• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belimde fıtık çıktı . kötüyüm :( daha önce fıtık olanınız var mı?

Umrana

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
64
0
6
Samsun
16 yaşındayım. bügün MR sonuçları çıktı doktora gittim. hiç böyle bi sonuç beklemiyorudum. Ailemle fıtık olduğu düşünüyordu ama doktor bugun ameliyatlık diyince çok korktum ne ilaç ne krem hiç bişey vermedi yaşım küçük olduğu için. 15 gün evde dinlen sonra gel dedi. napcam ben. çok kötüyüm. öğleden beri ağlıyorum :43: belki size saçma gelcek ama :2: kalbimdende anju olmuştum tansiyonumda var bide bu çıktı şimdi. Allah kimseye çaresiz dert vermesin ama bilmioyrum kendimi kötü hissediyorum bişey olcakmış gibi :5:

Bel fıtığı ve ameliyat öyle mi :50:
açıkcası bununla ilgili çevremde çok dertli insan var .
1.si 20 yaşındaki bir arkadaşıma hemen bugun ameliyat olacaksın şoyle olursun boyle olursun dediler arkadaşım olmadı .Şimdi 28 yaşında hala aynı durumu hiç bir ilerleme yok kendıne dıkkat edıyor sadece .
2.si halam da ileri derecede bel fıtıgı vardı ameliyat dedıler oğlu ingilterede doktor kıyametı koparttı yaptırtmadı ameliyat ,
3.su eski müdürüm ; Ona da ameliyat dedıler ( sekerek yürüyecek kadar ilerlemişti ) yaptırtmadı hergun yuzmeye gitti toparladı bayagı .tabiki tamamen ıyıleşmez ama ağrı ve hareket kısıtlamasını en aza indirdi.
4.sü kayınvalidem.Doktor ameliyat dedi .Biz istemedik .Israrla ameliyat olmak ıstedi.5 doktora goturduk hepsi bu işin artısı kadar eksisi oldugunu soyledi ama ikna edemedik ve çok başarısız bır ameliyat gecirdi.Toparlayamadı 1 yıla yakın yattı 2 ay once kendisini kaybettık :43:
Özetle ameliyat zaten rıskli bir iş birde çok hassas bolgelerde olunca artısından çok eksısı hesaplanmalı ve acele edılmemelı .en az 3-4 doktordan fikir al derim ben

Allah şifa versin canım

Bel fıtığı ve ameliyat öyle mi :50:
açıkcası bununla ilgili çevremde çok dertli insan var .
1.si 20 yaşındaki bir arkadaşıma hemen bugun ameliyat olacaksın şoyle olursun boyle olursun dediler arkadaşım olmadı .Şimdi 28 yaşında hala aynı durumu hiç bir ilerleme yok kendıne dıkkat edıyor sadece .
2.si halam da ileri derecede bel fıtıgı vardı ameliyat dedıler oğlu ingilterede doktor kıyametı koparttı yaptırtmadı ameliyat ,
3.su eski müdürüm ; Ona da ameliyat dedıler ( sekerek yürüyecek kadar ilerlemişti ) yaptırtmadı hergun yuzmeye gitti toparladı bayagı .tabiki tamamen ıyıleşmez ama ağrı ve hareket kısıtlamasını en aza indirdi.
4.sü kayınvalidem.Doktor ameliyat dedi .Biz istemedik .Israrla ameliyat olmak ıstedi.5 doktora goturduk hepsi bu işin artısı kadar eksisi oldugunu soyledi ama ikna edemedik ve çok başarısız bır ameliyat gecirdi.Toparlayamadı 1 yıla yakın yattı 2 ay once kendisini kaybettık :43:
Özetle ameliyat zaten rıskli bir iş birde çok hassas bolgelerde olunca artısından çok eksısı hesaplanmalı ve acele edılmemelı .en az 3-4 doktordan fikir al derim ben

Allah şifa versin canım
çok saolun. annemde bel fıtığı ameliyatı oldu benim. oda az kalsın felç kalıcakmış. annem olmaz diyo zaten ameliyat falan yaptırmam diyor. ama dün doktor pat diye söyleyince yüzüme karşı korktum biraz. çok saol benimle ilgilendiğiniz için.

Back