• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirlenemeyen cinsiyet ?

kderysra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık ☺️

Eklentiler

• D34688E2-3D85-458B-AA90-439DF5735CDB.jpeg
    D34688E2-3D85-458B-AA90-439DF5735CDB.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 113
Banada cinsiyet tahmini yapabilcek var mı doktorum bi tahminde bulundu ama 12+5 haftaligiz

Eklentiler

• 1000062887.jpg
    1000062887.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 1000062837.jpg
    1000062837.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık ☺️
Erkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH 🥰

Erkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH 🥰
Evet hala böyle şeyler olabiliyor bir sonuca biz de varamadık devlete gidiyorum bende en son özele gidicem artık belki net derler ☺️

O nerden çıktı benim oğlum pek hareketli değildi

Back
X