Belirsizlik

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.414
43.901
798
selam kızlar;

cuma günü iş akdimin sonlandırılacağı tarafıma bildirildi. ancak ihbar sürem başlamadı. 42 gün ihbar sürem var. biriyle anlaşıp kesinleşince başlayacakmış ihbar sürem. ve ihbar süremi de iş devri olarak kullanacakmışım.
Nisanın ortasını bulacak muhtemelen benim tamamen ayrılmam ama şu an iş de bakamıyorum. eleman bakıyorlar sanırım ama görüşmeye kimseyi de çağırmadılar. fazlasıyla belirsiz bir durumda kaldım.

GÜNCELLEME: en sonunda ihbar sürem başladı bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
Eleman bulunmadan ihbar süremi başlatmayacaklarını söylediler.
Ne alaka söylendiği zaman başlar ihbar süreniz .

Siz iş bakmaya başlayın eleman bulunup bulunmaması sizin sorununuz değil.

Ne demek eleman bulunmadan ihbar süreniz başlamazmış.

Kaç yıldır oradasınız ?

İş hukuku uzmanına bi danışın - şirkette insan kaynaklarıyla görüşün onlarda bilirler bu surecın temel işleyişini .
işverenle tekrar konuşmayı deneyin . Böyle belirsizlik içinde kalmak istemedıginizi belirtin
bir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyim

bir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyim
Oh maşAllah üstüne reçel de istiyorlar mı . Sizden böyle bisey talep etme hakları yok . Sizin yerinize gelecek olan da bi zahmet işi bilen olsun nie başkasına iş öğretesiniz

ihbar süreniz başladığı gün itibariyle günlük iki saatlik iş arama için izniniz vardır. isterseniz her gün iş yerinizden iki saatlliğine ayrılabilirsiniz ya da iş günleriniz x 2 saat kadar kaç saatlik mesai ediyorsa toplamda o kadar gün işe gitmeyebilirsiniz.

ihbar süreniz başladığı gün itibariyle günlük iki saatlik iş arama için izniniz vardır. isterseniz her gün iş yerinizden iki saatlliğine ayrılabilirsiniz ya da iş günleriniz x 2 saat kadar kaç saatlik mesai ediyorsa toplamda o kadar gün işe gitmeyebilirsiniz.
onu biliyorum her gün 2 saat kullanacağım o iznimi. ama ihbar süremi başlatmadılar daha

kendileri bilir. sizin iş aramanıza en gel yok. ihbar sürenizi başlattıklarında da siz işi devretmek için uğraşmayın. kovacaklar mı sanki? misafir gibi gelip gidersiniz.

yazılı bildirgenizi aldığınızı takip eden iş günü itibariyle başlamıyor mu o halde sizin ihbar süreniz?

Back
X