Selam arkadaşlar gebelik bölümüne konu açtım iki kere ama pek birşey yazan olmadi anneler anne adayları yorum yaparsanız konuma sevinirim şimdiden teşekkürler. Ben normalde ayın 24 adet oluyorum geçen ay 28 olmuştum çocuk istiyoruz Korunmasız beraberlik yaşadım eşimle yumurtlama zamaninda da oldu. Bugün kasık ağrım arttı sık sık tuvalete de çıkıyorum Afedersiniz idrarimi yaparken yanma da oluyo sizce kan tahlili yaptıriyim mi ? Ayın 28 geçmesini mi bekliyim. ? Bu belirtiler adet belirtilerimi hamilelik mi acaba yardımci olurmusunuz.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gününüz 1 hafta geçince ypın testi.daha çok erken görünüyor.kasık ağrısı tek başına belirti olmuyor.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğiniz olur
Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebiliyor. Bende gecikmeden başka hicbir belirti yoktu mesela.
İdrar yanması idrar yolları iltihabı belirtisi de olabilir. Gününüz gectikten sonra kan testi yaptırın bence.
Idrar testi yapmadin mi benimde hicbir belirtim olmadi ama anlattiginiz sey sistit belirtisi
Rabbim hayırlı bir bebek nasip etsin sana inşallah. Belirtiler herkeste farklıdır. Günün geçmeden test yaptırma. Umarım hamilesindir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de senin gibiydm insan herşeyden şüpheleniyor, bi belirti arıyordum zorla. Ben adetim bir gün geçince yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Sen de dayanamıyrsn günün geçer geçmez test yap.
Idrar testinden sonra kan tahlili yaptirdin mi peki canım.?
Sistit nedir anlamadim ?
Sistit nedir anlamadim ?
idrar yolu mikrop kapmış o nedenle yanma, batma ve sık tuvalete çıkma oluyor. hamilelikle bir alakası yok.
Arkadas aciklamis ama idrar yolu enfeksiyonu surekli tuvalet ihtiyaci hissedersin yanma olur
ben iki dogum yaptim.ikisindede gunum gecti iki uc gun tahlil yaptim cikti.bu sure zarfinda adet olacakmisim gibi sancim bel agrim oldu.ama wdet olmadim.fakat ilerliyen zamanlarda alti gun dort gun gectigi bile oldu ama hamile kalmadim.stresten hava degisiminden.ve bir kez bir ayda iki kezadet oldum.cunku bir ay icinde iki sehir vs.gezdim.ve tam hava degisimi yasadim.arkadasim adet oldu ve dort ay sonra hamile oldugunu ogrendi.kisiden kisiye degisir.ve digerlerinde hic bole yasamamisti.cunkuhamile oldugunu anlasaydi bunu aldiracakti .diger cocugu iki yasindaydi.ama allahtan her sey onuhabersiz birakti dort ay adet yasatti ve cocuk artik alinamiyacak duruma gelince onu haberdar etti.allah yazdiysa hersekilde gelir...sende bekle gununuvegecsinn bi kacgunn.ondansonra
İdrar yolu enfeksiyonu. Ümitlendirmiş olmayayım ama hayatımda hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmemiştim. Hamileliğimde oldu. Lökosit değeri olması gerekenden biraz fazlaydı. Korkulacak bişey değil. Bol su iç. Bu arada eğer başlamadysan folik asite mutlaka başla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?