Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN
İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR
HEPİNİZİ ÖPÜYORUMŞeniz

Belinayım gecti gitti bitti kötü günlerrrrrrrr cok şükürrrrrrrrr

tek basıma kaldım topikte iyimi :çok üzgünüm:
nerde gelin adayııı beee :mymeka:
hani gelmiyolarmı istemeye noldu sizin iş :uhm:
bi haber ver bişede nan arada
varmı bir gelişme canım yerimseniben

ayy hayırlı olsun..bende koyucam ...hatta hepimis paylasalım böle gusel günlerimisi delikafadulden

velvedimm :):)canımmm koşuşturmaca içindeyim çeyiz içi, vee sana bir sürprizim var ama sölemicemm çok az kaldıı sürprizee :):)

o kadar konuştuk ve o gün geldi çattı sonunda hihoyyyt

hayırlısı olsun canm darısı bekarlarn bide benm başıma tabi :))))

alooooooooooo kusular
beloşum ilk defa gördüm topiği hayırlı uğurlu olsun cnm sneiş çokkkkkkkk seviorum

o kadar konuştuk ve o gün geldi çattı sonunda hihoyyyt

hayırlısı olsun canm darısı bekarlarn bide benm başıma tabi :))))
amiiinnn canım benimmm​
yaa bırı bana noluyooo solesınn ben kacırdım konuyu yaaa uff
gülşaahhh kızım ben nie ortadan kayboldum sanıyosunn harıl harış çeyiz araştırıyom dışalarda geziyom hepp​
bu haftasonumu geliyorlar yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

şöyle diyim canım bu hafta sonu güzeel derindeen bir temizlik yapıyorum ve hafta içi nasipse inşallah artık geliyorlarr:Saruboceq:

ohh süper cnm yaa
nihayet o kadar beklediğinize değdi heee
darısı herkeze inş.

şöyle diyim canım bu hafta sonu güzeel derindeen bir temizlik yapıyorum ve hafta içi nasipse inşallah artık geliyorlarr

tmm bunu duymak ıstıordum ısteeeeeeeeeee

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):)

bılıyorummm ceyızz aldıgını cnm okumustummm :)

gülşah dur bitanemm dur heyecan yapma beni nasıl durdurcaksınız yoksa sizde heyecanlanırsanızz :))
hayatımm bu hafta kadınlar yani 3 ablası ve annesi geliyorlar tanışmaya konşmaya ve annesiyle telde konuştum artık olsun kızım çok beklediniz artık sizinde yuvanızı kuralım dedi annesi, ve ben babama söledim (ilk kez ben babama beni istemeye gelicekler baba dedim) hayırlısı buyursunlar gelsinler dedi. ama ilk önce kadınlar gelicek tanışmaya dedim tamam kızım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…