- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.023
- 48
:) Allah bagıslasınBana da bir tuhaf geldi burnu
Doktor bu gün kesin erkek söyledi 16 haftadayım.Merhaba benimde burda 12 hafta 5 gün bu haftalarda bacak arası sizdemi böylemiydi? Doktor erkeğe benziyor kızda ola bilir söyledi. Merak ediyorum böyle kız bebek genital organı olurmu?
Merhaba benim ultrasona da bakarmısınız rica etsem karın dan baktığında solumda hep keseBu çok küçük parlaklık ve kese sağınızdaysa erkek solunuzdaysa kızınız olcak :)
Bence erkek mezhanesi yukarda . Hayırlı evlat olsunMerhaba benim ultrasona da bakarmısınız rica etsem karın dan baktığında solumda hep kese
Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Çok merak ediyodum tahmininiz bile mutlu ettiBence erkek mezhanesi yukarda . Hayırlı evlat olsun
Amin Allah razı olsunDönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Çok merak ediyodum tahmininiz bile mutlu ettiRabbim razı olsun bütün anne adayları sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah ve isteyen tüm arkadaşlarımıza en kısa sürede güzel duyguyu Rabbim nasip ettirsin...
Merhaba 11 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 3531352
MaşaALLAH erkek galiba
Erkekk
Seninki muhtemelen kız az çok anlıyorum gibi artık
Bence erkek mezhanesi yukarda . Hayırlı evlat olsun
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık rica etsem?Bende kız diyorumkordonu pipi sanmıs olabilirler kesin ögrendiginizde yazın lütfen
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık rica etsem?Erkek gibi ne dediler banada erkek dendiğimde böyle çıkıntı vardı bacak arasında
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık rica etsem?Nub kısmı kız gibi geldi
Bana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık rica etsem?Erkekk
Başka fotoğraf varmı canım çok belli değil fotoğraftaBana da yorum yapar mısınız acaba 11+2 haftalık rica etsem?
Malesef tek bu var 12 haftalık olunca yine gideceğim o zaman soracağım doktora daBaşka fotoğraf varmı canım çok belli değil fotoğrafta
:) Allah bagıslasın
Erkek mezhanesi çok dikBana da yorum yapar mısnız çok merak ediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?