Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirlenemeyen cinsiyet ?
- Konu Sahibi kderysra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsiyet tahmini
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Erkek diyorum bilgim yok hissiyatMerhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık
Ya vanada öyle geldi ama 12+0 da %90 koz denildi sonra erkek denildi karışık kafalar belki az da olsa anlayan vardır diye merak ettim herkes atıyorErkek diyorum bilgim yok hissiyat
Bende kız diyorum kordonu pipi sanmıs olabilirler kesin ögrendiginizde yazın lütfenMerhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık
Hayırlısı olsun teşekkür ederim
Erkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAHMerhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık
MaşaALLAH erkek galibaBanada cinsiyet tahmini yapabilcek var mı doktorum bi tahminde bulundu ama 12+5 haftaligiz
Evet hala böyle şeyler olabiliyor bir sonuca biz de varamadık devlete gidiyorum bende en son özele gidicem artık belki net derlerErkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH
Erkek gibi ne dediler banada erkek dendiğimde böyle çıkıntı vardı bacak arasındaBanada cinsiyet tahmini yapabilcek var mı doktorum bi tahminde bulundu ama 12+5 haftaligiz
Kız diyorumMerhaba arkadaşlar burda yeniyim cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı bir gidiyoruz kız bir gidiyoruz erkek kafalar karışık
Teşekkür ederim tahmin mi yoksa bir şeye bakarak mı söyledinizKız diyorum
O nerden çıktı benim oğlum pek hareketli değildiErkek bebek çok hareketli olur kızlar az tembel ordan biline bilir ama erkek diye tahmin ediyorum... bir tanıdığım vardı torun oğlan olacak dendi doğunca kız mış herkes şok oldu dünya güzeli bide MaşaALLAHı var.. sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH
Nub kısmı kız gibi geldiTeşekkür ederim tahmin mi yoksa bir şeye bakarak mı söylediniz
Bana da erkek dediler iki bacak arası diyor net benceNub kısmı kız gibi geldi
Eklentiler
Maşallah Allah bağışlasın evet 16 . Haftada bu görüntü net oğlanBana da erkek dediler iki bacak arası diyor net bence
ErkekkBanada cinsiyet tahmini yapabilcek var mı doktorum bi tahminde bulundu ama 12+5 haftaligiz