Belimle ilgili yardım...

hexeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
13
0
ya orası tam bel mi oluyr bilmiyrm ama popomun tam üstünde iki yanımda resmen et topalakları oluştu... birazda düşük bel giymekten kaynaklandığını düşünüyorum... hangi egzersizi yaparsam yapayım gitmiyr hatta iyice yerleşiyr sanki... aynı sıkıntıya sahip olup düzelebilen var mı? :eek:

canm ya sen bana sankı benı anlattın benım tam göbek delıgımın hızzasında yanlara dogru genışce bır alan sımıt var ama kılo aldıkca onlar ınan bende dgha belırgın oluyoo dıger bolgelerıme gore yaanı bana kalırsa o bel degil o neduu zatennn oda bellı değill hoşş sempatiksalakcinni ben de kılo vermeye calışıyorum pılates en ıyısı her tarftan kılo verdırıyoo bana kalırsa sıkılaştırmasıda cabası yanı bıde 30 dak yürüyüş oda vakıt buldukca haftada 3 kez ama kesın yapıyorum koşuyuu platesı hergun kaydirigubbakcemile5

benimde o problemim vardı ama şuan düzeldi kilo verdikçe gitti. tamamen kaybolmasada azcık gitti eskiden pantolonlarımdan fışkırıyordu ama artık o kadar çok değil. aslında birşeyde yapmadım başlarda sadece diyetimi uyguladım daha sonralarda elma sirkesi bal karışımını içmeye başladım belki ondan gitmiş olabilir 1 haftadırda pilates yapıyorum..

X