- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Adet bitiminden 3 gün sonra pik olduIyide daha regline 10 gun falan var belki yumurtlamadin bile psikolojik oldgnu dusunuyorum . Ama yinede belli olmaz
Daha 10 gün var. Bu belirtiler az gibi. Bacakta, memede kaşınma, gerilme hissi var mı? Bulanti/ kusma var mı? Baş ağrısı? Baş dönmesi? Karında şişkinlik? Kasıkta batma? Ateş basması? Hafif hızlı atan kalp? .. her belirti aynı değildir. Enfeksiyon da kapmış olabilirsin.
O zaman erken dollenme olmus olabilir iliskiden 10 - 14 gun snra kanda ckioms baktor istersenAdet bitiminden 3 gün sonra pik oldu
Pazartesi sağlık ocağına gidicem de yazdıklarım belirti olabilir miO zaman erken dollenme olmus olabilir iliskiden 10 - 14 gun snra kanda ckioms baktor istersen
Olabilir tabi herkeste degisir. Benmde bat yarin ama benm adetten 17 gun sonra pik oldu gec dollenmedir diye dusunuyrm tabi varsa sayet umudumda yok ama yarin belli olacak zaten. Bundan 4 gun once yani iliskiden 1 hafta sonra kan testi yaptrdm baska nedenden dolayi 0.1 cikti ama erkenmis bakalmPazartesi sağlık ocağına gidicem de yazdıklarım belirti olabilir mi
Allah gönlüne göre versin inşallah. Belki de benim psikolojiktir ya çok umutlanmak da istemiyorum ama değişik hissediyorum kendimiOlabilir tabi herkeste degisir. Benmde bat yarin ama benm adetten 17 gun sonra pik oldu gec dollenmedir diye dusunuyrm tabi varsa sayet umudumda yok ama yarin belli olacak zaten. Bundan 4 gun once yani iliskiden 1 hafta sonra kan testi yaptrdm baska nedenden dolayi 0.1 cikti ama erkenmis bakalm
Insallah isteyen herkes istedigi anda hamis olur rabbim seninde gonlune gore versn kuzumAllah gönlüne göre versin inşallah. Belki de benim psikolojiktir ya çok umutlanmak da istemiyorum ama değişik hissediyorum kendimi
Evet canım sen :)Insallah isteyen herkes istedigi anda hamis olur rabbim seninde gonlune gore versn kuzumbu arada usaklimisin
Daha 10 gün var. Bu belirtiler az gibi. Bacakta, memede kaşınma, gerilme hissi var mı? Bulanti/ kusma var mı? Baş ağrısı? Baş dönmesi? Karında şişkinlik? Kasıkta batma? Ateş basması? Hafif hızlı atan kalp? .. her belirti aynı değildir. Enfeksiyon da kapmış olabilirsin.
Bnde aslen afyonluyumEvet canım sen :)
Evet canım :) Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıylaBnde aslen afyonluyumhemsehrim sayilirsin
Test yaptın mı canımBenim regl 3 gun gcikti cat ignesinin 18. Gunundeyim:
Bas agrim var bide nabzim yuksek 115-120 cikiyo :/ kasik agrim var cok zayifim askinda ama alt karnim suan hamile gibi gobek degilimin alti. Acaba olabilir mym bilmiyorm ya
Cesaretim hic yokTest yaptın mı canım
Evet evet aynı belirtiler bende de var inşallah hamişsindir canım hayırlısıyla :)Benim de yumurtlama döneminden bir hafta sonra kasıklarımda batma dizlerimde sızı baldır kısımlarımda kasılma ve çene kısmında sivilce oldu bat günüm bugn ve dün gece iki kez kısa süreli adet sancısı geçirdim bu sabahta kısa süreli adet sancısı geçirdim normalde agrım hafftn başlar anlardım adet olacagımı bunlar bence belirti
Ayyy inş ya senn ne zaman bat :)Evet evet aynı belirtiler bende de var inşallah hamişsindir canım hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?