alacağım yapacagım içimdeki ses gebesin diyor ve bir belirti de son ikigündür canım sürekli pop kek istiyor eşime sürekli pop kek aldırıyorum

Evet evet aynı belirtiler bende de var inşallah hamişsindir canım hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…